Új hozzászólás Aktív témák
-
basaja
senior tag
-
Dominó85
addikt
Én a PP-n keresztül rendezném a vitát. Volt dolgom a Pandával és kritikán aluli a customercare részük...
Furkoo
Annyi a lényeg, hogy a Piston 2/Enchanced az nálam a fentebb említett szín kombinációs modellt tartalmazza, aminek a párnája a mai napig finom csokoládé illatú. Az hogy utána a Xiaomira (is) jellemző milyen színváltozatokat hoztak ki, engem nem érdekel. Bohózatba illő az iPhone 5C utáni színes hátlap őrület. Maradok a feketénél vagy jelenleg a telefonom névadó színénél (K3 Lemonade, vagyis citrom sárga). De persze már erre is kapható a fehéren és sárgán kívül "kínai fekete" (szürke) és b*zi kék hátlap is. -
Dominó85
addikt
1. Szerintem hamis
2. A Piston 2 nálam az arany-barna színpárosnál kezdődikés be is fejeződik. Az hogy a korábbi sikereket meglovagolva hangzásilag silányabb színes változatokat adott ki a Xiaomi, pedig csak marketing fogás.
3. Full refund és egy kibacott nagy negatív értékelés a Pandawill és Xiaomi részére!+ Hurrogjatok le és ne adjatok soha sem igazat nekem...
-
Dominó85
addikt
Most is megmondom neked, hogy ég és föld a Piston II és a 3. Én a Piston II-őt jóval kiforrottabbnak és minőségileg magasabb szintűnek tartom. Elég ha ránézek a két füles fém részeire és látom, hogy a II sokkal időtállóbb. Pedig átment rajta az első hetében a 45-ös busz 3 kereke is.
(röviden: bunkó utastárs előretolakodik az első ajtónál, meglök és a kezemből kiveri a fülemből épp kivett fülest, ami így a busz első kereke alá esik. Kivennem csak a busz elhaladta után sikerült...)
-
neil_mullen
aktív tag
ebay/paypal forumba első hsz-be minden le van írva. írhattam volna gearbestnek is, de a sok negatív tapaszatalat miatt itt a forumon, inkább egyből a paypalnak írtam. én is a 45 munkanap letelte előtt írtam és csak egy sablonszöveget kaptam hogy a 45 munkanapot meg kell várni... de nem akarok hülyeséget írni, az illetékes topikban biztos segítenek.
-
TheSuperben
csendes tag
Én valamikor 2.-a környékén rendeltem a fülesemet geekbuyingról, és a tracking alapján csak 8.-án vette fel a posta, és 10.-e óta a transitban van (ami a leírás alapján sok mindent jelenthet). 7.-éig a nemzeti ünnep miatt szerintem az ottani posta se nagyon üzemelt, egy hét alatt meg gondolom nem kevés rendelés gyűlt össze, ami miatt szerintem most eléggé el vannak havazva. Nem lenne meglepő, ha mindenki aki ez alatt az időszak alatt rendelt lassabban kapná meg a cuccot, mint általában.
-
sisu2
aktív tag
Nekem azt írták ,hogy nézzem meg a szállítási címet az jó mert a csomag képen is jó van menjek a postára és ott érdeklődjek illetve várjak Nov 11-ig és ha nem jött akkor majd felajánlanak valami megoldást
Paypal meg írta neil_mullen refundot kell inditani de itt segitenek[link]
-
neil_mullen
aktív tag
én is gearbestről rendeltem még augusztusban. ahogy neketek is, lefotózták, kaptam tracking number ami már nem él, és elvileg kínából ki sem jutott a cucc. azt írták hogy 45 munkanapot kell várni, de én egyből a paypalnál kértem refundot, amit most még a héten claim-elhetek. (az a vicc hogy előbb kell a claimet indítani mint ahogy letelik a 45 munkanap) nagyon sokan panaszkodnak róluk, az itteni gearbestes forumban kaphastz több infót. közben megrendeltem a geekbuyingról olcsóbban (első rendelés plussz 5% kedvezmény)
-
sisu2
aktív tag
Nekem is küldtek képet a csomagról a Tracking Numbert még amikor állítólag feladták meg lehetett nézni és a számlát is amire kevesebb összeget írtak mint a valós de most már engem is ugyanúgy átirányít vissza.
Most írtam a Gear -nek ,hogy nem jött meg a nyavalyás csomag a pénz vissza adja a paypal de akkor megint rendelhetek máshonnan
-
-
sharkypeti
aktív tag
Hivatalosan 7-ig ünnepelnek [link] de 6-tól már minden shop "kinyit". Amúgy ott is vannak akik shopot üzemeltetnek közben is, ugyanúgy mint ahogy itt is vannak azért nyitva boltok vasárnap is. Nekem tegnap és tegnapelőtt is feladtak egy csomagot, pedig igazából már szombattól beindult a nemzeti ünnep.
-
L4mie
veterán
Annak tűnik
ez alapján -
Kroni1
veterán
Érdekes kérdés. Nekem volt e Sony Z1C-m, ami tökéletesen vitte a samsung 3 gombos headset-emet. Aztán kaptam egy Z3C-t, ami gondoltam ugyanúgy fogja vinni, a hang+ - működnek is, de a hivásfelvevő-play-pause gomb is ugyanúgy viselkedik mint a hangerő+, tehát sajnos nem az igazi, ezért rendeltem is egy P2-t, mert azt kipróbálhattam Domino85-nek köszönhetően, és azzal ment gond nélkül..
Valaki a Z1C topicban vett anno pistont, irta h először nem ment vele, aztán csinált valamit a telóval, ujrainditotta stb és utána már tökéletes volt neki is. Szóval járj utána mindenképp, lehet ha valakinek nem ment akkor csak user error volt. A legjobb ha egy használt hirdetésre elmész, kipróbálod és kész, tudni fogod! -
TheSuperben
csendes tag
Viszont az általad linkeltnél is azt írják, hogy a gombok nem működnek, csak a mikrofon, meg mint füles. Tehát felvenni, letenni nem tudod a hívást...
Én is Piston 2-t v. 3-at szerettem volna eredetileg, de mivel van egy sima sony fülesem amivel meg vagyok elégedve, és egy rendesen működő headsetet szeretnék, ezért inkább rendeltem ebayről 10 dollárért egy Lg quadbeat 2-t. Olvastam olyan tesztet ahol jobbnak hozták ki, mint a Piston 2-t, és legalább tuti megy a g2 minivel. -
-
Dominó85
addikt
Nos én nem tudom, de CSAK és kizárólag az első verziós Piston II-re szavaznék. Ezek a később gyártott fehér, fekete, rózsaszín, és kutyaszar színű kiadások nem hiszem, hogy vannak olyan jók, mint az eredeti arany színű, aminek a barna párnája a mai napig finom csokoládé illatú!
Futáshoz a Piston II nem a legideálisabb. Kieshet a fülből. Viszont nyugalmi állapotban használva nem nehéz és szerintem egészen kényelmes is. A gumiharangjai pl nekem jobb minőségűnek és tartósabbnak tűnnek a 3-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest