- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
Sajnos nem eredményez sem mérhető sem látható teljesítményt, az említett módosítás egyébként az erőltetett GPU renderelést kapcsolja be 2D-s megjelenítésnél.
A pontszámban látható különbség az újraindítás eredménye!
(#505) Epiph: Igazság szerint ha használsz mobilnet-et ez ott lehet jelentős opció. Egyszerűen megfogalmazva a 2G-s hálózat (GPRS) használata egy lassab adatátvitelt eredményez, viszont hosszabb akkuidőt. Ezt akkor érdemes használnod ha csak böngészel ((pl. Opera Mini-vel). Én ezt szoktam preferálni mivel alvó állapotban is folyamatosan online tudok lenni, és még az akku is spórolós lesz vele, a sebessége bőven elég. A 3G egy nagy sebességű adatátvitelt jelent, használata javasolt pl. Youtube HD videók megtekintésekor és a nagy sávszélességet kihasználó alkalmazásoknál. Viszont elég rendesen eszi az akkut.
-
apeelme
addikt
Egy kérdés: be van-e/volt-e kapcsolva a Beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Adatok biztonsági mentése opció? Ha igen akkor első bekapcsoláskor - mikor megkaptad a készüléket és a google fiókodat hozzáadtad - viszonylag nagy adatforgalmat generálva lehúzza a profilodhoz tartozó bizonyos esetekben más rendszerről/készülékről származó mentésed...ez okozhat ilyen jelenséget.
Én nem szoktam ajánlani eme opciót használatát.
Ha be volt eddig kapcsolva akkor kapcsold ki, a rendszer emlékeim szerint megkérdezi hogy törölje-e a szerverről az elmentett adatokat, mond hogy igen.
Majd ha végzett, csinálj egy gyári adatvisszaállítást és csak a google fiókod add hozzá a telóhoz, használd de ne telepíts semmi külső appot. Kiváncsi vagyok...A SIM kártya sem rossz ötlet...mikor vetted?
-
JNSK
aktív tag
tenyleg nemtudom mit b@szok el, de nagyon bosszanto, ez a masodik keszulek,es ugyan az a hiba... ahogy bekapcsolom a mobilnetet (edge) rogton rohamleptekben merul a telo.. de akkor is ha telljesen gyarilag hasznalom (semmi mas nincs feltelepitve csak ami gyarilag) wifivel meg mar egy oraja 18%on van... nemtudom h ez mitol van :\
-
apeelme
addikt
Ott valami nagy gubanc lehet, mert ennek a készüléknek pont ez az egyik kiemelkedö tulajdonsàga.
Ezer százalék hogy valami külön feltelepített és beragadt alkalmazás a ludas.
#321 Halaman: a Kikapcsoló és Hangerő LE gombok egyidejű nyomvatartásával.
És hasznàld a Szerkesztés gombot kérlek!#311 ux1: emlékeim szerint Google alapbòl tiltotta Chrome-ban a Flash-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest