- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Dominó85 #500 üzenetére
Van megbízható forrásod piston2-re is? Ha igen akkor dobj már egy linket nekem priviben légyszi! Én a pandawill-ről rendeltem egy piston2-t miután nálad kipróbáltam (aug 25-én), de azóta sincs náluk raktáron. Irtam nekik, azt mondták vagy várok, vagy visszaadják a pénzt.. Lehet az utóbbit választom, ha máshonnan tudok venni.
-
Kroni1
veterán
Érdekes kérdés. Nekem volt e Sony Z1C-m, ami tökéletesen vitte a samsung 3 gombos headset-emet. Aztán kaptam egy Z3C-t, ami gondoltam ugyanúgy fogja vinni, a hang+ - működnek is, de a hivásfelvevő-play-pause gomb is ugyanúgy viselkedik mint a hangerő+, tehát sajnos nem az igazi, ezért rendeltem is egy P2-t, mert azt kipróbálhattam Domino85-nek köszönhetően, és azzal ment gond nélkül..
Valaki a Z1C topicban vett anno pistont, irta h először nem ment vele, aztán csinált valamit a telóval, ujrainditotta stb és utána már tökéletes volt neki is. Szóval járj utána mindenképp, lehet ha valakinek nem ment akkor csak user error volt. A legjobb ha egy használt hirdetésre elmész, kipróbálod és kész, tudni fogod! -
Kroni1
veterán
Nem tudja valaki, h ennek a nyúlványa kisebb átmérőjű-e, mint a piston 2-é!? Azt szeretném tudni h pl. a Piston2 gumiharangjai rámennek-e, vagy azok tul nagyok volnának rá..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest