Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko87
tag
Tegnap este után ma újra kikapcsolt a telefon. Most az asztalon pihent senki nem zavarta kb 60%-on van az aksi és ha benyomom a bekapcsoló gombot csak narancssárgán világít pár másodpercig aztán nem történik semmi. Hosszabban nyomom akkor az intel logo bejön, elindul a telefon aztán hirtelen kikapcsol. Ez egymás után 10x meguntam ezért aksi ki - be most jó.
Nagyon dicsértem ezt a telefont az első hetekben, de kezd egy kicsit kiakasztani az utóbbi hetekben. Előre jelzem semmi programot nem telepítettem és nem töröltem, nincs root és nincs semmi. Szóval nem user error
Most így karácsonykor nem hiszem hogy foglalkoznának velem a T-nél de két ünnep között biztos, hogy megy vissza nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Milyen program, ami...?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD framgen hiba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest