- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Ügyfélszolgálaton mondták, hogy lehet rájuk hivatkozni. A háttérosztályt kell hívni az üzletnek ha nem tudnak erről a lehetőségről. Miért kellene várni 1 évet ha hűség nélkül veszed? A Váci úti Tesco Telenorban is tudnak róla, sőt azt mondták, hogy nem kell külön SIM kártyát venni, az is jó ha meglévőre töltök 3000 Ft-t. Lehet, hogy a legegyszerűbb a Netshopos vásárlás lenne, csak meg kell kérdezni, hogy tudják-e, eleve függetlenítve kiszállítani.
-
pinnacle
nagyúr
Lehet, hogy Netshopból kellene megrendelve, eleve függetlenítve. Az ÁSZ-ban benne van ez a lehetőség. Azt mondták, ha az üzlet nem tud róla, akkor hívják fel a háttérosztályt.
dReFiX szerintem úgy jó, ha van ismerős, aki Telenoros, és nem akar váltani, az ő nevére lehetne venni. Egyébként a Kártyás ajánlat hűség nélkül mi lehet?
-
pinnacle
nagyúr
Van egy jó hírem. A Telenornál azt mondták, hogy minden kártyás csomagban, ami hűség nélkül van, vásárolt telefonra a helyszínen lehet kérni 7650 Ft-ért függetlenítést.
Én már 2 Telenor üzletben kérdeztem erről a lehetőségről de nem tudtak róla. Azt mondta az ügyintéző, hogy hivatkozhatok rájuk, a háttérosztály ügyeletes vezetőjétől kapta ezt az információt.
-
pinnacle
nagyúr
Köszönjük! Igaz nekem csak Blade I van, de majd csak lesz III is.
-
pinnacle
nagyúr
Egy régebbi cikkben azt írták, hogy akár a vásárlásnál lehet függetlenítést kérni. Kérdezd meg a Telenortól, hogy van-e még ez a lehetőség.A díja emelkedni fog. Igaz még kellene találni egy Telenoros ismerőst, akinek a nevére vennéd a telefont.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #573 üzenetére
Netshopban vedd meg.
-
pinnacle
nagyúr
Ez a ZTE Blade III lenne? Még szállítási díj sincs. Ráadásul 2 magos, 2 SIM-es.
-
pinnacle
nagyúr
Meg tudnátok nézni, hogy a Freevoipdeal, hogy megy rajta? A MobilVOIP-en lehet használni a regisztrált név/jelszóval. Vezetékes számok hívása ingyenes.
-
pinnacle
nagyúr
Volt egy olyan érzésem, hogy bontott (más már visszavitte) készüléket kaptál. Nekem is volt már ilyen az Edigitalnál, MM-nél.
Szerintem azért kérdezz rá az NFH-nál, hogy mit szólnak ehhez az önkényes eljáráshoz. Még le is írják, hogy "17/1999. (II.5.) Korm. rendelet sem alkalmazandó tekintettel arra, hogy a megrendeléssel szerződés nem jön létre, hanem a szerződéskötésre a helyszínen kerül sor." Ez szerintem simán csak csalás, olyan, mint amikor a webshop azt írja, hogy ha személyesen veszed át vagy fel van bontva a csomagolás, akkor nem érvényes az elállás. Egyébként, ha nincs feltüntetve a 8 munkanapos elállási lehetőség, akkor "termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig," van rá lehetőség.
Tmobile-nál nem vacakolnak. 5.1 Elállás módja. Én is csak a ZTE miatt maradnék a Telenornál. -
pinnacle
nagyúr
Pár szóban leírom, hátha másnak is jól jön, de a Voip topicot érdemes átnézni.
A Voipnál az a lényeg, hogy interneten keresztül megy a hívás. Ezért szerintem most a kártyás előfizetés+Mobil Online 100 MB a legjobb választás. Ha elfogy a keret, 32/32 kbps-ra lassítnak, de még így is lehet telefonálni. Ha még nem volt mobilinternet előfizetésed akkor a Klikket 3 hónapig ingyen ki lehet próbálni csak arra kell figyelni, hogy lemondás esetén a Mobil Online Startot aktiválják, ami drága, tehát azt is le kell mondani.
Androidon úgy lehet használni, hogy telepíted a MobilVOIP-ot, majd a szolgáltatónál regisztrált, névvel/jelszóval lépsz be.
A Voip természetesen wifi-n is elérhető.
A Viber és a FreeVoipDeal között az a különbség, hogy akinek a Viber fent van azt ingyen hívhatod.
Call Backnél alul a Call Back-et válsztod, felhívod a számot, úgy néz ki, mintha visszahívna, de ha felveszed a telefont, csak akkor cseng ki nála. Itt nagyon kell vigyázni, mert ha ilyenkor elutasítod a hívást, akkor megkérdezi, hogy Black List-re tegye, ha igent nyomsz soha többé nem tudod visszacsinálni. Ezzel a számmal nem fog működni a Call Back. Mondjuk azt nem értem, ha a Telenor letiltja a voip szolgáltatókat, hogyan fog működni a Call Back, mert az első hívás internet alapú lesz.Csepy akkor cseréltesd ki. Ezért jó az internetes vásárlás, mert "4. §15 (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat."
Egyébként nem volt már felbontva a csomagolás? -
pinnacle
nagyúr
Köszi! B1 nekem teljesen jó volt, csak az akku ne merülne annyira, olvasom, hogy ez abban is jobb.
Epiph a Voip topicban általában ezt ajánlják. Érdemes az ingyenes vezetékes hívást kipróbálni. Mobil 3 Ft/perc. Igaz nekem azt mondták Telenor üzletben, hogy teljesen be fogják tiltani, a Voipot, de remélhetőleg ez csak téves információ volt. Ezért nem vettem meg a telefont, de kiderült, hogy a Call back ilyenkor is működik, igaz akkor már duplán kell fizetni, de még így is megéri.
-
pinnacle
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest