Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Postára adás nekem is megtörtént 3-5 nap alatt bár én geekbuyingról
-
Roxkex
senior tag
Én is onnan rendeltem és kb október 25-6án.. És előző hét csütörtökén jött meg ami egy nov. 19-ei nap.
De nekem is volt egy időszak , hogy a track17en a TN egy "error cache-t" mutatott.. De attól még csak úton van , legalább is én abban bíztam és így is volt !
Szerintem nektek is megjönSzerk.: Nézd meg track 17 oldalon ott jó !
-
Roxkex
senior tag
Minap (végre :3) csengetett a postás és hozott egy Piston 3-at :3
Bár a QR kódot én se tudom beolvasniDe a hangzása teljesen jó ! - Talán egy kicsit jobb mint a piston 2 Én mondjuk basszusos zenéket hallgatok vele , toltam még rá egy kis bass-t és nagyon tetszik :3
-
Roxkex
senior tag
válasz
LilProphet90 #926 üzenetére
Köszi
Akkor még nem aggódok- A lényeg , hogy jöjjön meg épségben és eredetiségben :3 - Bár örülnék ha már hallgathatnám
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Még október 26.án adtam le egy rendelést a geekbuying-on egy piston 3 fülesre. A rendelési státusz a követési számmal 2015-11-01.én váltott át arra ,hogy "célországba elküldve" ez történt 15 napja.
Nektek mennyi idő alatt jött meg a geekbuyingról ? - (sajnos jellemez a türelmetlenség - pláne ha a mostani piston 2-m haldoklik :\) Nem nagyon szeretnék elveszteni ennyi pénzt :\
Szerk.:
A track17 azt írja a "Origin" résznél , hogy web error cache.. -
Roxkex
senior tag
Köszi
Megvolt meg is rendeltem , beregisztráltam és kaptam 5% kupont :3 - No hozzá adtam egy 1,99usd-s "szállítási védelmet" .. Nem az a pénz fog megvetniÍgy is olcsóbb mint ha iBuygouról / magyarországról venném.
Köszi még 1x a segítséget
Remélem rendbe megfog jönni sé a termékkel is rendbe lesz minden.. És addig ameddig nem jön meg kitart a piston 2 :3 lassan egy éves)
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék venni egy Piston 3at (piston 2m is van és azzal teljesen megvagyok elégedve de kezd kontaktos lenni és vennék egy újat)..
Sok sok keresgélés után rátaláltam erre az oldalra.
Ez mennyire megbízható? 5000FT lenne ingyenes szállítással.Előre is köszi a segítségeket
Szerk.:
Illetve ha megérkezik és esetleg nem tudjuk egyből átvenni amikor a postás kihozná akkor a postán át lehet venni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest