- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Ha nagy betűvel oda van írva, hogy ORIGINAL akkor szerintem jogos elvárás, hogy az is legyen. Egyébként a webshopok szerintem semmivel nem megbízhatóbbak mint az eBay, de ez szerintem erősen függ attól, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak. Nekem száz feletti eBayes vásárlásból kb. ez az egy rossz tapasztalatom van.
-
Sir Riccio
addikt
Én 9GBP-ért vettem az enyémet de az hamis. Az eladó visszaadott annyit, hogy kb. 2000 Ft-ba került. Szóval most van egy hamis fülesem, kétezeré' és semmit nem tudok vele kezdeni. Vettem egyet itt a pH!-n ami csak kipróbálva volt, 5500-ért. Így most majdnem annyiban lesz, mintha egy hónappal ezelőtt megrendeltem volna a Xiaomishop.hu-ról.
Persze ha neked van "kuponod" az más sztori, de képet olyat tölt fel róla amilyet akar, és simán beleírhatja a leírásba, hogy ORIGINAL, nálam is benne volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest