- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
apeelme #1288 üzenetére
Igen, de egy számítógépnél csak pár %-os eltérés van és itt meg 20-%os eltérés van vagyis 120 mb-át nem lát a rendszer, ami nekem furcsa. Vagyis most jelenleg a mobilomon 80% memória használható fel, amiből még lejön 40%, mert gondolom még az is kell a rendszernek és a futó alkalmazásoknak...Tehát a felhasználható (szabad) memória a mobilomon 200 mb (40%). Ez akkor biztos normális érték? Mert most csak kíváncsiságból felraktam rá az Angry Birds Star Wars-ot és hát pár perc játék után megfagy és kilép... Pedig, ahogy néztem teszt videót ott nem történt ilyesmi...
-
-
Epiph
tag
válasz
apeelme #1239 üzenetére
Értem köszi!
Szóval akár 1 hónapig is mehet újraindítás nélkül... múgy ezeket a folyamatokat érdemes kidobálni vagy mivel olvastam lentebb hogy jo a ramkezelésígy mindíg megoldja magának a helyhiányt? Mert akkor nem dobálom ki a rambol mert gondolom a gyorsítás a cél ezzel hogy jobban induljanak a progik ...vagy tévedek?
-
apeelme
addikt
válasz
apeelme #1234 üzenetére
========================================
ZTE Blade III - WorldEndBefore-=[ Módosított hívóképernyő ]=-
&
-=[ Bővített kikapcsolási menü ]=-
======================================== -
GaiN
csendes tag
válasz
apeelme #1190 üzenetére
Köszönöm a választ! Igazad van tulajdonképpen, ha lesz időm, akkor meg is fogom csinálni. Gondolom ez nyilván megoldja az sms névjegyzéknél is a képpárosítást. Arra nincs valami okosság, hogy hívás közben ne vágja szét a képet a tárcsázás felirat és a felette lévő homályosított sáv?
-
1amarr
tag
válasz
apeelme #1180 üzenetére
Köszönöm az észrevételt., a standby gombot javítom.
A rootolt romot is beírom.Én nem tettem fel a tegnap publikált romot, csak a CWM recoveryt, és ennek ellenére működik minden, ahogy kell. Emiatt nem írtam bele az előfeltételek közé a deodex-elt romot.
Szerk: mindig elfelejtem, hogyha kicsúszik itt az ember a szerkesztési időkeretből, akkor halandó nem tudja már módosítani
.
-
1amarr
tag
válasz
apeelme #1165 üzenetére
Mindössze a recovery-ben szeretnék egy zipet flashelni az sd kártyáról.
A zipet viszont nem tudom betallózni, mert:
E: Can't mount /sdcardHa a Mount & Storage-ban szeretném manuálisan moutolni az sd kártyát, ugyanez.
Mindezt úgy, hogy a kártya Windows és Android alatt is látszik.
A nap folyamán talán tudok szerezni egy másikat, hátha azzal menni fog, dehát nem értem mi lehet a baj.Szerk: Boot után megnézem, milyen fájlrendszer van a kártyán.
-
hjozsi
tag
válasz
apeelme #1142 üzenetére
Üdv!
Többször próbáltam feltenni a cwm-et, de nem sikerül.
A program lefut erasing..okay, sending..okay, writing..okay, újra indítja a gépet.
A le+powerrel továbbra is az ftm jön be. A fel+ powerrel a gyári recovery.
Fel tennéd a cwm-et valahová, hogy fastboottal fel tudjam flashelni, esetleg terminal emulatorral?
Köszönöm! -
Carline
őstag
válasz
apeelme #1075 üzenetére
Ezzel az erővel írjuk le a gsm kódokat is, meg a zte tárcsázós kódokat.
Az sem volt még itt, a sok nyúzernek meg az is új.
Nem azt mondtam, hogy minek írta ki, hanem hogy már egy éves anyag.
Szerk:
Tisztelet a munkátoknak, nagy figurák vagytok/voltatok a Blade (I) topikban. Elismerésem nektek.
És béke veletek! -
r66
aktív tag
-
Anti425
tag
Kedves "apeelme"!
Félreértettél!
Én csupán arra próbáltam rávilágitani,hogy a B3 tesztjében szereplő fotók,hát had ne mondjak rosszat......De azért nem mondhatod hogy csak nekem szúrt szemet a B3 gyenge fényképezője.......(17-es.és 34-es hozzászólást olvasd csak.......!!)
De ettől függetlenül tetszik a gép,jó az ára,szoval én nem bántom,csupán ez az 1 tulajdonsága nem tetszik.
Ennyi. -
DJGABI
addikt
OFF: azért G300-nál ott van az IPS kijelző (gorillaglass?), a vaku, meg az hogy kb fél éve már piacon van. Persze ez a Blade 3 érdemeiből nem vesz el semmit, ár/érték arányban így is ütős, a fentiek nem valószínű hogy ~14k-t megérnek, még így hogy 5k volt a diffi is elgondolkoztam, de inkább Huawei mellett tettem le most a voksomat.
-
tototos
addikt
facebook appot akkor nem érdemes felrakni?
Hát igen a fejlesztők gyakran azt hiszik hogy összekattintgatnak egy felületet meg írnak pár sor kódot aztán milyen király az alkalmazás. Egy szinten tök jó hogy így lehet alkalmazást fejleszteni, de az igazán jó alkalmazáshoz kicsivel több tudás kell. -
tototos
addikt
Köszi, nem szoktam igazából nyomkodni, csak most hogy nézegetem a telefont nyomogattam aztán utána vettem észre hogy nem hallottam ha hívtak. És akkor jöttem rá hogy azt állítja. Most kezdem még csak belakni a telót. Van egy két érdekesség az androidnál amit meg kell szokni.
Az alkalmazásokat az oprendszer állítja le ha nem kellenek? Egyiknél sem találkoztam kilép paranccsal. -
tototos
addikt
Annyira nem zavar csak furcsa volt hogy mi történt. Lehet az indítások alapján rendezte őket vagy nem tudom. Még nagyon új az android, de tetszik nagyon a telefon, gyors, jó felbontású kijelző. Google jól csinálja, ma a telefonkönyv miatt rendezgettem a gmail címtáram
Eddig nem nagyon foglalkoztam vele most muszáj volt.
-
HPAA
őstag
sajnos a Gyári adatok visszaállítása után is megmaradt
hibajelenség ugyanaz mint amit jFox írt
adaléknak annyi , mivel először páromnak vettem b3-at ,aztán magamnak is lecseréltem így kettő van kéznélugyanazokkal a programokkal és beállításokkal egymás mellé téve a kettőt az övé hibátlanul működik ,ma kipróbáltam
-
tototos
addikt
Igen, még az ikonokat sem rendeztem a menüben csak az asztalokon vagy hogy nevezik ezt androidon. Hogy tudok képet csinálni? Van valamilyen képlopó gyárilag?
Szerk: újraindítás után már két oldalon vannak üres helyek, de másik oldalra meg rakott ikonokat, akkor ezek szerint a rendszer pakolgatja őket.
-
slyder81
tag
De itt vajdaságban kb 1,5hónapja kapható a vip szolgáltatónál a blade 3. 1 hónapja volt a kezemben, s az opcióknál néztem a nyelveket, de sajna magyart nem láttam benne. Vagy etől fügetlenül lehet benne?
Igaz még eddig nem volt androidos telcsi a kezemben tovább mint fél perc, nem igazán értek hozzá. -
HPAA
őstag
csak halkan tenném hozzá , én is teljesen elégedett voltam vele az első héten , sőt átlagon felüli volt a gyorsaság ahogy pozícionálta magát
3 napja viszont a korábban leírt jelenségtől szenvedek , pedig gyári állapot visszaállítása után újrapakoltam az egész rendszerta bekapcsolás utáni pozícionálás most is gyors , viszont nem követi a mozgást autóval
eddig arra vetettem , hogy szoftver kavart valamit , de az újra pakolt rendszernél azt direkt kihagytam , és így is ugyan ez az eredmény -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TP-LINK routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest