- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Epiph
tag
válasz
rudymester #1315 üzenetére
Én egy JVC HA-FX35 (Marshallow) agybadugós fülhallgatóval hallgatom napi szinten a winamp ingyenes verziójával szerintem egész jól szól főleg hogy a fülhallgatón nem szilikon van hanem szivacsszerű ami kizárja a külső zajokat egész jól így tény hogy nem egy 100W os erősítő van benne de nem kell maxon hallgatnom
Régi telóm egy Nokia c2-01 ahoz viszonyítva kb ugyanott van a 2 hangerőbe.
-
Epiph
tag
MIlyen autós tartót ajánlotok hozzá? Nézegettem "ííbéjen" De félek tőle azért, hogy gagyi aztán koppan a padlón... Vásárolt már hozzá valaki ilyet?
-
Epiph
tag
válasz
apeelme #1239 üzenetére
Értem köszi!
Szóval akár 1 hónapig is mehet újraindítás nélkül... múgy ezeket a folyamatokat érdemes kidobálni vagy mivel olvastam lentebb hogy jo a ramkezelésígy mindíg megoldja magának a helyhiányt? Mert akkor nem dobálom ki a rambol mert gondolom a gyorsítás a cél ezzel hogy jobban induljanak a progik ...vagy tévedek?
-
Epiph
tag
Ezeket az androidos telókat illendő néhanéha újraindítani mint a pc ket? Vagy nemszükséges? Csak mert azt figyeltem meg hogy kb 10 nap alatt a futo progiknál a szabad memória lecsökken 50Mb környékére, bár még semmi figyelmeztetés nem volt egy app tol se hogy nem lenne elég... ezért gondolom jó a mem kezelése.
-
Epiph
tag
tényleg a fényképezőgép funkció a mérvadó egy telefonban?
Vehetsz te egy überbrutkó fotózásostémás telefont, gondolj bele egy gombostűhegynyi (jó lehet picit nagyobb) szenzorra rázsufolnak 5 -8 -10Mpxelt szerinted jó minőségű képet fog csinálni?
maximum szodtveres javítással dolgoznak ezek a fotógépek... a szép kép a dslr nél kezdődik... de a fullframe -s fotógépeké jelenleg a jövő majd akkor fog szép képet csinálni a telefon ha egy negativ képkockányi méretű szenzort építenek bele és egy használható objektívet tesznek rá
Ha csak APS-C méretű szenzoros gépet és hozzá egy használható objektívet szerzel negyed milla körül jársz
Tudom nem ez a lényeg csak 30 eft ért azért csináljon jó képet is
-
Epiph
tag
tudtok valami jó kis tokot ajánlani? Lehetőleg nem becsusztathatósat, hanem mondjuk kinyithatóst... vagy melyik teleonnak a méretének felel meg? PL.: amelyiknél esetleg még a kamera kivágása is stimmelhet... köszi!
-
Epiph
tag
válasz
slyder81 #779 üzenetére
Nekem is teljesen jól működik letiltott adatforgalomnál. (Bár van egy wayteq gps navigációs készülékem ahoz képest kicsit gyengébb de ugye nemis lehet összehasonlítani mivel azt arra hegyezték ki), Teljesen megfelelő... nemtudom a többiek mit frissítettek, hogy nem megy nekik.. remélem én nem hibázok
-
Epiph
tag
Hát ma megjött a kijelzővédő fólia a Németektől... természetesen nem az igazi... bár a méret úgyahogy stimmel, de a szenzornál az ovális luk helyett kör alakú van és csak félig van a szenzoron (gondolom másik tipusra van és ott kamera van) ez befolyásolja a senzor működését szerintetek, vagy kb ki is kapcsolhatom. Gondolom tönkre nem megy attól hogy félig van rajta fólia félig nincs
-
Epiph
tag
Na vett már valaki v889m tokot vagy akármit? Csakmert Blade III cumót még nemlátok...
-
Epiph
tag
Hát az a kissebik gond ha lerakom, de feltöltőkártyásként ne úgy menjen le a lóvé a kártyámról, hogy nem is tudok róla
(#624) Lordus
Ezt a felvételnél késést én is tapasztaltam.. .Des1gnR
Köszi! Ezt megtaláltam ki is töröltem azt az idétlen szöveget.... most nem alkalmas. Mi újság?Remélem nemküldözget ilyeneket többet
-
Epiph
tag
Volna egy érdekes kérdésem... mikor hívnak ugye középről jobbra illetve balra lehet húzni a jelbe, hogy fel akarom e venni vagy se... de ha felfelé tolod az üzenet jel felé akkor küld egy gyors választ... amit beállítasz. Ezt az utóbbit hogy lehet kikapcsolni ma zsebemből kivéve sikerült arra nyomnom és letette valamint küldött egy sms-t... az ilyen véletlen esetek elkerülése érdekében gondoltam kikapcsolnám...
-
Epiph
tag
válasz
NextError #593 üzenetére
Nekem bekapcsolva úgy hogy nemnyúltam hozzá 100% ra 3,5 óra kellett vagy talán +pár perc még
Ez szerintem körülbelül egy ekkora aksihoz ekkorka teljesítményű töltőtől jó... ha meg romlik az állapota van rá még pár hónap gar
persze attól is függ ki menniyre meriti le előtte... nekem pár % volt vissza
Más: Időnként észreveszek én is dolgokat,de nem állandó jellegű gondok. pl.: ma a híváslistában virítot egy piros pixel... aztán ellapoztam vissza és eltűnt. Azóta se láttam... A menüben van hogy néha kicsi belassul lapozásnál de aztán kövi lapozásnál megint gyors... aztán nekem is volt már hogy standy ból a kikapcs gomb megnyomására lassabban jött vissza a kép de nem hosszú másodpercek voltak csak mondhatnám 1pillanattal később jött a fény... Szerintem egyik sem nagy probléma nem? Tapasztaltabbaktól kérdem... én abból indulok ki, hogy az asztali pc, vagy laptop vagy a symbians ..... ezeknél is vannak pillanatnyi hibák nem? Szerintem normális...
ha nem akkor azért szóljatok
-
Epiph
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #463 üzenetére
Na én pl.: Teljesen megvagyok elégedve a telefonnal eddíg az 1 hét használat alatt.. Ár/Érték arányban teljesen jó. Igaz első okostelefonom, és az android -ot sem ismerem.
Másik: Skype hanghívást próbálgatta már valaki? Neki is kicsit akadozott/laggolt? Per pill ez egy kicsit zavar, de attól még jó a telefon és lehet, hogy nálam van valami beállításgond, vagy csak nincs túl jól optimalizálva ilyen tipusú készülékekhez...
-
Epiph
tag
Csak én vettem észre, hogy a skype hanghivásnál kicsit laggol? Ez igaz a probahivásra is bár ha halkan beszéltem rá viszonylag jó volt visszahalgatva de a géphang az megint laggolt... proci közben 70% on volt tehát szerintem nem az a gebasz...
-
Epiph
tag
Milyen tok? Lehet hozzá kapni már valami normálisat? Néztem hozzá adatkábelt.. illetve utángyártott töltőt honnan érdemes beszerezni hozzá.. mert egy jó lenne tartalékba (bár maga a töltő nemlényeg mert ha jól láttam usb ről simán tölt...)
Amúgy ma egy kis hibát művelt le van védve mintázattal a képernyő és ma megnyomtam a standby gombot és csak elment a fény mikor újramegnyomtam nemvolt mintázat kérés... ezt 2x eljátszotta egymás után akkor újra bevittema mintázatot és azóta jól megy... nemtudom mitől lehetett, de azóta nem jelentkezik.
Az akksija 2. töltés után telefonálásra nemsokat használtam de kicsit neteztem meg skype oltam rajta + kis gps 15% on van 2n12ó14p nélpinnacle: Erről a FreeVoipDeal ről mi a vélemény/ tapasztalat?
-
Epiph
tag
skype hanghívás létezik hogy kicsit akadozik, recseg vagy nem telóhiba a jelenség?
-
Epiph
tag
A google hitelesítőt érdemes használni? valamint min a vélemyénetek hagyam bepipálva azt a részt a biztonsági beállításoknál, hogy a wifi jelszavai és beállításai..... mentése a google servereire?
-
Epiph
tag
Szerintem simán jó első androidosnak... én is így vagyok most vele és nagyon megvagyok elégedve a készülékkel. Eddíg 1 hátrányát találtam a fotó része (led sincs és gyenge a kamera... de erre van egy elégjó fényképezőgépem ezért nemvolt lényeges nálam a kamera.)
Ha már úgyvan kérdeznék is (ismét) feltettem a king office-t és rakott mappákat az sd re is... ha mondjuk kártyát cserélek ezeket is át kell másolni vagy ez csak ilyen ideiglenes mappái (mondjuk a betelik a telefon ide ment... vagy mittomén) Mert a telefonon ugyanezek a mappák léteznek..
-
Epiph
tag
Hali! Tud valaki segíteni? Beléptem a google messenger be (alapból a gmailes címem alapján de nem szeretnék online lenni...) és nemtudom, hogy kell kijelentkezni...
-
Epiph
tag
Még egy kérdés felmerült bennem... mivel időnként közel megyek a határhoz és nem szeretném ha roaming díjat számláznának be kell állítanom, hogy ne automatiksan keresen hálózatot.. ilyenkor gondolom nem lehet hogy magyarországon akármelyik.... hanem csak modjuk betudom állítani, hogy pannon, telenor aztán kész nem?
-
Epiph
tag
Na egy érdekes kérdésem lenne...
Létezik magyarnyelvű leírás az android 4.0.4 ről? Ilyen használati útmutató szerűségre gondoltam... köszi előlre is a választ!
-
Epiph
tag
Tegnap vettem egyet a telénél... 29.990.- szerintem enyiért korrekt (új) telefon...
De ha már úgyvan mint kezdő androidos.. milyen: víruskeresőt(avg -t tettem fel) és progikat ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest