- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaiN
csendes tag
Köszönöm, ez a go concacts megoldja a hívókép/híváslista problémát (bár így is nagyon ronda, hogy hívás közben a hívóképet kettészeli egy sáv, nem értem ezt miért kellett), viszont az üzeneteknél ugyanúgy nincs kép a számhoz rendelve. Lehet nem fogom megúszni én sem a SIM tisztogatást...
-
ux1
addikt
Amit módosítottam... Természetesen root kell és a root explorer, és az eredeti jogosultságok visszaállítása. Win alatt notepad++ használata kötelező
#Test
#NTP_SERVER=time.gpsonextra.net !!!! Ezt REM-be kell tenni !!!!
#Asia
# NTP_SERVER=asia.pool.ntp.org
#Europe
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org
DEBUG_LEVEL = 4
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
ENABLE_WIPER=1 -
apeelme
addikt
De sajnos befolyásolja, úgyhogy megcsinálom majd a gyári frissítés felrakásának menetét is, amivel teljesen gyári állapotra tudtok visszaállni.
Egyébként lehet unroot-olni ugynazzal a programmal...
(#857) tototos: Jobb ha megbékélsz vele....de fura hogy véletlenül nyomogatod...ha elindítasz egy videólejátszást, vagy egy játékot akkor ugyanezek a hangerő gombok már NEM a csengőhang hanem a Média hangerejét állítják.
-
apeelme
addikt
Mindenképp szeretnénk róla majd képeket, bár mire ideér...
Más:
Vállalkozó kedvű felhasználóknak elérhetővé tettem az eszközhöz tartozó kezdetleges device tree-t amivel már a CWM gyártható...
-
JNSK
aktív tag
van galaxy s-em is, es azert irtam h kozel, mert egyertelmu h gyorsabb az s, de azert emlekszek h gyari allapotaban nem volt SOKKAL SOKKAL gyorsabb.. es valahogy ez a telo jobban banik a rammal mint az s-em. amugy felraktam a blade-re egy nova launchert es erezhetoen gordulekenyebb az egesz..
-
-
apeelme
addikt
Én személy szerint még nem vásároltam innen, de ismerem az oldalt és a környezetemben nagy megelégedettséggel használták már jópáran. Itt is van Buyer Protection szvsz nagy baj nem lehet.
-
hunaqua
addikt
Lehet,hogy butaság,de.....szerintem a zte v889m (csak az MTK-s) készülék "doboza" ua. mint a Blade3-é.
http://www.aliexpress.com/item/Zte-v889m-phone-case-n880f-mobile-phone-case-v889m-protective-case-shell-film/681903643.html
Abból meg van már az aliexpress-en több is.
Nézzétek meg,mert én még nem láttam 1-ik készüléket sem,de képről nagyon hasonló.
-
apeelme
addikt
Nah szóval közben meglett az én készülékem is.
USB kábellel való használat MTP tárhelyként:
- nagyon fontos hogy az USB hibakeresés legyen kikapcsolva! (Beállítások - Fejlesztői lehetőségek - USB hibakeresés pipa ki)
- Beállítások - Tárhely - Menü gomb - Számítógépes USB-kapcsolat - Médiaeszköz (MTP) -hez pipa beKábel bedug, az új eszköz telepítése azonnal megkezdődik, szükség esetén kerestesd a drivert a neten annak telepítéséhez. A sikeres telepítés végeztével az automatikus lejátszás ablaka felugrik, az eszköz ZTE BLADE III néven használhatóvá válik. (tesztelve: Windows XP SP3 (2011-04 állapotú), és Windows 7 RTM 7600.16385 Ultimate 32bit)
-
Suttogo76
csendes tag
Először is megköszönjük, hogy felraktad az első tesztképeket.
Az első nagyon nagy pozitívum, hogy a videot már alacsony fénynél is képes normális módon leképezni a rendszer, nem csökkenti le az FPS-t drasztikusan, mint az első bléden! A minőség pedig az adott körülményekhez viszonyítva jó, persze látszik hogy a lencse nem volt tiszta, (fehér fénycsóvát húz a monitor fénye oldalra, ez zsíros optikánál fordul elő főleg) és csak úgy el lett lőve, de ez rendben van, pont ez mutatja meg a valódi oldalát a cuccosnak. Várjuk majd a nappali képeket, videokat, de ez már most megállapítható hogy ez nem abba az öt százalékba tartozik, ami elfogadhatatlan képet készít, főleg ilyen árcédulával!És még azt kérdezném, hogy a video az VGA felbontású? Vagy azt nem nézted, hogy lehet-e rajta feljebb állítani, esetleg HD-t viszi? A proci bírná, de a 200 adreno miatt lehet nem erőltetik a HD-t benne. De a tulajok megnézhetnék a beállításnál a felbontási lehetőségeket.
-
Suttogo76
csendes tag
Nyugodtan tehetsz fel villanyfénynél, beltérben készült képet és videot is, jó lenne azt is látni, hogy mire képes úgy, ha már nincs rajta led... Sokat elárul már egy ilyen paraméterű kép is a kamera erejéről (vagy gyengéjéről
) Úgy értem, talál-e fókuszt, milyen az élesség, illetve a zajszűrés...A mai mobilok 95 százalékánál a nappali képek teljesen vállalhatóak...Hátha nem esik a Blade III bele a maradék öt százalékba!
-
shenmuedc
tag
Na én is vettem. Sokat vacilláltam hogy alcatel 955 vagy ez legyen de nagyon sokan panaszkodnak az alcatere. Egyenlőre blade 1-ről váltva nagyon szuper, remélem nem futok bele semmilyen hibába. Feleségemnek g300 van kb. az a szint, bár annak a képe sokkal szebb (gondolom az ips panel miatt) Ha valaki tud hozzá fóliát és szilikon tokot szívesen venném a segítségét. Grand x-et szerettem volna de a telenornál nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Magyar az űrben
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest