- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Ez az amit én sem értek. Most ilyen esetben kell átalakítót rendelni vagy sem? Mármint ha a telefonba dugva nem is érzékeli hogy be lenne dugva a Piston 2. Érdekes hogy Jack hosszabbítóval meg működik, de ez nem járható út,mert így nincs headset. Úgyhogy én arra is gyanakszom hogy itt nem is szabvány hiba lesz hogy OMTP vagy CTIA hanem maga a dugó szar a végén.
De abszolút nem tudom és egyre jobban idegesít,mert így használni sem tudom a telefonommal.
-
Norby86
őstag
Majd kíváncsi leszek, lehet elsőre becsapott a hangja aztán hamar ítélkeztem felette.
Minden esetre most járatás alatt van, egy bő 36 órát járatom aztán meglátjuk hogyan szól. Kényelemre a hármast is megszokta már a fülem, csak ott zavar ez a headset kezelő gomb hogy olyan mütyürke (könnyű mellényúlni).
Apropó, az mitől lehet hogy a G2 minimben meg sem szólal? Tudtommal ha szabvány hiba lenne mármint amiről itt már oly sok szó volt, akkor attól még nem kéne ugyanúgy szólnia csak mondjuk doboz hangja lenne meg nem kezelné a gombokat? Mert fura hogy mégsem szólal...sőt ugyanúgy kívül szól a zene mint ha nem is érzékelné hogy be van dugva a telefonba. Olyan mintha nem menne bele tövig a jack dugó a telefonba, pedig tövig benyomom. Megnéztem a Piston 3 fülesnek is pont akkora a jack hosszúsága és az gyönyörűen szól, szóval ez mégsem lehet...rejtély. Nem tudom adapter megoldaná e a problémát. Csak az a macera hogy akkor megint heteket várhatok mire kitudom tesztelni.
-
Norby86
őstag
Hali!
Az a baj hogy én hiába próbálom, még most sem sikerül beolvasni.
Ujra scanneltem 1200 DPI-be a cimkéről a képet, megpróbálnád nekem beolvasni? Ide töltöttme fel a képet róla: Piston 2 kód -1200DPI
Hangzásilag sem az a gondom vele hogy szarul szólna, hanem az hogy nem szól jobban mint a hármas. Én ezt úgy értelmezem hogy a mély hangok pl nem mélyebbek, pedig többet vártam tőle, az biztos hogy pl a térérzet jobb a Piston 2-vel, de ezzel együtt a mély miatt meg fáj a szívem.Amúgy lehet hogy eredeti ez is, csak a gyártó soron elmosódott a QR kód ezért nem olvassa be az olvasó. Csak ez nekem elég gázos ha eladnám,mert a vásárló joggal reklamálhat. Minden esetre írok Pandawillnek azért egy üzenetet hogy akkor mégis hogy a csudába ellenőrizzem le a kódot ha elvan mosódva.
***update: Nagy próbálkozások után a be scannelt 1200DPI-s képről a monitoron át sikerült beolvasnom a kódot és ide irányít: Original.
Szóval eredeti!Öröm és boldogság!
-
Dominó85
addikt
Egyet kell értsek veled. Hangzásban eltér a két füles és rock/metál/koncert hallgatásra bizony a Piston II-es a jobb. A Piston II-vel lehet kicsit magasra tették a lécet. Nem csoda, hogy annak az ára igencsak stagnál egy bizonyos szinten, míg szó szerint xarrá akciózzák kint a Piston 3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest