Új hozzászólás Aktív témák
-
danielgalaxy
aktív tag
Akkor a LeTv premium fülhallgatójáról pár szó:
Kívülről a doboz és maga a fülhallgató nagyon igényes kialakítású, szépen megmunkált fém ház és gombok. A palettához még a képen látható gumiharangok és egy mágnesesen zárható bőrtok tartozik.
A hangzása nagyon szép és ami az első és legfontosabb tapasztalás volt, hogy mennyire tiszta hangok jönnek belőle, mennyire "out of the box", mennyire elő. A basszusát a Piston 3-hoz tudnám hasonlítani, valakinek túl visszafogott, nekem inkább kiegyensúlyozottnak tűnik. Nem műbasszus, meg lehet különböztetni az egyes basszusok hangszínét és "fajtáját", nem csak egy nagy, mély és egységes, búgó massza. Középen és fent is szépen csilingelnek a hangok, megfelelő hangerővel. Ezek persze bejáratás nélküli tapasztalatok, csupán csak egy órát használtam. Még egy Piston 3-at nyúzok és fogok is, míg meg nem adja magát, aztán következik csak a LeTv. Egy One Pro X800-al használom és a fülest azért is mertem megrendelni, mert a LeTv kifejezetten odafigyel a telefonjai hangzására, külön hangcsippel és szoftveres támogatással.
A kábel kapott egy műanyag, kicsit gumiszerű borítást, így véleményem szerint kevésbé áll fent a "kábelzaj" veszélye, mint a Piston-oknál, bár engem ott sem zavart. A gombok és a mikrofon szépen működik, elvileg az összes droidos telefonnal megy.
5800 Ft körüli áron rendeltem a Banggood-ról, kb két és fél hét alatt ért ide. Vele együtt érkezett egy Xiaomi Hybrid is, azt egyenlőre pihentetem.
Nagyjából egy kategóriában versenyez a premium Piston-okkal, egy hangyányi különbséggel a hangzás profiljában, ami még bejáratás nélkül is szép és tiszta hangokat eredményezett. Kialakításra szerintem gyönyörű lett, akárcsak a LeTv telefonok, megéri a pénzét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest