- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
pinnacle #580 üzenetére
A dolog úgy nézett ki, hogy 28500 Magyar pénz volt a készülék , aztán felment 29950 környékére, és most megint vissza 28500 HUF-ra
Én is netshop árat néztem. Tehát vagy szórakozik a szolgáltató vagy elkezdték bombázni közösségi oldalakon őket, hogy mégis ezt hogyan gondolják. Én folyamatosan figyeltem őket mert szándékomban van beszerezni a kütyüt.
(#594):apeelme Köszönöm
Szerintem fizetés környékén erősen rábeszélem magam a kütyüre. Kicsit a szolgáltató zavar ahol lehet venni, de sebaj
-
apeelme
addikt
válasz
pinnacle #395 üzenetére
Nem mondanám hogy kihangosítva halk lenne én simán meghallom, pedig még tokban is van.
A fülhallgató része egy leheletnyit javult B1 óta, de még mindig elkél az agybadugós füles zajos környezetben. Bár ez is eléggé szubjektív. Kinek mennyire jó/érzékeny a hallása...
Hogy másik ROM majd javítja-e? Hát még korai lenne bármit is mondani... De ha B1-el megbarátkoztál hang ügyileg, akkor itt sem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest