- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Úgy látszik marad a telefon. A hangminőség probléma elvétve jön elő, bár lényegesen jobb, mint amit a GT540 csinált. Ha rájött az öt perc, nem tudtam telefonálni. Ahogy ráböktem a hívásra, tárcsázás, majd hívás vége...Itt egyszer fordult elő. A rezgés elég harmatos. főleg így, hogy tokban van, de a LED-es jelzés nagyon tetszik. Videót viszont tényleg vehetne már MP4-ben fel, nem ebben a szemét 3GP formátumban, ami körülbelül semmire sem jó. A bitráta elég gyenge, nem tudom rizso mivel csinálta a tesztvideóját...
Viszont a sebesség, a használati élmény elsőrangú. Elvileg öt ujjat érzékel egyszerre a kijelző, négyet tudtam tesztelni, a Cut the Rope-ban. Az ötödik ujjam nem fért rá a kijelzőre
. Veszett gyors az egész, minden pillanatok alatt történik, a multitasking programváltás is akadás mentesen, azonnal, nem számít, hogy 20 folyamat fut.
Most azon agyalok, hogy maradjon a vezetékes headset, vagy vegyek MW600-at mellé, és ezzel mindjárt a rádió problémája is megoldott lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest