- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
válasz
rudymester #1313 üzenetére
De mi lett volna ha ott helyben kipróbálod a lejátszót is ?
-
dReFiX
senior tag
-
dReFiX
senior tag
Sose fogom azokat megérteni akik a fényképek minőségéről és a játékok futási sebességétől ítélnek meg egy telefont
-
dReFiX
senior tag
De azt mondták legalább 2-3 hét, ez eléggé elkeserít....
-
dReFiX
senior tag
Megkérdeztem a telenoros függetlenítést, a westendben, az felső boltban azt mondták megveszem kártyásan, utána kicsengetem a 7500 forintot, 2-3 hét és megcsinálják. Leballagtam a lentibe, ők azt mondták hogy felejtsem el, max. 1 év után. stb. Valaki túlesett már ezen ? Mert ahány boltban voltam annyi féle dolgot mondtak.
-
dReFiX
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #573 üzenetére
Felsorolsz pár dolgot ? köszi
-
dReFiX
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #494 üzenetére
Pl. a T-mobil nem hiszem hogy összeereszti a Grand Xet meg a Blade 3at, egy egyszerű átlag felhasználó nem biztos hogy érezni fogja azt a 30 ezer forint különbséget a két telefon között mikor kézbeveszi, mert lényegébe egy GXi árából kijön 2db Blade 3. Nem is beszélve arról hogy elég sok probléma merül fel a GXIvel kapcsolatban a másik topicban.
-
dReFiX
senior tag
Valahol kivan állítva Pesten ? Mert Odaadja kézbe az eladó az megvan, de jó lenne kicsit megnyomkodni, mégis csak az lenne az igazi. Köszi !
-
dReFiX
senior tag
Ha rootolom, kártyafüggetlen lesz ?
-
dReFiX
senior tag
Mennyi hely van a programok telepítésére ? Mert pont a kevés tárhely miatt váltanék az első verziós bladeről. Köszi !
-
dReFiX
senior tag
Mennyi az esélye hogy függetlenül árulja a telenor ? Mert néha előfordul a friss szériáknál a T-nél
Akinek esetleg már van nem próbálná ki más simmel ?
-
dReFiX
senior tag
Nem tudjátok mi a kódja a telefonnak ?
-
dReFiX
senior tag
Nem tudjátok mi a kódja a telefonnak ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest