Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Degeczi #1304 üzenetére
De nem pont ez a lényeg, hogy Xiaomi az összes füleséhez egyéni beállítást rakott telóiba azért, hogy az élmény még egyedibb legyen?
Amúgy megjött a bluetooth hangfal is. Először csalódottam csomagoltam ki, hogy milyen pici, de annál nagyobb volt a meglepetés, miután bekapcsoltam. Kicsi, de ügős, ismét le a kalappal előttük
-
jolti05
őstag
válasz
Degeczi #1184 üzenetére
Akkor azon kívül, hogy kiesik, egyel több okom van arra, hogy keressek egy ennél nagyobb harangot.
Nekem is van itthon pár készletem, de mindnek nagyobb a belső átmérője, mint amire szükség lenne a Piston 3-hoz és ebayen is a 4,5mm-esek mennek leginkább, a Pistoné pedig ~3,5mm-es.
Sokat keresgéltem, EZT az egyet találtam, de nekem csak a legnagyobb méretre lenne szükségem és nem is olcsó.
Mankó: Nem a basszus a lényeges, azt elfogadhatónak tartom, a harang kicsi nekem
-
hbarnabas01
tag
És olyat honnan? Meg honnan tudjam, hogy illik a fülemhez?
De lehet ám, hogy rosszul rakom be a fülembe. Van ennek valami trükkje? Eddig ilyen gumiharangos kialakítású fülesem nem volt, szóval simán van rá esély, hogy user error. Csak simán bedugjátok és kész? Nem kell utána elforgatni, vagy valami? -
matyiGo
aktív tag
ez a V karakterisztika teljesen reális. nagyon nem az én világom.
ráadásul olyan érzésem van a pistonnál mintha 31Hz-nél már jól szólna de kicsit magasabban mintha teljesen vágva lenne, rendesen eltűnnek ott a hangszerek. én elég változatosan hallgatok zenét, most épp deep house-t, pinkfloyd-ot és wagnert
akrmilyen fura is ez a párosítás
attól függően hogy mihez hallgatok zenét..
na mindegy néha becsúszik egy két ismertebb is így jó példa a füles kritikájára a Major Lazer - Lean On ami kimondottan hallgathatatlan dobozhangúvá válik a piston 3-al, pedig nagyon kedvelem ezt a számot. (alul döffen egyet de aztán csak eltűnik, a magasok pedig kettészedik a fülem.)
(más időszakokban és más helyszíneken kicsit mindig máshogy halljuk a zenét, függ a dolog a környezeti zajoktól a légnyomástól és attól is hogy mennyire tudtuk jól behelyezni a fülest: ez a szám ezalatt a hónap alatt egyszer sem tudott jól megszólalni a Pistonnal, mikor beindul mindig azaz érzésem hogy "hé mi a szar an ezzel a fülessel. borzalmas."
(nem beszélve a Wall-ról amit egyáltalán nem szeretek hallgatni a fülessel. csak néhány deephouse album tudott eddig viszonylag jól megszólalni... csalódott vagyok)Furkoo Az EQ-s változtatgatásokat nem igazán szeretem, a szoftveres belenyúlásnál mindig azaz érzésem hogy tönkremegy az egész hangzáskép, pedig nagyon sok progit próbáltam végig.
konkluzió: a PISTON 3 egy nagyon átlagos béna füles, közepes ergonómiával. ha nem költöttem volna rá pénzt csak a telefonom mellé kaptam volna azt mondanám hogy meglepően jó, de hogy kimondottan ajánlott legyen... áh
-
-
syler123
veterán
Persze embere válogatja.
Viszont egy újabb gondolat. Kipróbáltam 2 telefonon a Piston 3 youth-ot. Az egyik egy Xiaomi Redmi 1s, a másik egy Motorola Atrix 2. Motorolán a hangerőállító gombok leállítják a számot és elindítják, megmondom őszintén abszolút nem érdekelnek ezek a gombok, viszont olyan brutális hangminőségbeli különbség van a kettő között, hogy az valami hihetetlen. Redmi 1s-en sokkal tisztábban szól, kb mintha a Motorolán egy belépő kategóriás, míg a Redmi 1s-en egy felső kategóriás fülhallgatót próbáltam volna. Hogy ez miért van azt nem tudom, mindkettőn ugyanazt a lejátszót használtam, ugyanaz a verzió. Van mély minden a Motorola alatt is, csak nem annyira jó a hangzás, mint a Xiaomi telefonon, ég és föld. Szóval mielőtt valaki leoltja ezt a fülhallgatót, először próbálja ki másik telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest