- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz
freddirty #419 üzenetére
Sennheiserről váltottam Piston 2-mre, ha utóbbi hangzása 9 a 10-ből az előbbi max 7-es volt (pedig azt hittem nagyon jól szól az is, de minden csak viszonyítás kérdése.
)
Viszonylag vájtfülűként egyrészt nem telefonon hallgatok zenét hanem mp4 lejátszón, másrészt használok saját számízem szerinti EQ beállítást (mindig is így volt, javaslom neked is).Piston 3-at még nem próbáltam (majd ha egyszer a 2-esem szétmegy), de a 2-es nagyon nagyon jó füles, ár érték arányban meg verhetetlen.
-
Departed
őstag
válasz
Kicsiguszti #409 üzenetére
Működik kb. mindennel a Piston, WindowsPhone-os telefonommal és Philips MP4 lejátszómmal használom, de alapvetően jöhet bármi.
Ami az Edigital-ban van az Piston 2, veheted nyugodtan.
-
Departed
őstag
válasz
macskajancsi #398 üzenetére
Hát ha Piston-t vettél (tökmindegy hogy 2-es vagy 3-as), nyugodtan lehet vájtfülű a tulaj.
-
Departed
őstag
Akkor sajnos annak a telefonnak nem szerencsés a kialakítása. Valahol van egy lista hogy melyikeknek jó, mondjuk az ezeréves LG Optimus 7 WindowsPhone7-es telefonom nincs rajta, de minden gyönyörűen funkcionál közte és a Piston2-m között.
Cseréld le egy WindowsPhone-os vagy Xiaomi telefonra -
Departed
őstag
Hát se a vezérlő se a füles nem úgy néz ki mintha eredeti lenne, mondjuk fehéret nem is annyira ismerek a komoly 2.0/2.1-ből. Én kizárólag arany vagy ezüst színűt vennék, amikből az eredetinek a három gombja két különböző oldalán van a vezérlőnek és a fülhallgató egység hátoldalának közepén van egy lyuk. Szerencse hogy elfogyott így nem futsz vele vakvágányra.
Én mindenképp rászánnám a helyedben a 8ezret hogy egy rendes garanciás azonnal átvehetőt vegyek pl. az Edigital-ban. Hidd el, megéri
-
Departed
őstag
Hát mivel nekem pontosan megvan hogy milyen hangszín preferenciákat szeretnék, ezért még egy 50ezres esetén is állítanék az EQ-n. Innentől pedig az számít hogy mennyire szép a hangja a jó felépítés miatt, és a Piston hangja gyönyörű, mert viszonylag komoly belseje van.
Egyébként a fülhallgatós topicban is ott van hogy V karakterű, neked akkor nem ilyen való hanem kiegyenlített, arra is van bőven ajánlat (mint ahogy használsz is neked valót), ettől még a Piston kiváló hangkeltő. -
Departed
őstag
Azt mondtam EQ-val lehet az ízlésedhez beállítani...Ezt amúgy sosem értettem, van olyan akár marhadrága füles ami EQ állítás nélkül bármelyik vevőjének megfelelően netán tökéletesen szól? Meg mi az hogy semleges hangú?
Najó inkább azt mondom nem értek hozzá, csak hallgatom tökéletes élményt nyújtva vele a zenéimet. -
Departed
őstag
EQ-t ízlés szerint beállítva (vagy van olyan elképzelés hogy EQ állítás nélkül mindenkinek tökéletes bármelyik akár 10-20-30-40-50 ezer forintos fülhallgató?
) számomra beleköthetetlen a cucc, nem igazán tudom elképzelni miben lehetne jobb. Minden gyönyörűen, részletesen szól, nagybetűs ÉLMÉNY.
Az meg csak hab a tortán hogy a 4 éves telefonommal is tökéletesen együttműködik. -
Departed
őstag
válasz
szentkuti11 #341 üzenetére
Jéé, elfelejtettem hogy nem csak a Xiaomi Piston 2-ről szól a topic
Szóval arról írtam amit írtam kettővel följebb. -
Departed
őstag
A fórumon olvasottak alapján beszereztem én is egy ilyen fülest a gyengülő Sennheiser CX200 Street II-met lecserélve (amiről évek óta azt gondoltam hogy pont ez kell nekem így elfogyasztottam vagy 4-et
).
Az első tapasztalatok: máris sokkal jobban, szebben, részletesebben szól mint az "elődje", hallhatóan rengeteg apró részlettel gazdagodtak a zenék simán Philips Mp4 lejátszóval használva. Szóval köszi a javaslatokat a füleses topicban és itt is, élvezni fogom a zenéket!A hab a tortán egy vicces dolog: a 3 és fél éves Windows7-es LG Optimus-omhoz kötve mindhárom gombja tökéletesen működik. Hogymikvannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest