- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Akkor most imádkozni kell egy jó darabért?Na jó inkább nem írtam semmit mert kolléga úr ledorgál
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
pinnacle #580 üzenetére
A dolog úgy nézett ki, hogy 28500 Magyar pénz volt a készülék , aztán felment 29950 környékére, és most megint vissza 28500 HUF-ra
Én is netshop árat néztem. Tehát vagy szórakozik a szolgáltató vagy elkezdték bombázni közösségi oldalakon őket, hogy mégis ezt hogyan gondolják. Én folyamatosan figyeltem őket mert szándékomban van beszerezni a kütyüt.
(#594):apeelme Köszönöm
Szerintem fizetés környékén erősen rábeszélem magam a kütyüre. Kicsit a szolgáltató zavar ahol lehet venni, de sebaj
-
HartgeH3-2.8
addikt
Tényleg egyre több indok jön ami miatt feltehetően nem lesz ilyen készülékem. Az a bizonyos cég nem mondom ki TELENOR szerintem látva , hogy a többi szolgáltató nem forgalmazza ,emelt az áron, most már cirka 30k..
Gratulálok.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egyre több videós teszt van fent a neten és eddig amiket láttam akadozik a videolejátszás..
Ezen például 07:10 től ha jól látom akkor a bemutató videók is már alapjáraton. Erősítse vagy cáfolja meg ezt valaki legyen szíves mert akkor nem vágnék bele ebbe a készülékbe. Nem életcél a filmezés rajta, de valami alap minőségű filmet nem volna rossz ha elvinne.
Köszi!
Szerk: Amikor kiválasztja a lejátszandó videót és rányom a play gombra már az beakad. Azért idegesít ez engem személy szerint mert minden más gyengeségét vagy nyűgjét elfogadnám, de ez kicsit vicces.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Van benne valami
Igazából szvsz a gyártó sor a lényeg és a végén álló kis ferde szemű nemzetisége és felkészültsége
Ez ugye totál kínai, tehát nem tudom ki áll a szalag végén, de van egy sejtésem
Bombázom a szolgáltatókat minden fórumon, hogy adjanak választ lesz e ilyen készülék ha igen mikor.Ha valakinek esetleg lesz információja kérem jelezze
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nagyon jó számomra best buy vételnek tűnik. Bog is említette múltkor aki most ismerkedik a droiddal és kell neki egy viszonylag olcsó megfizethető készülék akkor ez ennyiért jó.Na én pont ez a kategória lennék.. Telenornál ugye 28k (remélem lesz másnál is). Eddig még rendben is volna, de ilyen viszonylag erős hardver mellett picit laggoló menü, vagy akadozó a video lejátszás. Beszélnek itt a kollégák felmerülő sárgásodó kijelzőről, meg gyorsan merülő akksikról. Továbbá ami még riasztó, hogy a telenorral közelharcot kell vívni a jogos garanciális igény érvényesítésért adott esetben. Nekem ilyesmik voltak picit elriasztó tényezők. Igaz lehetséges más szolgáltatóval is vívni kell, de a telenor cégről sok rosszat olvastam és én magam is tapasztaltam amikor egyik nap hívtam őket csupán információért. Szörnyűek.
Ettől függetlenül nagyon tetszik a készülék és figyelem a tapasztalatokat
Hátha más szolgáltatónál is megjelenik majd
-
HartgeH3-2.8
addikt
Most jelent meg a készülék nemrég és itt már sokan elég érdekes problémákról írtok így nem nagyon merek benevezni rá. Rendben sokan azt mondják ennyi pénzért ne várjon az ember sokat, de hát azért vannak itt túlzások amiket lehet olvasni.
Van olyan aki teljesen elégedett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest