Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Megint segítség kellene nekem ehhez a felébresztgetősdihez,amit a telefon játszik velem.Nekem fent van a facebook, az imo, a google+,stb ilyen dolgok, amik sokmindenkinél gondot okoznak. Nekem meg az a gondom,h 15 óra alatt képes lemerülni a telefon,úgy,h nem használom. Tegnap 42%-on hagytam éjfélkor, ma délelőtt 10 órakor kikapcsolva volt, mert lemerült.GSam Battery Monitorban figyelgetem és ezek az alkalmazások alig ébresztgetnek,pl az imo a másdik helyen szokott lenni 15 óra alat kb 60x ébreszt, a fb google+,stb alig pár alkalommal.Ami a lista élén áll, az az Android rendszer.Ugyanannyi idő alatt kb 1700-2000szer. A telefon amúgy hibátlanul működk, egyik alkalmazás sem ír hibaüzenetet vagy ilyesmit.Wipe cash sem segít,Restart sem,kikapcs-bekapcs sem.Mit tehetek Nextv2 újrarakáson kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 24" FULL HD LED monitor 1 ms 24MP59G-P
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest