Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumm-dumm
csendes tag
Sziasztok segítség/vélemény illetve eset tanulmányt kérnék.
Május közepe/vége fele a telefon úgy döntött,hogy 5:40-kor még semmibaja 6:10-kor hiába nyomtam a kijelzőfeloldó gombját feketeség volt az egész.Haza mentem felhívattam a telefon kicsörgött sőt ha írt valaki messengeren vagy jött értesítés youtube-on led világított és hanggal is jelezte.Újraindítottam az ips háttérvilágítás ment de se logó se semmi.Két perc múlva értesítő led világított és csipogott a telefon mikor írtak.Feltöltöttem a telefont teljesen,aztán lemerítettem és feltöltöttem újra.Semmi se változott.Kicseréltem a kijelzőt az se oldotta meg a dolgot.Ja és a hang fel és bekapcsoló gomb egyszeri nyomására se történt semmi csak világított a kijelző.Teszt pontokkal "szórakoztam" akkor 100-ból 1szer megjelent a MI felírat de utána ismételt feketeség.Ezután teszt pontok segítségével felakartam rakni egy új rendszert.5óra szenvedés után sikerült elindítani a telepítést olyan 6000 másodperc alatt se fejezte be.Széthúztam és még 6óra alatt eljutottam odáig,hogy felkerült rá egy 8.6-os rendszer.Na de így se volt kép.Hangerő le és bekapcsoló gomb egyszeri nyomására ugyan úgy csak feketeség.Akksit lekapcsoltam róla eltelt 10 óra megpróbáltam újra bekapcsolni ÉS MENT.Mi Cloudból vissza mentettem mindent..stb.A kijelző kikapcsolt és nem bírtam utána feloldani mármint fekete volt megint.Akksi le vártam,akksi vissza bekapcsolom megint ment.Beállítottam,hogy ne kapcsoljon ki a kijelző így ment 4órát és ha kikapcsoltam a kijelzőt feltudtam oldani.Na de ezt csak3-szor tudtam megcsinálni és most megint feketeség van.
Van valakinek javaslata azonkívül,hogy vágjam falhoz?
Annyi hozzátatozik a telefon élettörténetéhez,hogy februárban beiratkozott egy búváriskolába és egy wc kagylóban tudományát ki is próbálta,Ezután sűrített levegővel ki lett fújatva,hajszárítóval jól meg lett szárítva sőt alaplap és társai etanolos fürdőt kaptak és fogkefe segítségével át lett minden törölve.
Illetve,hogy amikor meghalt akkor akartam lementeni róla mindent mert alig volt csak 500mb hely a telefonon.Segítségeteket előre is köszönöm.
Ha már itt vagyok esetleg arra ötlet,hogy anyukám Redmi 3s prime telefonja miért gondolja úgy néha ,hogy feloldás utána nem akarja érzékelni azt,ha az ikonokra rábök az ember(újraindítás után rendbe jön)?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- PlayStation 4
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest