Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #572 üzenetére
Belenéztem az általad linkelt videóba és rájöttem miért ez a riadalom. Elmesélem...
Anno Blade1-nél egy nagyon remekbe szabott videólejátszó jelent meg egy a készülék architektúrájához tartozó kódekcsomaggal, amivel az addig akadozó filmlejátszás megszűnt és kihasználva a hardver "erejét" teljesen simán akadásmentesen ment a lejátszás (bizonyos formátumoknál). Ennek az ingyenes appnak a neve MoboPlayer (Mobo Team cég) volt - egybe írva. Az alkalmazás igen nagy sikernek örvendett, így hát ezen felbuzdúlva egy konkurens cég rövid időn belül kiadta a Mobo Player (Video Team cég) nevű alkalmazást - igen KÜLÖN írva, akkor még ez volt a neve, most már ki tudja miért
de beékelődött egy Video szócska is a kettő közé.
Annyit érdemes tudni róla hogy egy átlagosnak SEM nevezhető videólejátszó app volt, és még annyira sem volt jó/gyors mint a gyári videólejátszó, természetesen itthon is rengetegen összekeverték a kettőt, elég csak visszaolvasni a Blade1 topikban, volt riadalom rendesen...A görög "barátaid" is ezzel a nagysikerű app-al "próbálják" lehúzni a készülék tulajdonságát és úgy látszik sikerrel. Ezért nem érdemes más(ok) véleményére adni...persze ezzel most magam ellen beszélek.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #573 üzenetére
Netshopban vedd meg.
-
Csepy
őstag
válasz
Én eddig is 30-ért láttam, a megjelenésétől fogva. Feltöltőkártyával, természetesen...
Regards: Csepy
-
rudymester
senior tag
válasz
Milyen emelt ár? Most megnéztem, előfizetéssel még mindig ugyanazok a díjak. Milyen 30 ezer forint? Ja, feltöltő kártyával, de az is ennyi volt napokkal ezelőtt is. Ennyiért nincs jobb alternatíva.
-
Nono76
tag
válasz
Nem azért fog emelkedni, mert a többi nem forgalmazza, hanem azért mert bevezető áron adták(adják). Mindenki tudja hogy ez nem marad így a végtelenségig. Egyébként még mindíg kedvező az ára, lesz ez még drágább is!
-
dReFiX
senior tag
válasz
Felsorolsz pár dolgot ? köszi
-
apeelme
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #553 üzenetére
Nah szóval ne vedd bántásnak, de félelmetesen nagy feneket kerítesz ennek az egész dolognak.
Már #481-ben is leírtam hogy a 720p-s HD (AVI) anyagokat simán....hangsúlyozom SIMÁN viszi.
Erre te látsz egy videót és összedőlt a világ.
Te egyértelműen azokat az okokat keresed hogy miért NE vedd meg ez nyilvánvaló! Hát ne vedd meg!
Nem erőszakolja rád senki! És senki nem is dönti el helyetted! Ne is várd! -
daveed
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #555 üzenetére
MXPlayerrel hibatlanul mennek az sd tartalmak. 720p mkv-t nem viszi.
-
ux1
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #553 üzenetére
Már ne haragudj, de már Blade1-en is folyamatos volt az SD divx lejátszás. ( megfelelő programmal ) Ez pedig 3x gyorsabb masina neon támogatással.
-
HPAA
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #517 üzenetére
te mire aszociálnál ?
hunyd le a szemed , és bízd a fantáziádra -
hunaqua
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #494 üzenetére
"Ez ugye totál kínai, tehát nem tudom ki áll a szalag végén, de van egy sejtésem"
....rákérdezhetek????? SVÉD?
-
dReFiX
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #494 üzenetére
Pl. a T-mobil nem hiszem hogy összeereszti a Grand Xet meg a Blade 3at, egy egyszerű átlag felhasználó nem biztos hogy érezni fogja azt a 30 ezer forint különbséget a két telefon között mikor kézbeveszi, mert lényegébe egy GXi árából kijön 2db Blade 3. Nem is beszélve arról hogy elég sok probléma merül fel a GXIvel kapcsolatban a másik topicban.
-
Epiph
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #463 üzenetére
Na én pl.: Teljesen megvagyok elégedve a telefonnal eddíg az 1 hét használat alatt.. Ár/Érték arányban teljesen jó. Igaz első okostelefonom, és az android -ot sem ismerem.
Másik: Skype hanghívást próbálgatta már valaki? Neki is kicsit akadozott/laggolt? Per pill ez egy kicsit zavar, de attól még jó a telefon és lehet, hogy nálam van valami beállításgond, vagy csak nincs túl jól optimalizálva ilyen tipusú készülékekhez...
-
apeelme
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #473 üzenetére
Nah akkor egy-két dolgot tegyünk tisztában:
de ilyen viszonylag erős hardver mellett picit laggoló menü - az MSM7227A 2011 4.negyedévi SoC...régi és egyáltalán nem nevezném erősnek(de ennek is köszönhető a remek akkuidő), főleg nem 512MB RAM-al amit nem igazán szeret az ICS ezért laggolhat néha pl. a menü, ha 1GB lenne nem lenne gond. Mai viszonylatban szvsz egy "viszonylag erős hardver" a min. 2mag és 1GB ram stb...
De kihangsúlyozom jelenleg a készülék ára kötöttség nélkül feltöltőkártyásan 28.000Ft!!!
akadozó a video lejátszás - 720p-s AVI-t akadásmentesen viszi (tesztelve PH médiaanyaggal MXPlayer-el), persze eleve felesleges már ehhez a felbontáshoz a 720p, szimpla erőforrás(akksi) pocsékolás...fullhd anyagokat nem fogja vinni, ne is várja el senki!
Beszélnek itt a kollégák felmerülő sárgásodó kijelzőről - 1 kollégára emlékszem igen...1-re!
meg gyorsan merülő akksikról - úgyszíntén 1 kollégára emlékszem...
mindenki más csak dícséri.
de a telenor cégről sok rosszat olvastam - Azt ne mond hogy a többiről még nem olvastál. Az egészbe meg belekeverni a szolgáltatót...értem én hogy most csak ott kapható, de rendeld meg neten...8 napod van hogy mindenféle indok nélkül visszaadd. Nyugi, mindegyik szolgáltató egyforma...van tapasztalatom jelenleg is 3 különböző sim-et használok...
Úgy érzem te nem is igazán akarod megvenni ezt a készüléket mert ha mindenképp a topic alapján akarsz dönteni, akkor az összes hsz-t végigolvasva húzod a strigulákat pro és kontra, kétlem hogy az jönne ki hogy ezt nem szabad megvenned.
De hát mint mondottam korábban ez a te döntésed, csak nem érzem egyáltalán logikusnak az általad leírtak alapján.
peace
-
daveed
tag
válasz
Van
-
válasz
Én teljesen elégedett vagyok vele. Ennyi pénzért szerintem jelenleg best buy.
-
apeelme
addikt
válasz
"Most jelent meg a készülék nemrég és itt már sokan elég érdekes problémákról írtok..." - sorold őket please...
1. Ahogy a fórumtárs is említi, az esetek nagy százalékában az ilyen szakmai fórumon mindig azok jelennek meg akikek problémájuk van így vagy úgy.
2. Ebben a topicban kezdetek óta jelen vagyok és nem emlékszem hogy folyamatosan hordoznák vissza a készülékeket bármilyen hiba miatt is. Szerintem a közel 500hsz-ből 1 kezemen meg tudnám számolni hányan érvényesítették a garanciát rövid időn belül. Egyébként meg ennyi erővel semmilyen készülket ne vegyél, mivel a legdrágább kategóriában is vannak sorozatos hibák, olvass bele pl. a HTC One X, vagy az új "alma" topicjába.Természetesen semmire nem akarunk rábeszélni, ha neked az a véleményed az olvasottak alapján hogy a készülék számodra nem megfelelő elfogadjuk.
-
Zotwoo
tag
válasz
Azok nem írnak Blade 3 fórumba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Reklámblokkolók topikja
- Escape from Tarkov
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest