Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
A szerviz témához szólnék én is hozzá. Nekem behalt az elsőn a kijelzős és elvittem a Sugárba ahol azt mondták, hogy csak 1 hét múlva lesz készülék. Nekem kellet a telefon és hála égnek a kijelző is vissza jött. Másnap megint meghalt a kijelző és bevittem a WestEndbe ahol azonnal adtak helyette egy újat.
Azt nem is értem, amit valamelyikőtök írt előttem, hogy nincsen olyan amit cserébe adnak csak új van ... más el sem fogadnék csak újat! A ZTE mobilokat nem javítják csak cserélik. Én tuti csak olyat hoztam volna el ami dobozos, bontatlan.
Szerintem érdemes körbekérdezni a helyi üzleteket, hátha valahol máshol van még.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 2042
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest