- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
ma megint volt alkalmam összehasonlítani néhány fülessel a Piston 3 youth verziót.
Piston 2
Skullcandy SGRFGY-325
Alcatel idol 2s headset
Marley EM-JE041konkluzió: A P3 Youth elképesztően rossz / gagyi, gyakorlatilag minden másik jobb volt. (persze a Piston 2 szólt a legjobban )
én tényleg nem értem hogy jöhet az be bárkinek, pedig nem hamisítvány és nem is hibás.
* a forrás egy motorola moto x 2014-volt és egy jack elosztó. A teszt úgy ment hogy bent volt egy daraqbig az egyik füles aztán hirtelen csere a másikra.
...
[ Szerkesztve ]
-
matyiGo
aktív tag
.... most próbáld ki a piston 3 gumiharangjával is az Alcatel fülesét.
egyébként ha hangforrásnak az Alcatelt használod akkor nem érdemes beszélgetnünk(egyébként az hogy nagyobb hangerővel hallod a magas tartományok hangjait nem azt jelenti hogy több részletet is hallasz)
Az Alcatel fülese egyébként közel sem tökéletes de kiegyenlítettebb mint a Piston 3)szerk.: ráadásul mikor ilyen választ kapok mindig elkezdek kételkedni magamban, úgyhogy most dikert összemértem újra őket és elég meggyőző az alca előnye. amellett hogy magától bent tud maradni a fülemben nem kell odatartani.
[ Szerkesztve ]
-
matyiGo
aktív tag
ez a V karakterisztika teljesen reális. nagyon nem az én világom. ráadásul olyan érzésem van a pistonnál mintha 31Hz-nél már jól szólna de kicsit magasabban mintha teljesen vágva lenne, rendesen eltűnnek ott a hangszerek. én elég változatosan hallgatok zenét, most épp deep house-t, pinkfloyd-ot és wagnert akrmilyen fura is ez a párosítás attól függően hogy mihez hallgatok zenét..
na mindegy néha becsúszik egy két ismertebb is így jó példa a füles kritikájára a Major Lazer - Lean On ami kimondottan hallgathatatlan dobozhangúvá válik a piston 3-al, pedig nagyon kedvelem ezt a számot. (alul döffen egyet de aztán csak eltűnik, a magasok pedig kettészedik a fülem.)
(más időszakokban és más helyszíneken kicsit mindig máshogy halljuk a zenét, függ a dolog a környezeti zajoktól a légnyomástól és attól is hogy mennyire tudtuk jól behelyezni a fülest: ez a szám ezalatt a hónap alatt egyszer sem tudott jól megszólalni a Pistonnal, mikor beindul mindig azaz érzésem hogy "hé mi a szar an ezzel a fülessel. borzalmas."
(nem beszélve a Wall-ról amit egyáltalán nem szeretek hallgatni a fülessel. csak néhány deephouse album tudott eddig viszonylag jól megszólalni... csalódott vagyok)Furkoo Az EQ-s változtatgatásokat nem igazán szeretem, a szoftveres belenyúlásnál mindig azaz érzésem hogy tönkremegy az egész hangzáskép, pedig nagyon sok progit próbáltam végig.
konkluzió: a PISTON 3 egy nagyon átlagos béna füles, közepes ergonómiával. ha nem költöttem volna rá pénzt csak a telefonom mellé kaptam volna azt mondanám hogy meglepően jó, de hogy kimondottan ajánlott legyen... áh
[ Szerkesztve ]
-
matyiGo
aktív tag
Három négy hete van egy ilyen fülesem, röviden annyit gondolok róla hogy nem jó. Hiányzik neki a mélyközép tartomány, ha seggig dugom a fülemben akkor is éppencsak előjön neki valami. Nem igazán teres a hanngja, túltolt magas jellemzi.
Szóval átlagos béna hanngzása van, az alcatel idol 2s-hez kapott fülesem jobban szól. (Mozorola moto x-el hajtom) vannak mélyei. Szóval csalódás a kisfüles. :_(
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest