- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZSAPI
csendes tag
Olyan problémába ütköztem sokadszor, hogy panaszkodik amiért nincs benne sd kártya. Program letöltés netről. PL swype beta billentyűzetet akartam lehúzni és azt sem engedi mert csak sd kártyára lenne hajlandó letölteni a telepítőjét. De olyannal is találkoztam, hogy a Fatbooth nevű fénykép módosító kisalkalmazás is sdre mentette volna a félkész képet. Ezt sem engedte. Tervezem a memkari vásárlást de még odébb van. Tud arra valaki megoldást hogy a belső tárhelyet lehessen használni ilyesmire? van elásva valami ilyen beállítás?
-
ZSAPI
csendes tag
Teljesen megértelek. A kéklóherés "szolgáltatónak" a februári felező akciója óta ez az első usereknek is jó cselekedete. Arra gondolok itt hogy pl i9300 újonnan függetlenül megkapható 110-ért de ha aláírok 2 év hűséget akkor Teleneither ideadja potom 150 - ért. Hát nem megéri? na mind 1 nem akarom szétoffolni a topicot.
-
ZSAPI
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem (ugyanis az eddigieket olvasva nem találtam rá választ) ha rootolom a Blade III-at az visszavonható e? illetve ha igen akkor marad e nyoma a szervízesek és garaciások számára?
Amúgy 2 napja nyüstölöm elég jók a benyomásaim eddig. Majd 3 év Spica használat után nagy váltás. (spica asszonypajtásnál folytatja
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- Formula-1
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest