- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
Hát mivel nekem pontosan megvan hogy milyen hangszín preferenciákat szeretnék, ezért még egy 50ezres esetén is állítanék az EQ-n. Innentől pedig az számít hogy mennyire szép a hangja a jó felépítés miatt, és a Piston hangja gyönyörű, mert viszonylag komoly belseje van.
Egyébként a fülhallgatós topicban is ott van hogy V karakterű, neked akkor nem ilyen való hanem kiegyenlített, arra is van bőven ajánlat (mint ahogy használsz is neked valót), ettől még a Piston kiváló hangkeltő. -
Departed
őstag
Azt mondtam EQ-val lehet az ízlésedhez beállítani...Ezt amúgy sosem értettem, van olyan akár marhadrága füles ami EQ állítás nélkül bármelyik vevőjének megfelelően netán tökéletesen szól? Meg mi az hogy semleges hangú?
Najó inkább azt mondom nem értek hozzá, csak hallgatom tökéletes élményt nyújtva vele a zenéimet. -
Departed
őstag
EQ-t ízlés szerint beállítva (vagy van olyan elképzelés hogy EQ állítás nélkül mindenkinek tökéletes bármelyik akár 10-20-30-40-50 ezer forintos fülhallgató?
) számomra beleköthetetlen a cucc, nem igazán tudom elképzelni miben lehetne jobb. Minden gyönyörűen, részletesen szól, nagybetűs ÉLMÉNY.
Az meg csak hab a tortán hogy a 4 éves telefonommal is tökéletesen együttműködik. -
Azert en vettem olyan hamisat egy plazaban, hogy a fal adta a masikat. Szimplan borzaszto volt, minden szempontbol.
szerk.: aztan masnap olyat hisztiztem, hogy ijedtükben levettek a polcrol is az összeset, hogy küldik vissza a nagykerbe es becsszo sosetöbbet, meg persze penz vissza (meg szep). Aztan masnap ujra ott figyelt az összes fosadek
-
Dominó85
addikt
Piston II visszajelzések:
Antelife - HAMIS
Minideal - HAMIS
1949deal - HAMISPandawill - EREDETI
iBuygoo - EREDETIAliexpress 15USD alatt - HAMIS
Aliexpress - 15USD felett - TALÁN eredetiNem teljes a sor, bőven nem, de a webshopok is ugyanolyan szánalmasak mint a kínai webstore-ok az Aliexpress-en. Az enyém 17USD-be került és eredeti! Ha kell még a papír tokját is elő tudom keresni, illetve a mára már sajnos lekopott QR kódról is van képem. Sőt, egyik haverom Aliexpress-ről limitált (200db) sikerült vennie 6 (hat) USD-ért eredetit, igaz v1-est amihez nem jár fémcsipesz. Nekem fullos v2 van. Szóval ne hurrogjatok le itt senkit sem, mert nem jogos. Mázli kérdése az, hogy eredeti lesz-e vagy sem. Leggyakrabban maga a kínai se tudja eredetit árul-e vagy hamisat.
-
Dominó85
addikt
Mert az Aliexpressen nincsenek szöveges vagy akár képes beszámolók mi? Figyu, átverték. Megmondjam, hogy mennyiért vettem a saját és eredeti Piston II-m? Csodálkozni fogsz az árán... A kínaiak rohadtul értenek ahhoz, hogyan baxxanak át és utána meg kerek telt, ártatlan szemekkel néznek és partial refundolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magsafe töltő eladó
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest