- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
Üdv. Kollégák nincs valakinek új bontatlan eladó? Ez a legjobb fülesem eddig, de más sehol nem kapható sajnos
-
dragonfx
veterán
Hol lehet ilyet kapni?
Ami tenyleg piston 3 hybrid es ilyen vadznas ksbele es nem fresh editiont akarjsk ramnyomni??"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Satellite
tag
A fülhallgatóhoz a rajta lévőn kívül még 3 pár (össz. 4 pár) különböző méretű füles-betét van a csomagolásban, ([plusz az ingre-zakóra csúsztatható fémcsipesz!]) ezek szerintem minden fülmérethez illeszkednek.
A Piston2 hangzását jó néhány alkalommal össze tudtam hasonlítani akár a 3-assal, akár a Youth-tal vagy a Hybriddel, hiszem mindből van a családban: itt a mélyek egyáltalán nem nyomják el a középhangokat, hanem egy csodálatos, bársonyosan telt alapot adnak a megszólalásnak. A 3-as talán valóban kényelmesebb a megtört tengelyű hangvezető miatt. A hangja az egyik értelmezés szerint lehet hogy valóban "kiegyenlítettebb", mintha "jobban összhangban lenne a mély- közép- és magas-regiszter", - vagy egy legalább ennyire megalapozott értelmezés szerint a 2-esnek VAN mélye, (és inkább ez a "etalon-hangzás"), és ehhez képest a 3-as "mélyhiányos", illetve "lenyel valamennyit" a komolyabb hangfalakon megjelenő bass-fundamentumból.
Szerény véleményem szerint az utóbbi megállapítás áll közelebb a valósághoz.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Satellite #1544 üzenetére
Én annyira nem szeretem túlzott mélyeket Az a jó a P3-ban, hogy van mélye, de teret hagy a közép és a magas hangoknak is.
Jó oké, igazi összehasonlítási alapom nincs, csak annyi, hogy a Samsung gyári füles a mélyekkel elnyomja a többit.Amúgy kíváncsi lennék erre a P2-re, de állítólag nagyobb, nem mindenkinek "fér" bele a fülébe. Az én hallójáratom nem valami nagy.
[ Szerkesztve ]
-
Satellite
tag
Nálunk 5 családtagnak is van PISTON-ja, (főként a 3-as, de van Hybrid is), - mind kifogástalanul működik (eddig). A legrégebbi 3-as elhalkult, de a kis rácsok óvatos kiszerelése és megtakarítása után úgy szól, mint újkorában.
Közben nemrég rendeltem magamnak egy újra forgalomba hozott Piston 2-est, - nekem ennek a hangja tetszik a legjobban, - hihetetlen, hogy tud ilyen mélyeket ekkora méretből (és ennyiért) produkálni.[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Több mint 2 évig bírta nekem a kicsike, konkrétan kiszakadt a kábel a hangerőgombos cuccból. Ilyen hosszan egy füles sem tartott ki
Jó kérdés, hogy mi lesz helyette, mert ahogy látom csak drágább és gagyibb van a piacon... -
hargitomi
tag
Sziasztok! Ugyan a topic már végnapjait éli kifutott termék miatt, hátha még tudtok segíteni. A jelenlegi piston-on egyik füle már nagyon halkan szól és sajnos a kábel is kezd "szétjönn"i.
Mit javasoltok helyette? Hangzás, kényelem, minden bejött ezen. Ehhez hasonlóra lenne szükségem maximum hasonló árkategóriában. Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
Edge
veterán
Kicseréltettem a jackdugót, ennyi...
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
Nekem a piston 3 a tökéletes füles, legkényelmesebb forever, de sajna a kábel megtört.
Látom sehol nem kapni, de bármilyen megoldás érdekel:- van aki tud olyat ahol megjavítják, szaki is ok
- pénz nem gond, van ilyen forma füles a piacon? Akár 25k+os
- Vki itt eladná tartalék darabját jó árat fizetek érteTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
nagyúr
Gearbest-en out of stock, hol lehet még biztosan eredeti piston3-at kapni?
-
nagyúr
válasz Criminal017 #1533 üzenetére
Linkelt peldanyom van, az a kerdes mennyivel lenne jobb egy piston3
-
Ricko
tag
válasz eladohardver #1530 üzenetére
Sikerült kimosnom a ruhákkal pár napja.
Ma kipróbáltam... kutyabaja -
Eversmann
aktív tag
-
eladohardver
őstag
Ufff! Urak!
Esetleg bármi köze a témához ennek a linkhez? Iz that original xiaomi product? Or méjbi a fuckin copy? Klatty
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Eversmann
aktív tag
Lehet még kapni valahol eredetit elfogadható áron?
Life is better with a Titan
-
Bloksma
aktív tag
válasz Tomorrowland #1523 üzenetére
Szia
Én másfél éve rendeltem bangood-ról, nekem is olyan volt a gomb, mint a jobboldali. Mikor elkezdték gyártani a hybridet, arra ilyen gombot rakta, és már az újabb Piston 3-ra is ez került. Szerintem ez eredeti. -
htc07
addikt
azoktól szeretnék kérdezni, akik mindkét hybridet próbálták már, megéri a pro? sajnos a mostani első generációs hybrid kezdi megadni magát.
-
zoli669
tag
válasz Tomorrowland #1523 üzenetére
Szerintem igen, nekem is 2-ik rendelésre lett eredetinek tűnő, és annak jól is működik a távirányítója!
-
Tomorrowland
csendes tag
Sziasztok!
3 hete rendeltem egy új Piston 3-at mert a réginek megadta magát a kábel. Szemet szúrt hogy az újnak másabb a gombja, szerintetek kifogtam egy hamisítványt, vagy ezeket már így gyártják?
A kép baloldalán látható a 2 éve vásárolt geekbuyingos, míg jobboldalt a most érkezett gearbestes.[ Szerkesztve ]
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Samsung galaxy S7-nél, a táviránytó mindent vezérel. mert nekem csak halkit és hangosit, de a számokat nem vezérli(nem léptet, inditja és állítja meg)?
Köszi a válaszokat!
-
cannyon
aktív tag
Sziasztok!
Hybrid Earphones Pro hoz tudna valaki ajánlani memória habos füldugót?
-
csabili74
aktív tag
Van itt is, akit érdekel, jó áron. Én berendeltem a biztonság kedvéért.
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Payskin
tag
Örömmel jelentem, ma itt várt rám reggel a melóhelyen, a reggeli postával jött.
Már pénteken sejtettem, hogy ez lesz, ugyanis megtaláltam a holland posta nyomkövetését, és abban feketén-fehéren benne volt, hogy 21-én, azaz pont aznap, mikor nyugtalankodtam, átadták a Magyar Postának. Onnantól meg a szokásos: ezek szerint 4 munkanap.
Megyek is, rendelem a következőt tartalékba, ahogy tőletek tanultam.
-
TripleB
senior tag
válasz Criminal017 #1514 üzenetére
Megvan, köszönöm. Figyelmetlen voltam.
[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
válasz Criminal017 #1506 üzenetére
A pontokat be lehet még váltani erre, hogy még egy kicsit faraghassak az árból? Nem látom a lehetőségét sajnos.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Payskin
tag
válasz csabili74 #1505 üzenetére
Poén, de pont így jártam, azzal a súlyosbító körülménnyel, hogy akartam rendelni két új hybridet (ezt a HD akármit), sikerült rendelni kettőt a régiből, meg is jöttek, és már kinézetre sem tetszik.
Egyszerűen nem értem: a Piston 3 formatervezési díjat kapott, színre is, anyagra is baromi jól néz ki, kényelmesen belefér a fülembe. Erre csinálnak egy ilyen csili--csicsa, fényes, nagy, ronda és kényelmetlen hybridet... igénytelenebb anyagokból, gyengébb csomagolásban?! A Piston 3-at meg már nem gyártják? WTF?
---
Köszi, Keem1, várok türelmesen.
-
csabili74
aktív tag
Köszi mindenkinek, megrendeltem. Onnan biztos eredeti?
-
csabili74
aktív tag
válasz Criminal017 #1506 üzenetére
Értem, köszönöm. Akkor az Alin ne is próbálkozzak
-
Criminal017
őstag
válasz csabili74 #1505 üzenetére
Gearbesten még találsz eredetit, egyébként sehol máshol, mert nincs gyártásban már.
-
csabili74
aktív tag
Skacok, szeretnék rendelni egy Piston 3-at, de eredetit. Most érkezett meg a Hybridem, de amikor kivettem, jöttem rá, hogy nekem a 3 kell, és nem a hybrid. Az volt régebben, és az én zenémhez jobb a 3 mint a hybrid (bár hozzáteszem, ez is gyönyörűen szól)
Szóval, honnan érdemes rendelni, ahonnan tuti eredeti jön?
-
Payskin
tag
Halihó, nektek jön/megjött a gearbestes rendelés?
Nálam a rendelés utáni 5 napig nem történt semmi, akkor küldtek egy levelet, hogy shipping, de holland postával?! WTF. Most épp azt mondja a tracking, hogy 18-a óta valami holland szortírozóban van. Picit aggódom. Rendeltem már GearBestről korábban, akkor mindig korrekt módon követhető volt a szállítmány, most nagyon fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest