- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Skacok..
Rádugom a gépre a telót adatkábellel és nem tudok böngészni rajta..
A gép érzékeli..ki is teszi a + "meghajtót" de megnyitni nem tudom se TC-el se sajátgéppel..
Igényel valami egyéb dolgot? -
Sirandrish
legenda
válasz
#40993792 #1219 üzenetére
Igen..arra direkt figyeltem hogy azért a kijelző (főleg a felbontás) rendben legyen, ugyanis a másik lehetőség a galaxy ace lett volna de az nem győzött meg a specifikációival..
Aztán már ugy voltam hogy jó..fizetek kétszer annyit de faja legyen..ace2..de ott még mindig ezer éves Android rendszer volt..
És akkor jött a megvilágosodásÉs nem bántam meg..ZTE-t mindenkinek
HPAA Igen..GPS-t én is komálom..simán végignéztem neten ahogy kimentem a WC-re
-
Sirandrish
legenda
Lehet csak az újdonság varázsa mondatja velem, vagy csak az a tény hogy ez az első Androidos telóm de IMÁDOM!!!!
Eddig azt hittem hogy nekem nem kell ez a bármikor és bárhol tolhatom a netet feeling (a többi hasznos dologról nem is beszélve) de most már tudom hogy kell ez nekem!
-
Sirandrish
legenda
Skacok!
Most vettem egy ZTE Blade 3-at és hát kapásból a PH-t néztem meg, ami megy is faszán lazán de igazán, viszont amint privátot akarok írni, szétesik az egész..fehér lesz minden meg ilyenek..
Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest