- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
caminoi
csendes tag
Ha megcsinálod a következő mappaszerkezeteket, akkor ha ezekbe pakolod a zenéket, akkor be tudod őket rakni:
ébresztőnek: media/audio/alamrs
jezőhangnak (pl. sms): media/audio/notifications
csengőhangnak: media/audio/ringtonesbárhogy megcsinálhatod ezeket, mondjuk ha bemész a teló alap fájlkezelőjébe és fent kiválasztod az USB tárat, majd jobb felül "új mappa"
-
caminoi
csendes tag
Sziasztok, elakadtam, hogy a gép lássa a telefont, remélem, tudtok segíteni, próbáltam mindent úgy csinálni, ahogy itt írtátok, de úgy látszik mégsem sikerült.
Amit csináltam:
- Telóról telepítettem a gépre a Handset_USB_Driver-t
- majd hibakeresés pipa ki, MTP pipa be
- ezután rádugom gépre, nem csinál semmit, úgyhogy: hardver hozzáadása -> ZTE MTP Device kiválasztása -> magam választom ki az illesztőprogramot -> tallózás és kikeresem C:\Program Files\Handset_USB_Driver\Drivers mappát. A végén kidob azzal a hibaüzenettel, hogy a kért szakasz nem található az INF-fájlban.
Mit rontok el? -
caminoi
csendes tag
Sziasztok!
Jó pár helyen azt olvasom, hogy csak 3,5"-os, mert a szélessége 53.5 mm. Ezzel ellentétben Telenor oldalán 4"-ról és 63 mm szélességről láttam adatot.
Melyik az igaz?
Holnapra van betervezve a vétel, reméltem addigra kijön a teszt az oldalon, de úgy néz ki, meglesz már mire olvashatom. Mondjuk zömében elégedett hozzászólásokkal találkoztam itt, úgyhogy már meg vagyok győzve, csak jó lett volna az a teszt előtte.referencia a 3,5"-ra: http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=3769&view=1&c=zte_blade_iii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest