Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kis bejáratás után javul, erőteljesebb lett. Viszont van egy elég ó viszonyítási alapom, egy RHA 750i. Sokat nem fogom hasonlítgatni, mert sajnos jobb a hangzása. Viszont közel sem 25.000. forint. RHA-nál azt érzem, hogy az anyaghasználat minősége a kényelem rovására ment(Hybridben harmad annyi anyag van kb). Felüdülés, hogy a Xiaomit csak a fülemre rakom, nem kell nyomkodni, nem "sípol", míg az RHA, ahogy beteszem, jön is ki.
Szvsz szépen szól az Hybrid, az árához képest főleg. Ami hiányzik az RHAból, hogy a külső zajok jobban hallatszanak a Hybridben, kipróbálom majd más harangokkal, hátha javul a helyzet.
-
törölt tag
Kíváncsi lennék, mitől függ, hogy kinek mikor jön meg. Szerencsés vagy, én meg aggódhatok tovább, h megkapom e amire pénzt költöttem.
Nem hiszem el.
Kimentem megnézni, hogy van e valami értesítő a postaládában, erre benne van a csomag... Azért az durva, hogy így beleteszik, és ha valaki kilopja?
Na m1, jön a próba.
-
Dominó85
addikt
Add el a gyengébbiket, de ne a HA-n nézegess a nyerészkedők között. Én beszerzési áron se tudtam eladni a füleseimet. Bezzeg másokét elvitték khm ár mellett is. Szóval inkább dobd fel más oldalra a gyengébbet és rendelj sajátot Ali-ról vagy Gearbest-ről. Utóbbiról tuti eredeti jön. Ali-nál meg tudok segíteni.
-
Dominó85
addikt
A Xiaomi fejhallgató #&#>@ drága. Egyáltalán NEM ér annyit. 50USD lenne a reális ár, nem ilyen 95-130USD... Nevetségesen drága. Én akcióban egy Marshall Major FX-et vettem 27,50USD-ért. Az most nem tudom mennyi, de bőven van olyan jó (szerintem jobb is) mint a Xiaomi agyonárazott csodája.
-
Dominó85
addikt
Én nem akarok bizonygatni semmit. A Hybrid-et a MIUI rom-ban lévő alap beállításaival és flat EQ-val használom. Hogy értsd, eddig egyetlen olyan fülesem se volt, amit ne kellett volne EQ-val utókezelni. ... Mostanáig. A Hybrid köröket ver a Piston 3-ra és nem mellesleg sokkal kényelmesebb és könnyedebb érzést kelt.
Az Emag garanciája kb annyival "jobb", hogy ha van nekik raktáron/készleten olyan termék, ami nálad tönkre ment, akkor pár nappal gyorsabb a dolog. Amúgy meg "user error"-mentes használat esetén nem kell félni a meghibásodástól. Vigyázni kell rá. És ha beakad vagy valami bunkó megrántja az utcán a kábelt... Nos attól minden füles tönkre mehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest