- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
apeelme #1288 üzenetére
Igen, de egy számítógépnél csak pár %-os eltérés van és itt meg 20-%os eltérés van vagyis 120 mb-át nem lát a rendszer, ami nekem furcsa. Vagyis most jelenleg a mobilomon 80% memória használható fel, amiből még lejön 40%, mert gondolom még az is kell a rendszernek és a futó alkalmazásoknak...Tehát a felhasználható (szabad) memória a mobilomon 200 mb (40%). Ez akkor biztos normális érték? Mert most csak kíváncsiságból felraktam rá az Angry Birds Star Wars-ot és hát pár perc játék után megfagy és kilép... Pedig, ahogy néztem teszt videót ott nem történt ilyesmi...
-
po1son
addikt
Az miért lehet, hogy 391 mb a teljes rendszer memória nálam? Másrészt meg kicsit sokkal, hogy 230 mb-át használ alapjáraton a mobil, amikor még semmi olyat nem raktam fel rá, ami állandó jelleggel futna...
-
po1son
addikt
Hogy tudom csatlakoztatni a mobilt a géphez, hogy tudjak rárakni programokat, zenéket stb?
Usb csatlakozóval összekötöttem a géppel és fel is ismerte... Ezután települt az zte illesztőprogramja sikeresen... Erre én naiv azt vártam, mint a régi mobiloknál is van, hogy csinál neki egy új meghajtót, de semmi... Utána néztem neten, de csak annyit találtam, hogy a beállítások menübe be kell kapcsolni az usb megosztást... Ezt kipipáltam, de így sem vettem észre semmi érdemi változást... Csak egy ablak ugrott fel a gépen, hogy új hálózat választás "otthoni-munkahely-nyílt"... Win7et használok...
Ez az android nagyon nem az én világom... Nem gondoltam volna, hogy ennyire hülye leszek hozzá... -
po1son
addikt
Mai nap én is gazdája lettem egy blade 3-nak és egyben beléptem az androidok világába.
Esetleg valahol van interneten egy hosszabb leírás a telefonról? Kicsit keveslem azt a 3-4 oldalt a füzetében és hát full kezdő androidos vagyok így hát nem lesz könnyű dolgom, de hát majd lesz valahogy....
És még1 kérdés. Szilikon tokot lehet venni hozzá Magyarországon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest