- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dava
tag
válasz
fene_vad #407 üzenetére
Így van, egyáltalán nem törik jobban mint más fülesek
Ha vigyázol rá, ugyanannyira lesz tartós, mint bármelyik másik. Én csak annyit mondtam, hogy az egyenes csati előnytelenebb.
Lehet csak én érzem így, de nadrágzsebben az egyenes csatlakozó leüléskor pont a combod tövéhez kerül, és erősen nyomódik, hiszen kb merőleges a törzsed a combodra. Próbáltam pl. kabát belső zsebében, itt jobb a helyzet, de nyáron nehéz más helyet találni a telefonnak, mint a nadrágzseb...
A 90 fokban elfordított csatlakozó nem egyenesen a törzsed felé lóg ki a zsebedből, hanem elfordulva a telefon feletti 'holttérbe' lóg, így nem nehezedik rá nyomás.
Ráadásul ez az egyenes csati olyan hosszú, séta közben is érzem ahogy a töve bele-belenyomódik a lágyékomba. Olyan oldalzsebes nardágot kell majd venni
-
Dava
tag
Mindegyik füles megtörik, ezen kár rágódni. A tartósság rajtad múlik, ha nem a farmerzsebedben hordod, hanem olyan helyen ahol védve van a csatlakozó, meg nem rángatod, gyűröd a kábelt stb. akkor ép marad.
Ilyen szempontból mondjuk szerintem elég tré, hogy a Piston 2-nek egyenes csatlakozója van, nem 90 fokban hajlított, szóval még jobban kell rá vigyázni.
Viszont elég olcsó, szóval nem fogod annyira bánni, mintha 150 dolcsiért vettél volna egy fülest és az törne meg (amire kb. ugyanannyi esély van, mint egy 20 dolcsisnál).
-
Dava
tag
Ja nem a mondatba akartam belekötni
Csak macskajancsi hátha nem tud róla.
-
Dava
tag
válasz
macskajancsi #391 üzenetére
Csak azt árulják, 1-est már szerintem nem.
-
Dava
tag
-
Dava
tag
Itt van, hogy kéne kinéznie egy eredetinek
Szerintem is szánj rá 8 ezret ha kell a garancia. Vagy ha az nem olyan fontos, akkor innen válassz egy webshopot, az 'About fakes' alatt van egy lista a boltokról, ahol eredetit árulnak. Ibuygou-n ma pont akciós az arany, ha felmész az oldalra rögtön felugrik a reklám. Nem is tudom ezt a kamut hol találtad, nekem ki se jön az ibuygou keresőjével.
-
Dava
tag
válasz
Departed #350 üzenetére
Hát, ahogy olvasgatok a neten mindenfelé, szerintem ez urban legend hogy más a kettő
De nem is izgat, szóljon jól, az a lényeg!
Edigitalban én direkt oda rendeltem, ahol a webshop szerint volt raktáron. Nagybetűkkel kiírják, hogy itt rögtön átveheted. Elzarándokolok este meló után oda, átverekedem magam a Moszkva téri építkezés-tömegen, állok kb. egymillió évet a sorban mert az eladó srácnak a fax elküldése is gondot okoz ahogy látom, majd a végén mosolyogva közlik, hogy hát az a központi raktárból jön, jöjjek vissza később. Igaz nem vártam meg az 'átveheted' emailt, de nem is terveztem, mivel ott villogott az oldalon, hogy azonnal átvehető ITT...
-
Dava
tag
válasz
Departed #346 üzenetére
Na jólvan, már én is nagyon kíváncsi vagyok, még nem érkezett meg. Az edigital felidegesített, úgyhogy végül nem vettem át tőlük
head-fin van egy topik ahol össze vannak gyűjtve a webshopok, ahol igazoltan eredetit kapsz. Innen választottam, így végül 5500 ft-ra jött ki (csak várni kell vagy 40 napot..)
-
Dava
tag
Valaki összehasonlította a 2.0-t és 2.1-et amúgy? Csak mert mindenhol máshol azt írják, hogy hangban teljesen ugyanaz a kettő (és az a kiállításos edition is), csak az újabbnak más a kábel hossza meg ilyen apróságok.
Valaki egy fake 2.1-et vetett össze egy eredeti 2.0-val...?
-
Dava
tag
Sziasztok. Xiaomishop.hu-n ami van füles, az a Piston 2? Kicsit kezdek elveszni, láttam már Piston 2.0, Piston 2.1, Piston Updated jelzéseket. Kapható egyáltalán a Piston 2-n kívül más/régebbi verzió ma?
18-22 dolcsiért látom mindenfelé, akkor inkább megvenném a magyar boltban 7 ezerért, az legalább biztosan eredeti és garanciás, ugye?
-
Dava
tag
válasz
RetepNyaraB #65 üzenetére
Ja külső app-pal is megoldható a dolog
De mondjuk én erre nem építenék... a Nokia bluetooth fejhallgatómat például az istenért se tudtam átprogramozni ilyen app-pal.
-
Dava
tag
Köszi a választ, hát igen user error, de én pl. nem tudok vele mit kezdeni. A farmerzsebemben hordom a telefont, a tetején van ugye a jack csati, és ha csatlakoztatok egy fülest, akkor pont oda esik a kábel töve, ahol behajlik a combom és a törzsem között ahogy leülök a buszon
Ezért szerettem jobban, ha mondjuk a teló oldalán volt a csatlakozó, és egy 90 fokban hajlított füles csatlakozót elég biztonságosan lehetett használni.
Mivel az újabb telefonokon felül van a jack, ezért kell strapabíróbb kábel. Meg ezért használok jelenleg bluetooth headsetet, amit nagyon szeretek zenehallgatáshoz, de telefonálni képtelenség rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Bluetooth hangszórók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Youtube Prémium és ChatGPT
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest