- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Cm 11 felrakása után nem működik a fej értékelő. Opto szenzor. Az arc elvétele után nem aktív a kijelző...ez cm hiba,vagy egyedi eset ?
-
Ruffian
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm adott egy Blade III-at azzal a hibával, hogy bármilyen SIM-et rak bele, nincs hálózat. Karácsonyra kapta, használt, tehát azonnal kérdeztem, hogy kipróbálták-e mielőtt megvették-e? Természetesen nem, (nah, gondoltam ezek is tudnak vásárolni...) IMEI-nek utána néztem, rendben van, úgy tűnik.
Gyári visszaállítást elvégeztem, újratelepítést fontolgatom, ötleteiteket pedig nagyon-nagyon várom.
Köszönöm előre is!Üdv,
Ruff -
csemeteim
tag
Sziasztok
Egy Blade 3-at rootoltam feltettem egy főzött romot és hálozatfüggetlentő kódot kér, ha visszateszem az eredetit megszűnik?
Vagy mi a teendő?
KÖszi -
Retro DJ
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került egy Blade III, elméletben gyári Telenor rommal.
A teló annyit tud, hogy bootol és az Andorid feliratnál megáll.
Eddig megpróbáltam a gyári romot újratelepíteni, wipeolni, de ez nem segített.
Köszönök minden segítséget!
-
zso73
veterán
ZTE blade III display csere után nincs hang. Valaki tudna segíteni benne. tippek, esetleg szervizelés...Hova lenne érdemes bevinni a készüléket ?
-
vargalex
félisten
-
n.gab
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Amibe segítséget szereték kérni.
ZTE Blade3-nál lehet külön email és sms értésítési hangot beállítani? Vagy ez mind a kettő egynek minősül?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
monalala
aktív tag
-
Franklin
addikt
válasz
Mr.Skyline #1362 üzenetére
Akkor passzolom. Tedd fel a kérdésed a telefon topikjában: [link]
-
Franklin
addikt
válasz
Mr.Skyline #1360 üzenetére
Nem nyomod be véletlenül hívás közben a mikrofon némít gombot?
Egy kék csík van a mikrofon ikon alatt, ha le van némítva.
-
Mr.Skyline
senior tag
Nekem ez az első androidos telefonom, teljesen meg vagyok vele elégedve...
De van egy igen nagy problémám, már 2 nappal ezelőtt is előfordult, hogy csak akkor halottam a hívó félt ha kihangosítottam, aztán vagy magától vagy nem tudom de egyszer csak jó lett, viszont most megint ezt csinálja, az ég adta világon semmit nem hallok a másik félből kihangosítás nélkül, hiába hangosítom hívás közben max-on van és így sem...Valaki oktasson már ki, hogy esetleg mit állíthattam el. nagyon köszi!
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Kollégám vásárolt egy ZTE Blade III készüléket, gondoltam feldobok neki egy Cyanogenmodot, hogyha már létezik a készülékre, feldbotam neki a legújabb KonstaT-os CM-et (2013.05.14) -- ezzel randomra rebootol a telefon, és a playstore sokszor 'Invalid package file' errort dobta.
Ezután felraktam hjános legújabb ROM-ját, itt a telefon első indulása után összekcrashelt a systemui (ezzel tovább nem foglalkoztam).
Most tanakodunk, hogy mit kellene kipróbálni ami stabil, és használható. Jelenleg ezt szemeltem ki következő áldozatnak: [link], de egy használható állapotú Jelly Bean-nek jobban örülnénk.
Ti melyiket ajánlanátok?
Köszönöm!
-
bladeboy
csendes tag
Hi!
Jár még erre valaki?...
Két napja este ellopták a Blade3 mobilomat táskámmal együtt....
Persze rendőrség tehetetlen, hiába a telefon nyomkövetéséről szóló urbanlegendek.
Egyedül az IMEI szám alapján fognak tudni majd esetleg lépni, de majd csak ha már nyomozóhoz kerül az ügy (még egy hét).
Kérdésem az, hogy télleg pár gombnyomással az IMEI szám átírható? Valahol azt olvastam szervízes/törött/rossz készülékek imei-re írnak át általában.
A telóban lévő GPS alapján én meg tudom találni valahogy?
Sajnos nem volt rajta semmi anti-theft progi, szóval a mi lett volna ha, már nem játszik.
Telenor lerázott, nem háromszögelnek ügyfél kérérére, azt mondták: ..."hiszen akkor minden lopott telefon előkerülne..."...ergo nekik nem érdekük, hogy megtalálják...
A telefonon van pár ismertető karc.
Mit lehet tenni szerintetek? -
Zserno
tag
válasz
csillagkomp #578 üzenetére
Nekem csak a netezés szaggatásával van bajom és a wifivel ami harmat gyenge és olyan mint a kedvem.Hol jó hol nem.......
-
Gregorg
tag
Sziasztok!
Ajándékba adtam karácsonyra egy Blade 3-at, most egy oldalra nyíló bőr tokot adnék mellé, viszont nehezen találok. Tudtok típushoz ilyen tokot, vagy univerzális, erre a méretre illő tokot? (4")
Köszi előre is.
-
Lipigab
tag
Az lehet hogy az uj gyari FW-t nem lehet rootolni?
Miutan ramegyek a ramegyek az Adatok visszaalitas gombra kb 2 masodperc utan azt irka ki, hogy visszaallitas befejezve... -
goti2
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Egy olyan kérdésem lenne miért nem tudom a winx s gépemmel össze kötni a teleont több driver (innen is néztem már egyet azt nem is installálja a gép
)kipróbálása után sem
Telefont érzékeli telepítő módban de amint médiatár módba kapcsolok nem történik semmi sajnos .Előre is köszönöm a válaszotokat .
(Bocsánat hogy ide írtam elsőre írom a megfelelő helyre látom ez a fórum már nem él .)
-
apeelme
addikt
válasz
gameresboy #1351 üzenetére
5 hsz-t kellene visszaolvasni!
Elkészült az első hozzászólás a megfelelő topicban, és ezzel azt hiszem ideje lenne "átköltözni" is oda.
Így megkérnék mindenkit arra, hogy a közeljövőben ott tegye fel a kérdéseit.
Előre is köszönöm! -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Kerestem, de se a Speedshop-ban, se más helyen nem találtam Blade III kijelzővédő fóliát és tokot.
Szerdán érkezik a teló, s addigra kellene szereznem.
Valakinek ötlete, honnan lehetne rendelni, venni?
Esetleg a Blade II fólia jó a Blade III-ra?Üdv,
GBoy -
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
Elkészült az első hozzászólás a megfelelő topicban, és ezzel azt hiszem ideje lenne "átköltözni" is oda.
Így megkérnék mindenkit arra, hogy a közeljövőben ott tegye fel a kérdéseit.Előre is köszönöm!
-
Per0
csendes tag
Ha valakit érdekelne a fólia itt már elméletileg lehet kapni:
-
lamarc47
csendes tag
Hello,
Tudna valaki segíteni?
Nokia 6303i-ről hogy lehetne atvinni a neveket, üzeneteket Blade III-ra?
Előre is köszi -
Aslan
aktív tag
Lényegtelen...
-
ux1
addikt
válasz
rudymester #1339 üzenetére
Hasonlíts, meg olvass vissza két hozzászólást.
-
apeelme
addikt
Így megkérnék mindenkit arra, hogy a közeljövőben ott tegye fel a kérdéseit.Előre is köszönöm!
-
Lordus
senior tag
válasz
Sirandrish #1333 üzenetére
keress feljebb, apeelme kollega egy tuti leírást linkelt, hogy miként kell beállítani a total commanderben, hogy lássa a telefont!
vagy windows intézőben nyitod meg (ez esetben gépre dugás után válts át felül MTP-re
vagy használd a mi file explorert
(#1331) sambora: mindenkinél ilyen, de csak páran (köztük én is) bosszankodunk miatta.
Sztem nem megoldható a javítása, de hátha apeelme talál rá megoldást még világvége előtt -
Beci82
csendes tag
A feladatkezelőben a folyamat fül alatt mért szerepelnek olyan dolgok amiket nem is használtam? vagy ez mért van? meg sok mindenről nem is igazán tudom ott mi micsoda.. :S tudna erről vki írni ezt-azt? :$ Meg mire jó kilőni mindet pl.?
-
Sirandrish
legenda
Skacok..
Rádugom a gépre a telót adatkábellel és nem tudok böngészni rajta..
A gép érzékeli..ki is teszi a + "meghajtót" de megnyitni nem tudom se TC-el se sajátgéppel..
Igényel valami egyéb dolgot? -
Lordus
senior tag
-
sambora
csendes tag
nem tapasztaltatok olyat blade III-on, hogy csörög,feleszitek és olyan 2mp-ig halk recsegés hallatszik és csak utána hallod amit mond a másik fél aki hívott téged, de olyan mintha amíg én sem hallom őt a kis recsegés alatt addig ő sem engem. vagy lehet h mindig pont gond volt a térerővel? mi lehet ez?
-
Franklin
addikt
Lassan lehetne első hsz-t csinálni és összevonni a két topikot, nem?
-
tototos
addikt
Ma már megint kezdi a telefon újrarendezni a menüben az ikonokat. Mióta felraktam a romot azóta egyszer sem nyomtam a módosít gombra. Annyit csináltam ma hogy az összes alkalmazást bezártam a tempből vagy nem tudom pontosan hogy nevezik, hosszan nyomtam a home gombot és kicsúsztattam mindent, majd újraindítottam a telefont és a youtube ikont átrakta a 3. oldalra.
Nincs velem semmi bajom, csak érdekelne hogy mi okozhatja ezt. -
apeelme
addikt
========================================
ZTE Blade III - WorldEndBefore
-=[ Százalékos akkuállapot kijelzések ]=-
======================================== -
Beci82
csendes tag
A feladatkezelőben a folyamat fül alatt mért szerepelnek olyan dolgok amiket nem is használtam? vagy ez mért van? meg sok mindenről nem is igazán tudom ott mi micsoda.. :S tudna erről vki írni ezt-azt? :$
-
HPAA
őstag
dual core, dual sim , független
50k postával , így már nem annyira vonzó , és csak drágábbat találtam -
Epiph
tag
válasz
rudymester #1315 üzenetére
Én egy JVC HA-FX35 (Marshallow) agybadugós fülhallgatóval hallgatom napi szinten a winamp ingyenes verziójával szerintem egész jól szól főleg hogy a fülhallgatón nem szilikon van hanem szivacsszerű ami kizárja a külső zajokat egész jól így tény hogy nem egy 100W os erősítő van benne de nem kell maxon hallgatnom
Régi telóm egy Nokia c2-01 ahoz viszonyítva kb ugyanott van a 2 hangerőbe.
-
ux1
addikt
válasz
rudymester #1315 üzenetére
A hangerő szubjektív dolog. Ha te süket vagy, attól nekem még hangos is lehet.
-
dReFiX
senior tag
válasz
rudymester #1313 üzenetére
De mi lett volna ha ott helyben kipróbálod a lejátszót is ?
-
rudymester
senior tag
Szemezek a telóval, de itt is találkoztam olyan hozzászólással, hogy a lejátszó hangereje nem valami acélos. Ha esetleg valakinek van a közelébe egy Galaxy Mini (ezt váltanám), akkor csinálna egy 2 perces hangerő összehasonlítást? Ugyanazzal a fülessel hangosabb vagy sem? A Mini nem valami erős, de hátha valakinek van tapasztalata.
Egyébként ma végre meg tudtam nézni a pesterzsébeti Tesco Telenor üzletében, a kijelző meggyőzött (kb 2 percem volt), a menü nem laggolt, jól reagált mindenre.
-
Beci82
csendes tag
Egy érdekes kérdés! Ha hívnak hogyan kell elutasítani?? nem találtam hozzá gombot meg semmit...
-
Beci82
csendes tag
válasz
gameresboy #1296 üzenetére
Ha sötétben akarsz fotózni és megér a vaku 15 pluszt akkor azt vedd, amúgy szépen szól rajt a zene nekem tetszik
Aksi teljesítménye kb. 2 nap ha nem nyomkodod egész álló nap mert akkor kevesebb
-
Moon70
tag
Egy kis anomália:
délelőtt töltőre dugtam a telót, pár óra után ránéztem, még mindig piros lámpája égett. Megnéztem a töltöttségi szintet és majdnem hanyatt vágódtam : 26% !!!!. Nézzem az akku használatot, de továbbra is a töltőn volt közben és leesett 23%-ra. Gondoltam egy reboot segít neki, de tévedtem. Újraindítás után 18% lett !
Tegnap lett rootolva+CWM+WorldEndBefore ROM feltöltve.
Három töltőt cseréltem + a gépem USB portján is töltöttem.Update: közben míg írtam ezt, felugrott 21%-ra. Remélem a nap végére valahogy sikerül 100%-ra vinnem!
-
gameresboy
aktív tag
válasz
gameresboy #1302 üzenetére
Közben kaptam választ, köszi
-
Lordus
senior tag
válasz
djrozsomak #1299 üzenetére
a telóban formáztad az sd-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest