- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 
			  Mobilarena   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lordus senior tag extra merülés: nálam is jelentkezett két hete, de én sejtettem, hogy miért volt. 
 miuihu romegyiptomban voltam, ahol teljesen más szokások szerint használtam a telefont. sok net, sok töltés, nulla beszélgetés. 
 Persze, hogy meggajdult.
 Aztán amikor hazajöttem, akkor is furán gyorsan merült. Nem állt vissza azonnal a normális kerékvágásba.
 De a második töltés után (amikor előtte megfelelően lemerítettem kb. 20%-ra, mint ahogy korábban), újra a régi.Biztos, hogy valahol menti a felhasználói szokásokat, ezáltal ha más felhasználást észlel, akkor jobban merül. Vagy ténylegesen, vagy csak hülyén mutatja a százalékot. 
 véleményem szerint akár a factory reset, akár a normál használatra való visszaállás is megoldhatja ezt a merülés mizériát...Persze a frissítések nálam is okoztak régebben hasonló problémákat, de ahogy többen is jeleztétek én sem frissítek, csak ha tényleg már sokan jelezték, hogy jó, stabil, nem akku zabáló az új frissítés. most is még a márciusin vagyok, amivel nincs fagyás, nincs hiba... teljesen jó - kopp-kopp-kopp. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Netflix
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest