Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
A vevő "nem megfelelő tájőkozódása" a termékkel kapcsolatban NEM az eladó hibája! Ergo a fenti kolléga örülhet a 2USD-nek, amit visszakapott. Példa, ha egy Audi X típus 50 milla a neten szinte mindenhol, akkor a 20millásról már t9bb ezer mérföldről érződik a szagán, hogy ott valami nem stimmel. Amikor nekem 3db hamis érkezett, azok 22.99USD-ről voltak leakciózva SuperDeals keretén belül 14.99-re (20 darab összesen). Azaz simán hihető lett volna az eredetiségük. Sőt ott a szövegben ki is volt emelve hogy Original Xiaomi és még reseller tanusítvány is volt.
Én jogosan vertem az asztalt, hogy HELLÓ!
-
Degeczi
nagyúr
Igen, persze, csak abból van arany verzió.
Valszeg vennék is tartalékba, mert nagyon bevált, és a mindennapos használatban nem lesz örökéletű, ennyit pedig megér - de egyem a szívüket: "a termék csak üzleteinkben vásárolható meg" - és pont az ittenit nem listázza...
azért majd rákérdezek, hátha rendelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest