- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
..thealien.. #1191 üzenetére
Szórakoztam vele, de nekem erősítőhöz és konzolhoz kell úgyis, s ott úgysem lehet ezekkel szórakozni.
Telefonnál ok, egy gagyi, fapados zenelejátszó alap beállításán jobban szól, mint a bejáratott PowerAmp app-om bármelyik beállításán.
Jobban feküdt számomra a Piston 3, szóval aki gondolja, nyugodtan keressen meg privátban a hybridért! (Nem hirdetés akart lenni!) -
Dr V
őstag
válasz
..thealien.. #1174 üzenetére
Tudnál ilyet linkelni?
-
törölt tag
válasz
..thealien.. #1170 üzenetére
Ezt a bejáratást, hogy csináljátok/hogy kell csinálni? Mennie kell folyamatosan pár órát, vagy összességében bejáródik magától?
-
riszter
senior tag
válasz
..thealien.. #1159 üzenetére
Nekem Banggoodról meg úgy általában Kínából mindig is megjött 2-3 hét alatt a rendelt cucc. Kb 20x rendeltem már Kínából és talán egyszer érkezett meg 3 hét után. Ezért nem is értem a sok itteni embert hogy sikerül nekik az 1-2 hónap...
Dr V:
Igen ez az, de megkeresem a vásárlási linket! -
DavidQ
tag
válasz
..thealien.. #1050 üzenetére
Nekem GB-ről olyan 3 hét alatt megérkezett.
-
Dominó85
addikt
válasz
..thealien.. #1050 üzenetére
6 nap Kínából (flat rate shipping, NL post), egy hete csücsülnek rajta a posta/vám dolgozói.
-
hargitomi
tag
válasz
..thealien.. #1045 üzenetére
Mivel az eredeti 3,5k körül van, így minden bizonnyal nem eredetiek. Banggoodról érdemes rendelni, onnan elég hamar megjön és (majdnem) mindenki hibátlan terméket kap és természetesen mindig eredetit. Innen van nekem is kb 1,5 hónapja és semmi panasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest