Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
válasz
Sirandrish #1333 üzenetére
keress feljebb, apeelme kollega egy tuti leírást linkelt, hogy miként kell beállítani a total commanderben, hogy lássa a telefont!
vagy windows intézőben nyitod meg (ez esetben gépre dugás után válts át felül MTP-re
vagy használd a mi file explorert
(#1331) sambora: mindenkinél ilyen, de csak páran (köztük én is) bosszankodunk miatta.
Sztem nem megoldható a javítása, de hátha apeelme talál rá megoldást még világvége előtt -
Lordus
senior tag
-
Lordus
senior tag
válasz
djrozsomak #1299 üzenetére
a telóban formáztad az sd-t?
-
Lordus
senior tag
válasz
gameresboy #1264 üzenetére
Azt mondják a hozzáértők, hogy a g300 igazából ugyan ez. Azzal teljesen pariban van.
Én gondolkodtam az ot-995-ös megvételén, mert nekem előtte ot-990-em volt, és nagyon szerettem. És meg is vettem volna, HA max. 5000 ft lenne a különbség a két telefon között.
Ugyanis érezhetően nem lesz jobb, ara még mindig nincs ics (asszem itthon nincs), és alcatelék hülyítése általában sokáig tart, aztán persze lesz, de mikor, meg milyen... a 2.3-at is vártuk az ot-990 idejében, aztán egy rakás sz@r lett, raktam is vissza a 2.2-t...Szóval amivel többet tud nagyjából, az az erősebb proci (de sztem nem igen fogod észrevenni a különbséget - alcatelesek ne kövezzenek meg), a picit nagyobb kijelző, a vaku, meg a HD video felvétel.
Nem hiszem, hogy akkora csoda lenne a hd video, szóval nem tudom, miért árulják 15E-rel drágábban.
Na meg ezen gyári ICS van, nem telenor szeméttel teledobált sw. És nincs rajta semmi telenor reklám - nálam ez is számít.Szóval sztem ár/érték arányban nincs párja a zte-nek!
#1265) Dzsabba: ezek az eladók...
Közülünk még senki sem kapott hozzá, így akkor elég sok memkari elkeveredhetett)
-
Lordus
senior tag
válasz
djrozsomak #1103 üzenetére
én keveset használtam eddig a gps-t, de ment jól.
A kocsiban egyszer volt olyan, hogy asszony a kezében fogta a telefon és úgy navigáltunk. nem volt a szélvédő közelében, ezért "megállt" a kocsi rajta egyhelyben, de ahogy az üveghez tette, azonnal ment tovább.
És onnantól nem is volt hasonló probléma, hogy a holdaknak normális rálátása volt a telefonra.
Én nem próbáltam semmilyen teszterrel, de nekem egész gyorsan talál jelet, és szépen mükszik! -
Lordus
senior tag
én is 990-ről váltottam!
azt nagyon szerettem, és féltem, hogy ez tud-e nyújtani többet, és IGEN!
Gyors, az ICS magáért beszél, olyan programok futnak rajta majdnem, mint a 4 évvel ezelőtti pc-men, kijelző is szép! Egyedül a hangja halkabb picit, meg nincs rajta led hátul. De megéri váltani, nem egy lépcsőfok van a két telefon között... -
Lordus
senior tag
válasz
littlelion21 #667 üzenetére
led: igen
"billentyű-leütés-rezgés-visszajelzés": igen (elvileg)
nálam ki van kapcsolva, mert utálom, de ahogy néztem, bekapcsolható.
Nameg billentyűzettől is függhet, a touchpal pl. berakja a beállítások közé. a sima android bill-et nem haználom, de sztem az is engedi... -
Lordus
senior tag
ezt már a 2.3, sőt a 2.2 is tudta talán... de minek, ha van 2 gb helyed...(#625) Gedeon31
igazából változó, 100 mb szabad általában, de én akkor sem tapasztaltam lassulást, ha csak 30 mb volt szabad. kilő automatikusan egy appot, amit nem használsz.kérdés: amikor beszélek telefonon és közben egy harmadik fél hív, akkor baromi halkan pittyeg, van, hogy észre sem veszem! Meginta régiből indulok ki, az rezgett, meg pittyegett, hogy bejövő hívásom van... nem lehet ezen valamit állítani, hogy észrevegyem, ha keresnek hívás közben?
-
Lordus
senior tag
Sajna az előző telefonomban nekem is ez volt a gond, ott úgy utasítottad el a hívást, hogy felhúztad a kijelzőt.
mondanom sem kell, 10-ből 3x visszautzasítottam...
A jobbra-balra mozdulat patent, zsebből kihúzva nem fogsz egyikre sem húzni véletlenül, de hidd el, hogy a fel-le eléggé nagy szórással zsebből kivéve is aktiválódik...más.
két észrevétel:első: hívnak, felveszem a telefont. 2 másodpercig engem nem hallanak. ez másnál is ilyen? eddgi telefonjaimnál ilyet nem tapasztaltam. Nem néha fordul elő, hanem mindig. asszem ha én hívok valakit, akkor is ugyanez, bár ott ugye a hívott fél szól bele először...
másik: érdekes, hogy a térerőm nem gyenge, mégis sokan panaszkodnak arra, hogy szaggatva hallanak.
2g-t használok, van egy kis "e"betű a térerő mellett, de ez a régebbi telefonoknál is így volt (mármint 2g). másnál is előfordult ilyesmi? -
Lordus
senior tag
ez így jó!
azért van, hogy ha nem muszáj, ne vedd le 90%-nál hamarabb, mert rövidíti az akksi élettartamát. (bár szvsz a legjobb 100%-ig tölteni)
Ugye egy akksi kb. 600x tölthető fel és meríthető le, utána fokozatosan gyengül. Ha te mindig csak 50%-ig töltöd, akkor fele annyit fog menni a telefonod... -
-
Lordus
senior tag
Nem lehet valahogy megoldani, hogy legalább az sd kártyát meghajtóként lássa a pc?
Megszoktam a TC-t, annyira nem áll kézre ez a szerencsétlenkedős-másolós dolog így... -
Lordus
senior tag
válasz
VeilSide1992 #398 üzenetére
Kicsit halkabb, mint az Alcatel 990-esem. De nehéz az összehasonlítás, mert ennek sokkal inkább egérhangja van.
Az Alcatelben valahogy jobb volt a hangzás. Több volt benne a mély.
Olyan, mintha magassugárzó lenne ebben, abban meg közép. És persze, hogy a magas halkabb... De tisztának egész tiszta, bár csak a csengőhangokat hallgattam meg rajta, nincs átfogó tapasztalatom zene, rádió, stb terén, hogy ott milyen.Apropó, senki nem talált benne hangszínbeállítási lehetőséget, ugye?
Létezik ehhez valami jó kis app, amivel lehetne "mélyíteni" a hangszórón? -
Lordus
senior tag
elso csalodas: adobe flash player ezen se megy.
nincs valami hackelt flash player a flash videókhoz? -
Lordus
senior tag
válasz
szaboknak #278 üzenetére
röviden:
fentebb (#231) apeelme kolléga linkelt egy működő progit. (meg leírást)
letöltöd, kicsomagolod tetszőleges helyre.aztán szintén feljebb (#263) ux1 kolléga linkelt egy zte drivert, ezt is letöltöd, telepíted
ez után telefon rádug a gépre, (usb hibakeresés legyen bepipálva), a driverek automatice felmennek (3 db) majd az elsőnek letöltött cuccból a runme.bat-ot elindítod.
1-es gomb, majd enter.
vársz egy kicsit (kb. 15 sec) majd mikor kiírja, hogy nyomj meg valamit a telefonon (persze angolul) akkor (a kijelzőt visszakapcsolod, mert nálam addigra már kikapcsolt) a jobb alsó sarokra böksz, és megint vársz 20 másodpercet. a telefon újraindul, és a progi kiírja, hogy örülhetsz!
ennyi -
Lordus
senior tag
Köszi, siker!!! - erre sosem jöttem volna rá, az alcatelen kipipáltam a rootjogokat, és ment
ux1: neked is köszi, már épp le akartam szedni a jó öreg root explorert, de a tc jobban bejön, és most már müxik!
szépen kitörlök minden felesleges sz@rt, és személyre szabhatom a telefont!
dave93: ne is reménykedj!!! majd akkor kiteszik, ha már 35000 lesz az ára...
Én is meguntam, 3 helyen jártam, sehol sincs kirakva. megkértem a boltost (mint itt többen), hogy bontunk ki egyet, és azonnal hozta is. Nem akartam pofátlan lenni, hogy kapcsoljuk is be, meg tetszett is, úgyhogy megvettem kipróbálás nélkül. eddig nem bántam meg, gyors, akksi jónak tűnik így 12 óra használat után... ajánlom! Az előző 600 mhz-es armv6-os procis telómat keresztbeveri. mondjuk azzal is elégedett voltam, csak hiányzott a flash, meg lassabb volt... de első telónak jó volt.
lényeg a lényeg: menj be, kérd meg őket és kibontják! -
Lordus
senior tag
ez volt az első dolgom!
a SU engedélyezte, mindenhol azt mutatja, hogy a tc superuser jogokat kapott...
próbáltam újraindítani a telefont, de így se.
valahogy nálam jó kacifántos ez az első pár nap...most nézem, hogy a rendszer partíciónál csak r- felirat van
de miért? sehol nem tudom engedélyezni az overwrite-ot!
-
Lordus
senior tag
KÖSZÖNÖM Urak!!!
feltelepítettem, telefon rádug és már telepítette is a drivert.
És most ment is, és rootolva van.Érdekes, ezen super su van, korábban superuser volt.
Illetve a totalcommanderben hiába engedélyeztem a rootjogokat, nem tudom átnevezi a kamerahangot, hogy néma legyen ?! Átnevezési hiba...
valamit még állítgatni kell rajta, hogy "teljes" legyen a root jog? -
Lordus
senior tag
kipróbáltam másik gépen, és ugyanez...
mpt kipipálva, rádug, 3 eszközt akar telepíteni,
linux..., zte blade, android.első kettőt felrakja, az androidon gondolkodik két percet, és nem sikerül.
gondoltam mindegy, a zte driver fenn van, próba, de ugyanaz.
* Starting daemon successfully - és itt áll, nem csinál semmit se a gép, se a telefon.próbáljam meg win xp-n? vagy mi a fenét csináljak???
ill. hogy tudom ellenőrizni, hogy az az adb fenn van-e? -
Lordus
senior tag
ha az mtp-t kipipálopm, akkor telepíteni akar vmit, de nem tudja.
egyéb eszközök
-android (!)ennyi, és nem tom frissíteni a drivert...
-
Lordus
senior tag
ezzel sem megy
megáll ott, hogy daemon started...ja w7 32bit
-
Lordus
senior tag
ROOT - a korábbi link alapján nem sikerült
ettől féltem!
van, aki megoldotta a rootolást? help! -
Lordus
senior tag
Megvettem!
juhéjj! tetszik!eddig egy kérdés, amit nem találok: widgetet hogy a fenébe tudok tenni a kezdőképernyőre?
10 perce ezen töröm a fejem!és köszi, hogy segítettetek, eddig nagyon tetszik!
-
Lordus
senior tag
köszi mindhármótoknak
Hát, a győri utat most kihagynám, annyit már nem ér meg a telótelenor: nem akarok pofátlan lenni, hogy kibontatom, aztán ha mégsem tetszik, otthagyom... Mellesleg én sem vennék meg olyan készüléket, aminek nem az orrom előtt bontják ki a dobozát...
Nem értem, minek van minden boltban kirakva az összes telefon, kivéve pont az újakat
Nem azt kell kirakni, ami minden ötödik ember kezében megnézhető, vagy tévedek?!
És ma kaptm a hírt, hogy a cég lehet, hogy szolgáltatót vált (flottám van), ezért kicsit aggódok, mi lesz, ha jövő évtől nem pannonosak leszünk, mit csinálok akkor??? A szám marad, az tuti, de vajon menni fog más szolgáltató kártyájával is? Ma megint bepróbálkozok, hátha végre kirakták...
-
Lordus
senior tag
Bosszant a telenor
Már két boltjukban jártam, (egyik nagyobb, hivatalos értékesítési pont) és nincs kirakva, hogy megnézzem élőben...
gáz. mindenképpen meg akarom nézegetni vásárlás előtt, egy ideje árulják már és képtelenek kirakni
tetszik, és félek, hogy 1-2 héten belül feljebb emelik az árát (így szokták...) -
Lordus
senior tag
Tulajok, segítsetek lszi, én is szeretnék venn, csak pár dolog érdekelne:
Mennyi szabad hely van benne alapból? (az ot990-nél root és irtás után is csak 100mb volt...)
Akksit is erősítsétek meg, hogy 2 napot simán visz!
Minősége jó?
Wifi/GPS/térerő rendben vannak?
ROOTOLHATÓ???
A ZTE-nél a gyári frissítésekre lehet számítani?
fólia milyen rajta? erős, taratós?meg minden egyéb fontos(nak tűnő) infót szívesen várok!
-
Lordus
senior tag
én is szeretnék egy ilyet, a jelenlegi ot 990-em után. De mindenképp várnék némi infóra tulajoktól!
Kérdésem:
Mennyi szabad hely van benne alapból? (az ot990-nél root és irtás után is csak 100mb volt...)
Akksit is erősítsétek meg, hogy 2 napot simán visz!
Minősége jó?
Wifi/GPS/térerő rendben vannak?
ROOTOLHATÓ???
A ZTE-nél a gyári frissítésekre lehet számítani?
fólia milyen rajta? erős, taratós?meg minden egyéb fontos(nak tűnő) infót szívesen várok!
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest