- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz danielgalaxy #1214 üzenetére
Áh nem akarok én trollkodni. Inkább megyek bowlingozni.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz danielgalaxy #1211 üzenetére
Hehe, majdnem mondtam egy nem szépet. És inkább nem linkelem melyik kínai fülest másolta le egy az egyben a LeTV. De jó hallani, hogy remek a hangzása és az anyagminőség is. Kép alapján google-ben érdemes kutakodni, akit érdekel a másik füles.
* Péter - 06302461862 *
-
basaja
senior tag
válasz danielgalaxy #1211 üzenetére
Köszi a beszámolót,gratulálok a füleshez😃Nagyon bejövős,de elvileg jövő héten jön a Hybridem,Meglátom az mit produkál…ha ne adj Isten leszerepel,ez lesz a következő áldozat😃
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
basaja
senior tag
válasz danielgalaxy #1172 üzenetére
Néztem a LeTv-t,tetszik csak igazából semmit nem tudok róla…Írd majd meg,mi a véleményed😃
Jancsi20:hallgasd meg bejáratás után,ég és föld a különbség😃[ Szerkesztve ]
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
Dominó85
addikt
válasz danielgalaxy #1018 üzenetére
Én a mélyet és basszust a Piston II-n EQ-val optimalizálom, bár MIUI rom van most a Lenovo K3 Note-n és ott hozzá sem kell nyúlnom és gyögyörűen szól. A Piston 3 tényleg kiegyensúlyozottabb, de a közép és magas tartományban bizony gyengébb és az én véleményem szerint a térhatása is minimálisan gyengébb a II-énél. Bár ez lehet az eltérő telefon, más EQ és hallásunk miatt is. A lényeg, hogy mind a kettő nagyon jó füles. Aki pedig képes a butítottat megvenni, csak az ár miatt, az magára vessen.
* Péter - 06302461862 *
-
sisu2
aktív tag
válasz danielgalaxy #893 üzenetére
Sajnos nekem nem jön be az oldal
-
Norby86
őstag
válasz danielgalaxy #461 üzenetére
Én itt csak a hármasat látom, a kettes kiadás nincs fent. Amúgy árban egész jól adják itt a hármasat. Csak még mindig attól tartok hogy nagyon halk lenne a füles meg tompa a mély. Viszont az előttem szóló épp írta hogy ő 5.1-es androidra frissített és megjavult a hang. Nos, nekem 5.0 van, nem tudom ez számít e valamit. Igaz csak egy g2 mini készülék.
-Norbi-
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz danielgalaxy #456 üzenetére
A tegnapi nyilatkozatom változott pár órája, mikor is feltettem egy 5.1-es romot a Honor 6-ra. A fülest mintha kicserélték volna, nem halk, nem receg, gyönyörű hangja van. Előtte Kit Kat volt rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest