- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
fene_vad
senior tag
azt értem természetesen, hogy hogy néz ki a 2 fajta elrendezés, az nem világos, hogy mitől is lenne tartósabb az elfordított...
nekem a teló nadrágzsebben van, a dugó a tetején van, így a zsinór mindenféle elhajlás nélkül nyílegyenesen megy fel a fülem felé.
Ha 90-al meg lenne hajlítva, akkor állandóan feszülne.S-eye: ne értsd félre. Ez a füles sem törik jobban, mint bármelyik másik ebben a kategóriában.
Nem tartom kizártnak azt sem, hogy a neten reportolt esetek egy része gyenge minőségű hamisítványok töréséről szól.
A sajátomat másfél éve használom, egyáltalán nem kímélem, és semmi baja.
(Xears-t hármat is elfogyasztottam ennyi idő alatt) -
Mastershifu
tag
Szia!
Nem drága, de drágább. 25$ lesz. 16$-ért vettem a 2.1-est.
Én is most várom az enyémet (2.1). Március 10-én adták fel, s nem is volt vele semmi baj, amíg meg nem érkezett Magyarországra. Amikor már csak 300m-re volt az utcámtól, visszafordították Kínába, mondván, hogy azonosíthatatlan a cím.
Az érdekes az, hogy másnap személyesen már nem tudták odaadni a postán, mert "lehet, hogy elhagyta az országot". Ha mégsem, akkor 5 munkanap alatt visszaviszik a postára. Aki érti, magyarázza el, mert ez nekem magas.
-
Degeczi
nagyúr
helixP linkelt egy ilyen összehasonlítást, ami szerint lényegesen jobb volt a korábbi változat (ott még "kínai-indiai" verziót említve - de időközben a Kínában kaphatóak is olyanok lettek, mint az "indiaiak", tehát egyszerűen módosított verzióról lehet szó)
nem rossz, szó se róla, a kínai árát pláne megéri, de a magasai továbbra is túl tolakodóak, nem kimondottan szeretem, inkább visszatértem egy régebbi másfajtához
-
Degeczi
nagyúr
Lehet, h még nem az - és az jó!
Mint alább láthatod, manapság Kínából már nem csokisak érkeznek, ami persze semmit nem számítana, de időközben változtathattak vmit a fölépítésen is, amitől kevésbé jó a hangja (természetesen nem rossz úgy sem, de semmi különös). Nemrég írta vki, h az Edigitalból még csokisat kapott - vagyis minden esély szerint még a jobb eresztésből származót.
-
blash
tag
xiomi telefonnal es miui-val nem probaltam, de ami mas telefonra eddig bedugtam (valami thl 100, lenovo tablet), azokon a gombok rogton elinditottak az alapertelmezett zene lejatszot es leptettek az elozo, kovetkezo szamra. Hangerot szabalyozni sehogy sem akartak :/
az eud.dx-rol rendeltem, ott is eredetit arulnak, az kis fem csipteto bizbasz is jar hozza. Eloszor nekem sem sikerult rendesen feltekerni arra a gumi tartora, de a papirdoboz belsejen levo abrakat megnezve mar sikerul.
volt valahol valami topik, ahol osszegyujtottek azokat az oldalakat, ahonna eredeti pistonakat lehet rendelni, sajna most nem talalom, de ez alapjan valasztottam, hogy honnan rendeljem. Akkor fel sem tunt, hogy itthon is lehet kapni, bar nekem jobban megeri dollarban fizetni, mint forintban, az meg, hogy varni kell ra 3-4 hetet, sohasem zavart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Béta iOS-t használók topikja
- Lies of P - Túl a 3 millión
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest