- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintetek lehetséges az, hogy a 1MORE DESIGN alis oldalán kapható még Piston 2?
Ha ezt tudom, a Piston Hybrid helyett ezt veszem.
-
Imy
veterán
-
joergie
őstag
Van nálam egy iphone, és sokkal szebben meghajtja mint a sony xperia V-m előtte. Könny szökött a szemembe, pedig a sony se rossz...
Valaki próbálta már ezt a Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers fülest? jobb szebb okosabb?
-
Departed
őstag
válasz
freddirty #419 üzenetére
Sennheiserről váltottam Piston 2-mre, ha utóbbi hangzása 9 a 10-ből az előbbi max 7-es volt (pedig azt hittem nagyon jól szól az is, de minden csak viszonyítás kérdése.
)
Viszonylag vájtfülűként egyrészt nem telefonon hallgatok zenét hanem mp4 lejátszón, másrészt használok saját számízem szerinti EQ beállítást (mindig is így volt, javaslom neked is).Piston 3-at még nem próbáltam (majd ha egyszer a 2-esem szétmegy), de a 2-es nagyon nagyon jó füles, ár érték arányban meg verhetetlen.
-
freddirty
senior tag
Némi tapasztalat akit érdekel. Régóta sennheiser cx300 II-t használok a telefonon zenehallgatáshoz, de jó lett volna már egy jó minőségű headset. Mivel a piston nem drága ezért be is rendeltem egyből a kettest és a hármast is.
A tapasztalat viszont az, hogy sajnos "csak" az idáig használt headsetek közül a piston a legjobb de a sennheiser hangzása szebb. A mélyebbekből több hallatszik, a magasak pedig nem olyan sistergősek. A sennheiser ~30 usd a piston ~20.
A piston 2-őt bontottam egyenlőre csak ki, a hármas maradt bontatlanul, nem hinném hogy többet nyújtana mint a kettő. Főleg, hogy a tesztek szerint a mélyek gyengébbek a kettőhöz képest.
Egy tesztet megért, de eladom mindkettőt... (eredetiek persze) -
szkeleton8
újonc
Nekem piston 2-m volt. Valszeg én rontottam el valamit (bár az ezt megelőző fülesem durvább külső hatásoknak volt kitéve, és máig működik, csak mivel 1500 ft volt ezért nem is szól olyan jól) de a pistonom fél évig bírta és egyik napról a másikra a bal füle felmondta a szolgálatot. Viszont biztos hogy nem fake vot, mert az edigitalban vettem, viszont nem tudom, hogy garis-e. De amíg működött, úgy szólt mint az álom.
-
Imy
veterán
Piston 2 és 3 közül melyiket vennétek?
Ahogy nézem a külföldi oldalakat, ott nincs nagy különbség, talán 1-2$.
Ha a 3 jobb, akkor azt venném. Mondjuk azt olvastam, a viselete kényelmesebb, és szebben szól.Illetve milyen külföldi oldalról érdemes rendelni, ami tuti eredeti, és olcsóbb mint Magyarországon? Mert azért 8e érte az e-digitalban szerintem sok.
Másik kérdés, azt sima JACk aljzatba dugva szól? Mert mobilva van tervezve, ami +-ban a mikrofont is tartalmazza.
-
fene_vad
senior tag
egy átalakító egyébként 1 dollár alatt bárhonnan rendelhető, ha mégis a régi Nokiádaal is használnád
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Kicsiguszti #409 üzenetére
Attól függ, hol van a testelés csatlakozója az adott készülékben. Mindenesetre ha Nokiával csak az alább írt módon működött, akkor garantáltan fog menni az Apple bekötést használó (mivel szinte az összes okostelefon olyan manapság) Xiaomival.
Itt látszik a magyarázata: az MP3 játékosodon ott volt a testelés csatlakozója, ahol a Nokia a mikrofont köti.
Különböző termékek, de az Edigitalnál is nagyon régóta Piston 2 van, még ha ezt külön nem is jelzik.
-
Departed
őstag
válasz
Kicsiguszti #409 üzenetére
Működik kb. mindennel a Piston, WindowsPhone-os telefonommal és Philips MP4 lejátszómmal használom, de alapvetően jöhet bármi.
Ami az Edigital-ban van az Piston 2, veheted nyugodtan.
-
Kicsiguszti
tag
Sziasztok, érdekelne, hogy a Piston headset használható-e bármilyen más telefonnal, esetleg Mp3 lejátszóval? Nekem például a Nokiás headsetem csak a telefonnal működik együtt, ha Mp3 lejátszóval használom, csak akkor szól rendesen, ha nyomva tartom a hívás fogadása gombot.
Érdekel továbbá, hogy a Piston, és a Piston 2, az két különböző termék? Az E-Digital-nál pl. sima Pistont láttam.
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Dava
tag
válasz
fene_vad #407 üzenetére
Így van, egyáltalán nem törik jobban mint más fülesek
Ha vigyázol rá, ugyanannyira lesz tartós, mint bármelyik másik. Én csak annyit mondtam, hogy az egyenes csati előnytelenebb.
Lehet csak én érzem így, de nadrágzsebben az egyenes csatlakozó leüléskor pont a combod tövéhez kerül, és erősen nyomódik, hiszen kb merőleges a törzsed a combodra. Próbáltam pl. kabát belső zsebében, itt jobb a helyzet, de nyáron nehéz más helyet találni a telefonnak, mint a nadrágzseb...
A 90 fokban elfordított csatlakozó nem egyenesen a törzsed felé lóg ki a zsebedből, hanem elfordulva a telefon feletti 'holttérbe' lóg, így nem nehezedik rá nyomás.
Ráadásul ez az egyenes csati olyan hosszú, séta közben is érzem ahogy a töve bele-belenyomódik a lágyékomba. Olyan oldalzsebes nardágot kell majd venni
-
fene_vad
senior tag
azt értem természetesen, hogy hogy néz ki a 2 fajta elrendezés, az nem világos, hogy mitől is lenne tartósabb az elfordított...
nekem a teló nadrágzsebben van, a dugó a tetején van, így a zsinór mindenféle elhajlás nélkül nyílegyenesen megy fel a fülem felé.
Ha 90-al meg lenne hajlítva, akkor állandóan feszülne.S-eye: ne értsd félre. Ez a füles sem törik jobban, mint bármelyik másik ebben a kategóriában.
Nem tartom kizártnak azt sem, hogy a neten reportolt esetek egy része gyenge minőségű hamisítványok töréséről szól.
A sajátomat másfél éve használom, egyáltalán nem kímélem, és semmi baja.
(Xears-t hármat is elfogyasztottam ennyi idő alatt) -
Dava
tag
Mindegyik füles megtörik, ezen kár rágódni. A tartósság rajtad múlik, ha nem a farmerzsebedben hordod, hanem olyan helyen ahol védve van a csatlakozó, meg nem rángatod, gyűröd a kábelt stb. akkor ép marad.
Ilyen szempontból mondjuk szerintem elég tré, hogy a Piston 2-nek egyenes csatlakozója van, nem 90 fokban hajlított, szóval még jobban kell rá vigyázni.
Viszont elég olcsó, szóval nem fogod annyira bánni, mintha 150 dolcsiért vettél volna egy fülest és az törne meg (amire kb. ugyanannyi esély van, mint egy 20 dolcsisnál).
-
S-eye
senior tag
Sziasztok, gondolkodom egy Piston 2 vásárlásán. Ami még visszatart az a megbízhatóság. Láttam van akinek fél év után megtört a csatlakozónál. Igazából pont abban reménykedtem, hogyha kevlár szál van benne, akkor nem törik el, mint az eddigi noname füleseim. Van akinek már egy-két éve megvan és nem tört el?
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Tegnap én is vettem egy Xiaomi Piston-t, maximálisan pozitív a véleményem. Tényleg szépen szól, pláne, hogy akciósan 6e volt az edigitalban.
Max annyi a bajom vele, hogy számomra kényelmetlen, lehet kicsi a fülem?
Sajnos itt a szűk keresztmetszet a telefon is lehet, akinek nem felel meg a hangminősége, egy jobb sztereó "cuccon" kimutatja a füles, hogy mire is képes valójában. Akinek hangzásbeli problémái vannak, annak javaslom a Neutron zenelátszó használatát. Teszkós Op3ndott telefonnal kompatibilisek a fülhallgató beépített gombjai.
-
Departed
őstag
válasz
macskajancsi #398 üzenetére
Hát ha Piston-t vettél (tökmindegy hogy 2-es vagy 3-as), nyugodtan lehet vájtfülű a tulaj.
-
Dava
tag
Ja nem a mondatba akartam belekötni
Csak macskajancsi hátha nem tud róla.
-
helixP
nagyúr
válasz
macskajancsi #393 üzenetére
3-ast meg még nem
-
Dava
tag
válasz
macskajancsi #391 üzenetére
Csak azt árulják, 1-est már szerintem nem.
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
krisztyann #390 üzenetére
és ez már a 2-es verzió?
-
krisztyann
tag
válasz
macskajancsi #388 üzenetére
Edigital
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
macskajancsi #388 üzenetére
kimaradtam a szerk. ablakból:
ez a piston 2.0 vajon? -
macskajancsi
aktív tag
Piston 2-t szerintetek hol tudnék holnapig venni kicsiny hazánkban?
-
Departed
őstag
Akkor sajnos annak a telefonnak nem szerencsés a kialakítása. Valahol van egy lista hogy melyikeknek jó, mondjuk az ezeréves LG Optimus 7 WindowsPhone7-es telefonom nincs rajta, de minden gyönyörűen funkcionál közte és a Piston2-m között.
Cseréld le egy WindowsPhone-os vagy Xiaomi telefonra -
helixP
nagyúr
válasz
kerekfej #381 üzenetére
Egy jó ideje...
Alcatel One Touch Idol 2 mini S-sel csúnya kompatibilitási hibák vannak. Már a csatlakozása sem jó, miután koppig bedugtad, 1 mm-t ki kell húzni, hogy egyáltalán felismerje. Ezen felül a hangerő gombok egyáltalán nem működnek, és a mikrofon sem alkalmas a beszéd továbbítására.
-
kerekfej
őstag
-
ranlomadi
tag
válasz
krisztyann #377 üzenetére
Köszi, és érdemes biztosítást kötni rá? (+2$)
-
ranlomadi
tag
Sziasztok!
Tudnátok adni címet, h honnan érdemes megrendelni (a legolcsóbban EREDETIT)?
Egy 2es és egy 3as verziót?Üdv,
Ádám -
Zirowe
nagyúr
2 hete megjött nekem is a 2.1es eredeti piston, csodálatosan szól, a mély is nagyon jó benne.
Annyira jó a hangzása, hogy a boomsoundot az m8on ki is kellett kapcsolnom, mert csak rontott rajta.Ma meg megjött egy 4$-os kamu, amit direkt rendeltem, kíváncsi voltam milyen.
Ennek már a "beígért" csokiillata volt, de az egész egy rakás hulladék.
Minden műanyag alkatrész (még a tartó is!!) gagyi, nincs oldal megjelölés, a hangzás meg ritka pocsék.
Bár a boomsound egy minimálisat képes rajta javítani. -
joergie
őstag
Emberek! Tartózkodjunk a piston 3 kitárgyalásától, mint ahogy a topik címe is jelzi, a topik témája a piston2(és a silver bullet)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Mastershifu #370 üzenetére
A $16 nem a normál-, hanem már akciós, kiárusítási ár, míg egy új típust persze nem rögtön akciózva hoznak ki, értelmetlen lenne. Pár hónap múlva, év végén már az is várható.
-
Mastershifu
tag
Szia!
Nem drága, de drágább. 25$ lesz. 16$-ért vettem a 2.1-est.
Én is most várom az enyémet (2.1). Március 10-én adták fel, s nem is volt vele semmi baj, amíg meg nem érkezett Magyarországra. Amikor már csak 300m-re volt az utcámtól, visszafordították Kínába, mondván, hogy azonosíthatatlan a cím.
Az érdekes az, hogy másnap személyesen már nem tudták odaadni a postán, mert "lehet, hogy elhagyta az országot". Ha mégsem, akkor 5 munkanap alatt visszaviszik a postára. Aki érti, magyarázza el, mert ez nekem magas.
-
Dava
tag
-
Degeczi
nagyúr
válasz
werszomjas #364 üzenetére
Mondjuk ritka szerencsétlen a linkelt anyag, pl. a benne írtakkal szemben csiptető vagy a betűkkel jelzett szilikongumi méretek hiánya nem okvetlenül jelent hamisat csak egyel korábbi változatot, a "hivatalos angol nyelvű bemutató képek" alatt pedig olyat mutat, amit korábban hamisnak jelölt meg a kis átmérőjű nyak miatt... (gondolom végképp régebbi típus képe lehet)
-
werszomjas
addikt
válasz
Biluxzsolt #363 üzenetére
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
ERRE jól gondolom,hogy tuti hamis?
Már csak azért,mert a minap vettem én is innen az apróról egy "csak kipróbált" darabot,amivel tökéletesen meg vagyok elégedve.
Gondoltam veszek még egyet,de ennek se a csomagolása,de még a ráírt adatai sem stimmelnek az enyémmel.
Pl.-5mW helyett csak 2mW ,de még a súlya is kevesebb stb.
Nincs benne csipesz és nem úgy vannak jelölve,hogy S,M,L,
Vagy ez is meg az enyém is jó?De akkor meg ez nagyon olcsó.
-
Dava
tag
Itt van, hogy kéne kinéznie egy eredetinek
Szerintem is szánj rá 8 ezret ha kell a garancia. Vagy ha az nem olyan fontos, akkor innen válassz egy webshopot, az 'About fakes' alatt van egy lista a boltokról, ahol eredetit árulnak. Ibuygou-n ma pont akciós az arany, ha felmész az oldalra rögtön felugrik a reklám. Nem is tudom ezt a kamut hol találtad, nekem ki se jön az ibuygou keresőjével.
-
Departed
őstag
Hát se a vezérlő se a füles nem úgy néz ki mintha eredeti lenne, mondjuk fehéret nem is annyira ismerek a komoly 2.0/2.1-ből. Én kizárólag arany vagy ezüst színűt vennék, amikből az eredetinek a három gombja két különböző oldalán van a vezérlőnek és a fülhallgató egység hátoldalának közepén van egy lyuk. Szerencse hogy elfogyott így nem futsz vele vakvágányra.
Én mindenképp rászánnám a helyedben a 8ezret hogy egy rendes garanciás azonnal átvehetőt vegyek pl. az Edigital-ban. Hidd el, megéri
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
-
joergie
őstag
Kérdés. Akkor most honnan tudom hogy az enyém 2.0 vagy 2.1? ezüst színű, tehát alamónium
-
-
helixP
nagyúr
Szerintem amit telefonból ki lehet hozni, azt ki is hozza ez a füles. Nem világverő, de telefonhoz bőven elég.
-
Departed
őstag
Hát mivel nekem pontosan megvan hogy milyen hangszín preferenciákat szeretnék, ezért még egy 50ezres esetén is állítanék az EQ-n. Innentől pedig az számít hogy mennyire szép a hangja a jó felépítés miatt, és a Piston hangja gyönyörű, mert viszonylag komoly belseje van.
Egyébként a fülhallgatós topicban is ott van hogy V karakterű, neked akkor nem ilyen való hanem kiegyenlített, arra is van bőven ajánlat (mint ahogy használsz is neked valót), ettől még a Piston kiváló hangkeltő. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Departed #353 üzenetére
Természetesen az is egy cél, h ne kelljen EQ-val belemalackodni a hangzásba (rengeteg olyan típus létezik, ahol ez mellőzhető - de ez persze már alaposan ízlés kérdése is, kinek mi válik be)
Semleges hangú olyan füles, ami nem emeli ki durván a frekvenciatartomány egyik részét sem: akkor lehetne azt állítani, h kb. azt kapod, ahogyan a hangmérnök kikeverte a zenét. A Piston ettől nagyon, nagyon messze van. -
Departed
őstag
Azt mondtam EQ-val lehet az ízlésedhez beállítani...Ezt amúgy sosem értettem, van olyan akár marhadrága füles ami EQ állítás nélkül bármelyik vevőjének megfelelően netán tökéletesen szól? Meg mi az hogy semleges hangú?
Najó inkább azt mondom nem értek hozzá, csak hallgatom tökéletes élményt nyújtva vele a zenéimet. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Departed #350 üzenetére
Nem rossz fülhallgató, de semmi különös, és eléggé kiemelő a hangja (régen rossz, ha EQ-val kell megpróbálni elfogadhatóvá tenni) - márpedig amit írtál, h "hallgatni a zenét pontosan olyannak, amilyennek készítették", egy semleges hangú fülhallgatót feltételezne, és ez nagyon nem az
-
Dava
tag
válasz
Departed #350 üzenetére
Hát, ahogy olvasgatok a neten mindenfelé, szerintem ez urban legend hogy más a kettő
De nem is izgat, szóljon jól, az a lényeg!
Edigitalban én direkt oda rendeltem, ahol a webshop szerint volt raktáron. Nagybetűkkel kiírják, hogy itt rögtön átveheted. Elzarándokolok este meló után oda, átverekedem magam a Moszkva téri építkezés-tömegen, állok kb. egymillió évet a sorban mert az eladó srácnak a fax elküldése is gondot okoz ahogy látom, majd a végén mosolyogva közlik, hogy hát az a központi raktárból jön, jöjjek vissza később. Igaz nem vártam meg az 'átveheted' emailt, de nem is terveztem, mivel ott villogott az oldalon, hogy azonnal átvehető ITT...
-
Departed
őstag
EQ-t ízlés szerint beállítva (vagy van olyan elképzelés hogy EQ állítás nélkül mindenkinek tökéletes bármelyik akár 10-20-30-40-50 ezer forintos fülhallgató?
) számomra beleköthetetlen a cucc, nem igazán tudom elképzelni miben lehetne jobb. Minden gyönyörűen, részletesen szól, nagybetűs ÉLMÉNY.
Az meg csak hab a tortán hogy a 4 éves telefonommal is tökéletesen együttműködik. -
Degeczi
nagyúr
helixP linkelt egy ilyen összehasonlítást, ami szerint lényegesen jobb volt a korábbi változat (ott még "kínai-indiai" verziót említve - de időközben a Kínában kaphatóak is olyanok lettek, mint az "indiaiak", tehát egyszerűen módosított verzióról lehet szó)
nem rossz, szó se róla, a kínai árát pláne megéri, de a magasai továbbra is túl tolakodóak, nem kimondottan szeretem, inkább visszatértem egy régebbi másfajtához
-
Dava
tag
válasz
Departed #346 üzenetére
Na jólvan, már én is nagyon kíváncsi vagyok, még nem érkezett meg. Az edigital felidegesített, úgyhogy végül nem vettem át tőlük
head-fin van egy topik ahol össze vannak gyűjtve a webshopok, ahol igazoltan eredetit kapsz. Innen választottam, így végül 5500 ft-ra jött ki (csak várni kell vagy 40 napot..)
-
Dava
tag
Valaki összehasonlította a 2.0-t és 2.1-et amúgy? Csak mert mindenhol máshol azt írják, hogy hangban teljesen ugyanaz a kettő (és az a kiállításos edition is), csak az újabbnak más a kábel hossza meg ilyen apróságok.
Valaki egy fake 2.1-et vetett össze egy eredeti 2.0-val...?
-
pezs89
tag
-
steven84
tag
Az edigitalba már csak az 2.1 van sajnos.
Múlthéten megnézettem. -
Departed
őstag
válasz
szentkuti11 #341 üzenetére
Jéé, elfelejtettem hogy nem csak a Xiaomi Piston 2-ről szól a topic
Szóval arról írtam amit írtam kettővel följebb. -
Departed
őstag
A fórumon olvasottak alapján beszereztem én is egy ilyen fülest a gyengülő Sennheiser CX200 Street II-met lecserélve (amiről évek óta azt gondoltam hogy pont ez kell nekem így elfogyasztottam vagy 4-et
).
Az első tapasztalatok: máris sokkal jobban, szebben, részletesebben szól mint az "elődje", hallhatóan rengeteg apró részlettel gazdagodtak a zenék simán Philips Mp4 lejátszóval használva. Szóval köszi a javaslatokat a füleses topicban és itt is, élvezni fogom a zenéket!A hab a tortán egy vicces dolog: a 3 és fél éves Windows7-es LG Optimus-omhoz kötve mindhárom gombja tökéletesen működik. Hogymikvannak.
-
Degeczi
nagyúr
Lehet, h még nem az - és az jó!
Mint alább láthatod, manapság Kínából már nem csokisak érkeznek, ami persze semmit nem számítana, de időközben változtathattak vmit a fölépítésen is, amitől kevésbé jó a hangja (természetesen nem rossz úgy sem, de semmi különös). Nemrég írta vki, h az Edigitalból még csokisat kapott - vagyis minden esély szerint még a jobb eresztésből származót.
-
Dava
tag
Sziasztok. Xiaomishop.hu-n ami van füles, az a Piston 2? Kicsit kezdek elveszni, láttam már Piston 2.0, Piston 2.1, Piston Updated jelzéseket. Kapható egyáltalán a Piston 2-n kívül más/régebbi verzió ma?
18-22 dolcsiért látom mindenfelé, akkor inkább megvenném a magyar boltban 7 ezerért, az legalább biztosan eredeti és garanciás, ugye?
-
joergie
őstag
Megjött. Hát. A lukacska egyiken felül van, másikon oldalt. Ez most nekem jó vagy rossz? ezüst színű a cumó fehér kábellel. Azt hiszem egész nap zenét fogok hallgatni
Kb 1 éve nincs rendes fülesem.
-
steven84
tag
Lehet kapni még valahol a V2.0-ből?
-
Azert en vettem olyan hamisat egy plazaban, hogy a fal adta a masikat. Szimplan borzaszto volt, minden szempontbol.
szerk.: aztan masnap olyat hisztiztem, hogy ijedtükben levettek a polcrol is az összeset, hogy küldik vissza a nagykerbe es becsszo sosetöbbet, meg persze penz vissza (meg szep). Aztan masnap ujra ott figyelt az összes fosadek
-
Degeczi
nagyúr
Nincs mit - azért nem lep meg, mert ilyen kialakítású fülhallgatónál még a hamis példányokra sem jellemző az, h "semmi mély" ne legyen, így az gyakorlatilag mindig rosszul illeszkedő szilikonra, vagy hibás behelyezésra utal
Ezt a fajtát még kimondottan egyszerű berakni, hiszen a külső hallójárat legvégébe passzol, míg vannak olyan fülmonitorok, amiket egészen mélyre kell benyomni
-
wAfu
tag
Sziasztok!
Tényleg jól szól a cucc, de rájöttem, hogy nem jön be a szimmetrikus kialakítása a fülesnek, szóval ha valakit érdekel, akkor eladó. Kedden vettem, eredeti, edigitalból való, 1 év gar van még rá...
-
nbl2
senior tag
Az enyém eladó ha valakit érdekel. 1 napos.
Többit priviben.
-
Degeczi
nagyúr
-
nbl2
senior tag
Sziasztok,
én ma kaptam meg az enyémet, és szörnyen rosszul szól. Semmi mély hang nincs benne, és a minősége is gyengébb mint a gyári samsungomnak.
Találkoztatok már hasonlóval, vagy csak kifogtam egy rossz példányt?
Segítséget köszönöm előre is.
-
joergie
őstag
Én még időben rendeltem, 14én(szombaton!) váltott "on the way"-re, ettől függetlenül lehet hogy Kínában maradt a postánál, gondolom azok se viszik túlzásba a melót a kínai újév alatt.
-
pezs89
tag
Nektek mennyi idő volt míg úgymond "paid" státuszból átkerült "on the way"-be a cucc ibuygou-n? Én 23-án rendeltem, de még mindig semmi változás.
-
Degeczi
nagyúr
Ezen az oldalon jól látható, mi változott külsőleg. Most ilyen "Flipkart"-nak megfelelőket szállítanak a kínaiak is, akár az Ibuygou, akár a Dealextreme.
Rosszabban látható lett a jelölés
Az apró lyuk a kis hengernek már nem az alsó részén van (a kábel felől), hanem oldalt:
Hogy ennek van-e köze hozzá vagy más, belső módosításnak, mindenesetre tény (elég szerencsétlen módon, hiszen a típus változatlan, így csalódást okozhat annak, aki mást várna el beszámolók alapján - a linkelt fórumon többen panaszkodnak is, h jobbra számítottak), h a hang is alaposan megváltozott: már közel sem annyira mély-kiemelő, mint a korábbi típus volt!
Ez engem még nem is zavarna, elég így is a mélye, a magastartományát viszont továbbra is kicsit soknak tartom, hosszú távon picit fárasztó, munka közben hallgatáshoz sem ideális.Sajnos ez nagyon gyakran jellemző kínai gyártókra, h minden megkülönböztetés nélkül alaposan változtassanak egy szérián...
-
Degeczi
nagyúr
Egyébként kínai matematika még itt is befigyel, szolidan duplázva a kedvezményt
-
Degeczi
nagyúr
Ez így elég furcsa, mert a mostanában Kínából vásárolt példányok a videóval ellentétben:
- nem csokisak
- a R/L jelölésük már az a fajta, nehezebben látható, amit az "indiai"-hoz említ (ezért panaszkodtam én is rá. A jobbos példány alján is épp csak tapintható a kiemelkedés, míg a videóban látható kínain még jól érezhető volt)
QR kódos címke viszont van ezen is.Szóval szerintem nem "kínai/indiai" eltérésről van szó, hanem egy külön jelzés nélküli verzióváltásról.
-
helixP
nagyúr
válasz
Wildpath #305 üzenetére
Azt nézd még meg pls, hogy a füles jobb és bal jelzése milyen módon van feltüntetve? Állítólag van egy indiai és egy kínai piacra szánt verzió. Nem hamis egyik sem, de vannak különbségek. Pl. az egyik az "illat", a másik a R/L-jelzés, a kínain pirosak a betűk. És állítólag jobban is szól a kínai.
Itt a videó Rivjú, a kínai-indiai rész olyan 10 percnél. -
Degeczi
nagyúr
-
Wildpath
tag
válasz
szentkuti11 #300 üzenetére
Igen, minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Formula-1 humoros
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest