Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
danielgalaxy #1214 üzenetére
Áh nem akarok én trollkodni.
Inkább megyek bowlingozni.
-
Dominó85
addikt
válasz
danielgalaxy #1211 üzenetére
Hehe, majdnem mondtam egy nem szépet. És inkább nem linkelem melyik kínai fülest másolta le egy az egyben a LeTV.
De jó hallani, hogy remek a hangzása és az anyagminőség is. Kép alapján google-ben érdemes kutakodni, akit érdekel a másik füles.
-
basaja
senior tag
válasz
danielgalaxy #1211 üzenetére
Köszi a beszámolót,gratulálok a füleshez😃Nagyon bejövős,de elvileg jövő héten jön a Hybridem,Meglátom az mit produkál…ha ne adj Isten leszerepel,ez lesz a következő áldozat😃
-
basaja
senior tag
válasz
danielgalaxy #1172 üzenetére
Néztem a LeTv-t,tetszik csak igazából semmit nem tudok róla…Írd majd meg,mi a véleményed😃
Jancsi20:hallgasd meg bejáratás után,ég és föld a különbség😃 -
Dominó85
addikt
válasz
danielgalaxy #1018 üzenetére
Én a mélyet és basszust a Piston II-n EQ-val optimalizálom, bár MIUI rom van most a Lenovo K3 Note-n és ott hozzá sem kell nyúlnom és gyögyörűen szól. A Piston 3 tényleg kiegyensúlyozottabb, de a közép és magas tartományban bizony gyengébb és az én véleményem szerint a térhatása is minimálisan gyengébb a II-énél. Bár ez lehet az eltérő telefon, más EQ és hallásunk miatt is. A lényeg, hogy mind a kettő nagyon jó füles. Aki pedig képes a butítottat megvenni, csak az ár miatt, az magára vessen.
-
sisu2
aktív tag
válasz
danielgalaxy #893 üzenetére
Sajnos nekem nem jön be az oldal
-
Norby86
őstag
válasz
danielgalaxy #461 üzenetére
Én itt csak a hármasat látom, a kettes kiadás nincs fent. Amúgy árban egész jól adják itt a hármasat. Csak még mindig attól tartok hogy nagyon halk lenne a füles meg tompa a mély. Viszont az előttem szóló épp írta hogy ő 5.1-es androidra frissített és megjavult a hang. Nos, nekem 5.0 van, nem tudom ez számít e valamit. Igaz csak egy g2 mini készülék.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
danielgalaxy #456 üzenetére
A tegnapi nyilatkozatom változott pár órája, mikor is feltettem egy 5.1-es romot a Honor 6-ra. A fülest mintha kicserélték volna, nem halk, nem receg, gyönyörű hangja van. Előtte Kit Kat volt rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ellátogatott hozzánk a Xiaomi Piston 3, ami az utóbbi idők egyik leginkább kedvelt headsetes in-ear fülhallgatójának utóda. Folytatódhat a siker?
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest