- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Na. Most volt időm a downgrade-re. Nem tetszett ez a miui9 egyáltalán. Ok gyors volt de egy csomó dolgot kiszedtek belőle amiket használtam: automatikus feladatok pl.
Kicsit paráztam a fastboot flasheléstől de simán felment a 8.5.4. Igaz véletlen bepöttyintettem a bootloader zárat de szerencsére nem zárta le. Rootolás kissé nehézkesen ment mert a leírásban a twrp felrakása után valami kódot kért és lemégséztem. Jóvanazúgy gondoltam. De nem látta a belső tárhelyet. Így ez alapján feltúrtam a twrp-t és utána a magisket. Most visszaállítgattam az adatokat micloudból. Minden működik szépen. Érdekes, hogy a google mentések is amik az alkalmazásokra voltak beállítva azok is visszaálltak. Játék mentéseket titanium backup mentésből sikerült visszarakni. Most örülés van.Többet nem frissítek asszem. Jó ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest