Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
zolmesz kolléga linkjén lévő képek alapján is HAMIS! Valaki már korábban megírta a hamis és valódi közti dolgokat. Így én nem vesződtem vele. Nincsen két hamis, aminek ugyanolyan lenne a hangja. Ezt onnan tudom, hogy nekem 4 doboznyi hamis van, amit full refundolt az Aliexpress. Szóval alkatrésznek vagy nem is tudom minek tárolom őket.
-
Roxkex
senior tag
Köszi
Megvolt meg is rendeltem , beregisztráltam és kaptam 5% kupont :3 - No hozzá adtam egy 1,99usd-s "szállítási védelmet" .. Nem az a pénz fog megvetniÍgy is olcsóbb mint ha iBuygouról / magyarországról venném.
Köszi még 1x a segítséget
Remélem rendbe megfog jönni sé a termékkel is rendbe lesz minden.. És addig ameddig nem jön meg kitart a piston 2 :3 lassan egy éves)
-
Norby86
őstag
Szeptember 29.-én rendeltem, rá egy hétre küldtek képet meg tracking számot. Ha azt veszem akkor 2 hete rendeltem, holnap után lesz 3. hete, de engem az bosszant hogy 2 hét alatt semmi nem történt. Más helyeken azért két hét alatt legalább elviszik a reptérig.
Nem fényezem az Ali-t (meg sok ott a hamisítvány), de szintén egy lámpát rendeltem ugyan akkor amikor GearBestről, és az már itt van Magyarországon. A 3 hete rendelt Piston 2 fülesem meg Pandawillről, szintén el sem indult, sőt ott még tracking számot sem kaptam. Írtam is nekik tegnap este hogy mi az ábra, aztán jött az automata üzenet hogy 24 órán belül válaszolnak...hát van még kb 1 órájuk válaszolni. Amúgy nem csak mi vagyunk így, egy haveromnak ma elújságoltam a dolgokat telefonon, mire elkezdi hogy ő is rendelt egy elektronikai terméket igaz ebayről, de már 1,5 hónapja jön. Persze tracking számot arra nem kapott, de ez esetben mint a Pandawill-től mind a gearbest-től kértem ugye külön tracking számot biztos ami biztos plusz pénzért hogy az a tuti. Aztán a Panda még nem küldött semmit. Ez a történet, de nem akarom az egész topikot tele offolni.
-
Norby86
őstag
Én nem tudom meddig várjak még, tehát mi az a maximum nap ami alatt meg kell érkezzen a csomag? Mondjuk ebay, meg hasonló oldalról rendelve általában 1 hónap mire megjön a cucc, de ott azért látom hogy hol tart éppen.
A rendelt áru nem füles, hanem egy lámpa, de az ára megközelítőleg 7.000 ft, tehát ebben az értékben már ali, meg ebay is ad tracking számot. Viszont amiért innen rendeltem mert ebay-ről előtte egy hamisítványt kaptam, amiből az következett hogy a kínai vissza utalta nekem a megrendelt áru egy bizonyos részét. Nem szeretnék itt is úgy járni hogy innen is visszautalást kelljen kérnem,mert akkor megint várhatok míg máshonnan megérkezik ez a lámpa. Amúgy ez a Paypalos visszatérítés hogy megy pontosan? Írni kel előbb Gearnek addig értem. Aztán ha ők szórakoznak, akkor Paypalon hova kell írni ez ügyben? -
Norby86
őstag
Ezt én is igazolni tudom. Banggood-ról nekem 2 hét alatt megjött a Piston 3, Gearbest-en meg az elmúlt két hétben annyi történt hogy kaptam egy Tracking számot, ami nem is él még, feltettek nekem egy képet arról hogy becsomagolták a terméket (valami íróasztalon lett fotózva), és azóta az elmúlt két hét alatt semmi más nem történt. A terméket 3 hete rendeltem Gearbestről... Ja és amikor rámegyek hogy download invoice, hogy legalább a számlám meglegyen róla, átirányít a főoldalra és a számla sehol. Ezeket a hsz.-eket olvasva kezdek ideges lenni, hogy lehet én is úgy járok mint itt páran.
-
L4mie
veterán
-
Norby86
őstag
Bocs, de ezt nem teljesen értem, szóval hétfőn rendelted és pénteken adták fel a fülest amire egy hónapja vársz?
Vagy a fülesre vársz egy hónapja és a hétfői rendelésed adták fel hétfőn? Mert ez esetben még van két napjuk.
De szerintem most tényleg vagy csökkentett módba adják fel a csomagokat a GeraBest-nél (csak egy titkárnő van ott) vagy keddig tényleg offon van az üzlet. Minden esetre már várom hogy megjöjjenek a cuccaim, többek között a kettes Piston is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest