Hirdetés

2017. szeptember 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Tartozékok rovat

Xiaomi Piston 3 - kényelmével nyer

Ellátogatott hozzánk a Xiaomi Piston 3, ami az utóbbi idők egyik leginkább kedvelt headsetes in-ear fülhallgatójának utóda. Folytatódhat a siker?

Hirdetés

Bevezető, doboz

Januárban, a OnePlus Silver Bullet társaságában próbáltuk ki a Xiaomi Piston 2-t, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend, hiszen olyan hangminőséget produkál, amit az árkategóriájában nagyon kevés headset tud rajta kívül. Be is zsebelte tőlünk az Ajánlott plecsnit, de gyakorlatilag egy hajszál választotta el attól, hogy elé kerüljön a Különösen szó is.

Xiaomi Piston 3
[+]

De mi volt az a hajszál? Csupán néhány apróság: először is, a csomagolása látszólag tokként is funkcionált, de nagyon körülményes volt minden egyes használat után visszatenni az eszközt a helyére. Ezen kívül nem is volt túlságosan kényelmes fülhallgató, a vaskos házhoz egyenes, szintén vastag vetőcső tartozott, emiatt sokaknak egyszerűen kihullott a füléből. A hangkép sem jött be mindenkinek, sokak szerint túl sok, felpumpált mélyhang érkezett a füleink felé, ezen felül nem is mindenki találta meg a négyféle illesztékből a számára legjobbat. Voltak tehát hiányosságok, de alapvetően nagyon jó termékként emlékszünk vissza a Piston 2-re, ráadásul az a szerencse ért minket, hogy az utódja kipróbálásához kis időre ismét elő tudtuk venni: így sokkal pontosabb összehasonlítást tudunk adni a két fülhallgatóról, hiszen, mint tudjuk, a hangemlék nem túl tartós dolog, január óta pedig rengeteg hangeszközt teszteltünk.

Xiaomi Piston 3 doboz
[+]

A dobozra már régi ismerősként tekintettünk, formára és alapterületre teljesen megegyezik a Piston 2-ben látottakkal, kicsit laposabb ugyan, de szinte minden megvan benne, ami az elődhöz járt, van egy fülhallgatónk a rajta lévő közepes illesztékkel, illetve ezen kívül XS, S és L méretű szilikonharang található benne, az óriásfülűekre ezúttal sem gondolt a Xiaomi. Fájó pont, hogy míg az előd dobozában lapult egy csipesz a ruhához való rögzítést megoldandó, a Piston 3 csomagolásában már nem találtunk ilyet.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.