Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
Próbáltam az első pár napban a májkrémet, nem rossz-nem rossz, de nem tudom megszokni. Tudom, launcher, stb.., De még sem ugyanaz....
Minden eddigi telefonom vagy stock droid volt, vagy cm, illetve los, de inkább az utóbbiak, ha volt fejlesztve, és a legtöbbször volt.
A miui nekem egy (és nem leszólásból, mert vannak nagyon jó dolgok is benne, és viszonylag egyben van) iOS utánzatnak hat, csak kár hogy nincs rágyúrva jobban az optimalizáltságra a Xiaomi, ha már a miui-val fejlesztenek....VoLTE mennyire hiányozhat, ha kipróbálgatom a 7.1.2-es custom romokat?
Én hívásokat főként voipról/viberről/telegram illetve messengerről indítok, gsm-n csak engem hívnak, legvégső esetben telefonálok csak arról, ha nem lenne mobilnet/wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Léghűtés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest