- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
válasz
hzsolee #7610 üzenetére
Tegnap este tettem töltőre. Majd szabadnapomon tudok reális eredményt. Melóban silány a térerő, ha elfelejtem repülőbe tenni, szívja az állandó térerő keresés az aksit rendesen, de ez mindegyiknél így volt. Az első teljes feltöltésből 6 óra SOT jött ki, 27%-nál tettem töltőre.
-
-
Krisszalai
csendes tag
válasz
hzsolee #7333 üzenetére
Nagyon is
Ahhoz, hogy leszedjem először a hátulsó műanyagot kell levenni, utána lehet csak az egészet. Nagyon szeretem, pár hátránya van azért. A jobb oldali gombok kicsit egyszerre nyomódnak néha. Így sikerül képernyőképet lőni véletlenül. Tornáztatni kell az anyagot, hogy kis rugalmasságot szerezzen. Az USB ajtó elég erős, két kézzel lehet csak töltőre dugni. A hangszóró hangja pedig kicsit módosul, mert előre irányítja a tok a hangot, de ez sem zavaró.
A 8.5.2.0 -ban eltűnt a megrázásra ikonhelyreállás???! Kétújjas csíptetés - telefonrázás - ikonok helyreálltak eddig...
-
Dhampir
félisten
válasz
hzsolee #7065 üzenetére
Rendelés előtt szerintem érdemes megnézni a Hardveraprót is és ha csupán egy-két friss 4X van meghirdetve az még nem jelent okot aggodalomra, de amikor elég sokat tesznek fel... Persze talán csak annyit jelent, hogy népszerű telefon, sokan vásárolták, de mégsem tetszett nekik valamiért.
-
kriszbon
őstag
válasz
hzsolee #7065 üzenetére
Én már régebben is megírtam hogy egyre több gondom van ezzel a telefonnal, de írt róla más is, mert én az elejétől olvasom a topicot.
Csak ahogy észrevettem ezen a fórumon nem "divat" ilyesmit leírni, vagy ha valaki leírja akkor mókold így meg úgy, aztán talán akkor jó lesz.
Ahogy olvasgatom ezt a fórumot, itt a legtöbben elég sokat buherálgatják a telefont, és elégedettek vele hogy így jó ez ahogy van.
Én nem így vagyok vele, ennyiért lehetne sokkal jobb is, legalább annyira hogy ne csak nyűgnek érezze az ember hogy ilyen telefonja van.
A gyors és stabil megoldások meg sehol, vagy nem is lesznek(volt rá példa elég).
Persze ez csak az én véleményem. -
Dhampir
félisten
válasz
hzsolee #6964 üzenetére
Igen, van, aki vájár, süteményre rájár.
Bányarém a konyhában, ura meg a bányában
azt álmodta álmában, szén akadt a lábába,
bár hazahordja a garast, megjátssza a bogarast:
por fészkel a fülébe, nem hallja mit beszélnek.Koksszal koszol kabátja, azért nincs hű barátja
csak egy kormos ördögfi, ki a lelkét öldökli,
Beesett a bányába, szerelmes lett lányába
Lent a bánya mélyében, szénpor zubog vérében,
ha tüzes szíve begyújtja, a bányát égbe burrantja. -
Tomek979
tag
-
Black_Raven
veterán
válasz
hzsolee #6939 üzenetére
A tok/glass kérdésed passzolnám, én nem használok semmit. Az üveg egyelőre nem karcolódott meg, pedig törölgetem rendesen. A telefon csúszik mint egy hal, de már megszoktam és már fel sem tűnik. Elvileg páran már mondták hogy karcos a kijelző, arról volt már itt szó hogy két fajta kijelzővel szerelték. Hogy így van e, nem tudom, de mint mondtam az enyém ~1 hónap után teljesen karcmentes. Ha tennék rá, biztos hogy sima fóliát tennék rá, nem üveget. Mivel ahogy írtad nem igazán klappol/tapad rá. A kikapcsolást fagyás esetén a kolléga már írta, de mint majdnem minden beépitett akksinál, jó hosszan nyomod a Bekapcs. gombot. A beállitásokra kell figyelni, mert miui nélküli droidhoz képest sok minden úgymond össze-vissza van, legalábbis első blikkre. Amúgy simán szokható, 2 nap után olyan mintha mindig ilyet használtál volna.(miui)
-
egopista
csendes tag
válasz
hzsolee #6867 üzenetére
Én meg pont az aranyról csúsztam le. Vasárnap megrendeltem a feketét, kedden meghozták, tegnap meg látom, hogy ismét van arany
Szóval ha valaki fekete Eustockosra vágyik, az írjon rám, ha rendel egy aranyat, szívesen cserélem 1 az 1-ben (ha nem zavarja az 5 nappal kevesebb garancia).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged