- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
blash
tag
válasz
Dominó85 #1074 üzenetére
"- sajnos lassan Xiaomi betegség -> ruhán súrlódó kábelzaj"
Kár ezért. Pont emiatt nem használom a Piston 2-t. Más füles, hogy áll ezzel? Mint például ez a Letv All Metal?
-
Mankó
veterán
válasz
Dominó85 #1138 üzenetére
A fejhallgató nem Xiaomi volt, hanem Takstar Hi2050. Azaz csak lett volna. Remélem, hogy nem lesz hibás a hybrid és az oldalak között se lesz eltérés, mert már nagyon rám férne egy hifi minőségű füles, ami a One-al is jól szuperál.
Nézegettem többféle fejhallgatót, még vezeték-nélkülieket is, de 20-tól indulnak, a hangminőségük kétséges, a Xiaomi Piston 3-asa pedig hangminőségben verte az összeset. Még úgyis, hogy az egyik oldala valamivel halványabban szólt (dinamika is kevesebb volt), mint a másik.
Jószerivel csak XBox-hoz meg laptophoz használnám, szóval lesz rá vigyázva, csak legyen végre itt hibátlanul.
Lehet beújítok innen a hardverapróról egy Piston 3-at is, hogy legyen egy másik a jövés menéshez is, illetve össze tudjam hasonlítani a kettőt. Max eladom a gyengébbiket. -
L4mie
veterán
válasz
Dominó85 #1128 üzenetére
Hát nem tom nekem Mi4i-m van teljesen rendben van, 800 as LTE azért nincs bennük, mert kínai piacra gyártják ott meg nincs b20, amúgy van b20 as xiaomi telefon is de ugye nagyon kevés mert nem külföld az a célterületük. tavaly kezdték el a terjeszkedést lásd mi4i /india/ de kapásból kidobtak egyet otthonra is ami keményebb mi4c /china/. Idén kezdik el a további terjeszkedést mert kínába telítődik a piac ugye rengeteg a 2. 3. vonal beli telefongyár.
Mi5-re nagyon kíváncsi leszek, specifikáció alapján nagyon csecse lesz, de a képen egy szánalmas samsung/lg klónt láttam csak eddig amit inkább kihagynék majd.
De igen, picit gyorsan kezdte el dobálni a közép kat telefonjait, ellenben a mi5 azért nem jött 2015-ben mert azt mondták hogy a mi4 elég jó lett hogy elvigye az évet és a Sapdragon 810 meg elég szar, hogy ne akarjanak köré telefont építeni és inkább megvárták a 820-t -
Mankó
veterán
válasz
Dominó85 #1096 üzenetére
Ezzel csak egy baj van, kicsivel 5 rugó felett van az ára és nincs rá garancia, max amit kint adnak rá. Mivel még új széria, így nem tudni milyen széria hibái lehetnek. Másrészt, mivel főleg Xbox-hoz használnám az EQ lehetősége kizárva.
A Piston 3-at emag-tól rendelném, 7-ből itt lenne, és van rá 1 év garancia. (Aztán ki tudja, az is milyen.)
Most hogy járattad kicsit a Hybridet, milyen tapasztalataid vannak a Piston 3-hoz képest? Mennyit finomodott a hangja?
Még semmi nincs eldöntve, szóval még esélyes lehet a Hybrid is, ha megtudtok győzni. -
L4mie
veterán
válasz
Dominó85 #1070 üzenetére
Nekem egyenlőre P3 > Hybrid.
bár kinézetre anyagminőségre hybrid jobban bejön főleg a távirányítója, de a p3 nekem kényelmesebb és jobban tetszik a hangzása.
persze ez mind mind szubjektívlehet bejáratódik ez vagy ráteszek másik harangot és máshogy érzem.
ami érdekes P3 nak elég volt az M es harang ennek kellett az L es. -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Dominó85 #1033 üzenetére
A legtöbb európai országban 22 EUR-tól áfaköteles a külföldi küldemény, így nálunk is - viszont itt a világrekorder 27% áfa jön rá, míg Romániában jelenleg is 24% az áfa, jövőre már csak 20, 2017-től pedig 19%: egyáltalán nem biztos, h az itteni eljárás a kedvezőbb...
-
-
thefreeman
aktív tag
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Dominó85 #1015 üzenetére
Véleményem szerint a Piston 3 jobban sikerült mint a 2. Nagyobb a tere, a basszus pedig kiegyensúlyozottabb, nem nyomul annyira, nekem ez szimpatikusabb vonal, mint az agydöngöltetős, túlhúzott basszust erőltetni. Egy jó audio képességekel ellátott telefon (én most egy Letv One Pro-val használom, valószínűleg az egyik legkomolyabb hangzást produkáló mobil a piacon) nagyon szépen kihozza mit tud.
A 2 ezer forintos Youth meg Color verziókat pedig értelemszerűen nem kell megrendelni. Árban minimális a különbség a butított és a standard változat között, de minőségben és hangzásban viszont jelentős. Persze ez nem neked szól leginkább, hanem aki esetleg rendelés előtt áll.
A Hybrid változatra kíváncsi vagyok, lehet én is megrendelem januárban. -
zolmesz
aktív tag
válasz
Dominó85 #994 üzenetére
Ha sértésnek szántam volna a troll-t, nem rakom a mondat végére a smiley-t, remélem azért nem sértettelek meg, nem állt szándékomban
Egyébként senki nem vitatta a Xiaomi jártasságod, sőt, ha azzal kapcsolatban lesz kérdésem, biztos fel is teszem, de itt nem azon volt a lényeg, hanem, hogy mennyire jogos a reklamációm a termékkel és a hirdetéssel kapcsolatban, meg hogy mennyi köze van Mercedes-Trabant hasonlathoz.
Szóval béke van, vidámság és szeretet, mindjárt itt a karácsony, most már csak azért is szerzek egy eredeti Piston 3-at is a fa alá -
zolmesz
aktív tag
válasz
Dominó85 #992 üzenetére
Tudom, hogy erre mondják, hogy ne etessük a trollokat, de csak adok egy kis reggelit
1. Az autós hasonlatod eléggé sántít ebben az esetben, mert ugyanazokkal a képekkel hirdeti a terméket, mint amivel az igazit is hirdetik. A termék jellemzők is ugyanazok.
2. Odaírta, hogy "Xiaomi", meg "Piston 3". Ha azt írja oda, hogy csak "klón", akkor már lapozok is tovább.
3. "Apró dolgokat" észrevenni? Na ja, apró, ez is olyan, mint az apró betűs részek, meg a windows telepítésnél a next-next-ok, nem mindenki olvassa el, ez az én hibám, elismerem.
4. Szóval eredeti képekkel hirdet, eredeti nevén írja ki a címben, részben átverés a részéről, szóval felezzük a költségeket, visszaadja a fele pénzt.
5. Ne, ne írd le többet az autók képeket hasonlatként, itt nincs különbség a képek között, mint egy Mercedes és egy Trabant képe között.Egyébként meg mondtam, ennyi, bebuktam egy kis pénzt, lehet szarrágásnak is hívni a reklamálást, nem érdekel, ilyen az Ebay, egy (főleg) kínai piac. Megpróbáltam, mert jogosnak éreztem, ez lett a vége. Ő részben hazudott, részben visszafizet, ennyi, téma lezárva részemről.
-
zolmesz
aktív tag
válasz
Dominó85 #989 üzenetére
A fenti kolléga (azaz én) elolvasta a Xiaomi, meg Piston szavakat és megnézte a képeket, amivel az igazi fülest is hirdetik, szóval akár el is várhattam volna, hogy igazi fülest is kapjon. Az, hogy most "találták" a cuccost, vagy kilopták a gyárból, és azért árulják olcsón, nem az én dolgom.
De mindegy, némi pénzt visszakapok, fizettem egy kis tanulópénzt, ennyi belefér, majd máskor körültekintőbb leszek, ez legyen a legnagyobb veszteségem -
-
-
L4mie
veterán
válasz
Dominó85 #833 üzenetére
VJB-t használom 3. napja.
nem rossz, 12 dodót megér, nem a hangminőség lesz a gyengéje, még bejáratás alatt van nekem, bár nem rendesen járatom, youtuben hallgatok sorozatokat...
hanem a tartósságameg a kinézete
közepes haranggal hangja se volt és a fülemből is kipottyant, naggyal mindez rendbe jött ez viszont feszíti a fülemet nap végére
Szóval rendben van a cucc, ár/értékben jó, de nálam még mindig a Piston 3 a nyertes, -hiába jobb a VJB-n a mély- mert a P3 ban van egy prémium érzetem amikor használom
-
L4mie
veterán
válasz
Dominó85 #815 üzenetére
közben megjött a VJJB füles
hát továbbra is ...randavegyes a dolog mert pl. a kábele nagyon nem tetszik de a kábelelválasztó a jack meg maga a füles résznek bizonyos elemei nagyon minőségi hatást keltenek,
első hangzásra nagyon gyenge volt, de gyanús is volt, hiába passzolt az M es harang a fülembe azért éreztem, hogy nem az igazi, rátettem az L-est és violá, ég és föld.... mély az van benne dögivel ez már így 5 percesen is érződik, majd kíváncsi leszek 1 hét múlva ha bejáratódottösszességében, nekem p3 külalakra, anyagra sokkal minőségibb hatást kelt,
Hangzásra nem tudok nyilatkozni, ez inkább metrózós utazgatós, mert szerintem jobban szigetel kifelé. és kültéren úgy is jobb ha erősebb a mély. -
Norby86
őstag
válasz
Dominó85 #812 üzenetére
Nem annyira silány, inkább azt mondanám hogy nem jobb mint a Piston 3 fülre. A hamisságát illetően még várnék pár véleményt, aztán max holnap vagy este elindítom a refundot. Ez esetben a paypalnak kell írni, vagy a Pandawill-nek hogy full refundot kérek? Mert én nem olyan régen más termékkel kapcsolatban jártam már úgy hogy hibás volt amit küldtek én pedig a személytől akitől vettem a cuccot, refundot kértem, erre kiszúrta a szemem 2 dollár visszatérítéssel. Csak az a fura hogy Pandawillnél ahol ezt vettem, szinte mindenki 4 meg 5 csillagot adott ennek a fülesnek, azért is rendeltem onnan. Meg ugye én úgy tudom hogy a Xiaomi ebben a szín összeállításban is árul eredetit.
-
L4mie
veterán
válasz
Dominó85 #714 üzenetére
Hát akkor elrontotta az eladó, mert color-ként lehet válogatni, sebaj
jöjjön mikivel, gondolkoztam is rajta, hogy ebben mi lesz a fehér?
Ja banggood most iszonyat jó áron adja a piston3 -at
sisu2: szerintem bűnranda, bár van randább is
de munkahelyre jó lesz, ha szépen szól
már párszor otthon felejtettem a piston3-at így zene nélkül maradtam melóhelyen -
Norby86
őstag
válasz
Dominó85 #574 üzenetére
Na megvolt a járatás, tegnap előtt este már teszteltem.
Nekem ugye van egy Soundmagic ES18 fülesem is szóval elsőre összehasonlítottam a kettőt. Hozzáteszem nem vagyok annyira audiofil, bár a gépemen ha tehetem minden zenét vagy 320kbps vagy flac minőségbe hallgatok.
Na szóval, Piston 3 bedug a telefonba, zenelejátszóba (JetAudio Pro) elindítom alapjáraton a zenét mindenféle EQ nélkül, a hangja olyan semmilyen. Na mondom akkor csapjunk bele, elkezdtem állítgatni EQ, X-bass, A3D stb., mindenféle effektet és sikerült azt a szintet kihoznom amit az ES18 tud. Azt kell mondanom mélybe így már hozza azt a szintet amit az ES18, a magas tartomány viszont sokkal jobb a Pistonban, ebben egyértelműen veri a Soundmagic ES18-at. Mély tartományban sajnos tornázni kellett mire elértem azt a szintet amit ES18 kevés állítgatással is tud. Én szeretem azt a sub mélyet amikor azt érzem hogy berezonál a dobhártyám (lehet egyedül vagyok evvel a szenvedélyemmel.
) Ami viszont nálam is kicsit probléma hogy a fülembe nehezen marad benne még a legkisebb haranggal is kicsit vissza csusszan kifelé a hallójáratomból. A külső zajokat az ES18 jobban szigetelte mint a Piston, a gumiharang is jobban benne maradt a fülembe. Na ki azért szerencsére nem esik, csak érzésre nem tartja olyan szorosan a fülembe a harangot mint az ES18. Szóval nem állnék neki Piston 3-al futni mert tuti kiesne.
Mindent összevetve ár/érték arányban megfelel nekem ötös skálán 4-es, tekintve hogy a headset nélküli Soundmagic ES18 most 6 ezer forint, ebbe a Pistonban meg legalább van headset, szóval megérte. Azért egy Piston 2-t kipróbáltam volna még, de nem akarok most arra is költeni.
-
Norby86
őstag
válasz
Dominó85 #574 üzenetére
Mind a három hang megy folyamatosan, felváltva ahogy a playlistbe be van listázva.
Ebből 20 órát a telefonon járattam tegnap délutántól, egész ma délután 3 óráig, de aztán a számítógépbe dugtam és a winampal járatom már délután 3 óra óta megállás nélkül. Most estére vissza dugom a telefonba, aztán holnap kíváncsi leszek milyen lett.
Majd beszámolok a fejleményekről.
-
Norby86
őstag
válasz
Dominó85 #566 üzenetére
Én nem félek az EQ-tól, sőt én mindenféle effektet szoktam alá betenni amivel még jobb a hangzás. Csupán EQ nélkül megállapítottam hogy a mély hang nem annyira mély mint a Soundmagic ES18-ba.
Szóval a hangzást meg az EQ-t és mindent majd át kell kicsit állítanom a megszokotthoz képest. Még most is járatom, már 27. órája. Holnap még járatom kicsit aztán szerintem próba, 36 óra gondolom elég lesz neki.
-
Dominó85
addikt
-
Kroni1
veterán
válasz
Dominó85 #500 üzenetére
Van megbízható forrásod piston2-re is? Ha igen akkor dobj már egy linket nekem priviben légyszi! Én a pandawill-ről rendeltem egy piston2-t miután nálad kipróbáltam (aug 25-én), de azóta sincs náluk raktáron. Irtam nekik, azt mondták vagy várok, vagy visszaadják a pénzt.. Lehet az utóbbit választom, ha máshonnan tudok venni.
-
zack
nagyúr
válasz
Dominó85 #497 üzenetére
Te miről beszélsz?
Én nem is néztem nagyon máshol. Azt mondták ott a legolcsóbb, és megbízható a bolt, így onnan rendeltem.
Szerinted ha bukom azt a 4,5k-t, akkor a te általad nem megadott linkre lesz szükségem? Megsúgom, hogy ebben az esetben xarni fogok a Piston3-ra. Nem létszükséglet egy GR07 + IHIFI 770C páros mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest