- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azert en vettem olyan hamisat egy plazaban, hogy a fal adta a masikat. Szimplan borzaszto volt, minden szempontbol.
szerk.: aztan masnap olyat hisztiztem, hogy ijedtükben levettek a polcrol is az összeset, hogy küldik vissza a nagykerbe es becsszo sosetöbbet, meg persze penz vissza (meg szep). Aztan masnap ujra ott figyelt az összes fosadek
-
válasz
Balázs1621 #284 üzenetére
Az attol függ mihez vagy szokva. Westone W40 utan biztos csalodas
-
válasz
shai-hulud #198 üzenetére
összekevertem a füleseimet
A saomi nem lesz annyira rövid, kb. az adamcsutkadig csuszik fel. De ez is eleg lehet. Nagyobb baj, hogy nincs rajta kabel összefogo csuszka es ezert hajlamos kicsuszni a kabel a füled mögül.
Viszont pl. az en fülem kevesbe nyomja a hordo füles test, ha ilyenforman hordom. -
válasz
shai-hulud #196 üzenetére
húzd fúled mögött a kábelt. Ekkor a miki kb a nyakad és az állcsontod találkozásánál lesz és nem takarja ki semmi.
-
Teljesen kompatibilis a Z2-vel, most probaltam ki. Gyari Walkmannal megy a hangerö, szamleptetes, pause, minden.
(#190) danielgalaxy @ egy earbudnak mennyi köze lehet egy in ear-hoz
Marmint azon tul, hogy az in ear alapbol modernebb, meg ha lehet is erölködni (akar nem is eredmenytelenül) hallgathato earbud elöallitasan - persze kapasbol nem utcara
-
-
-
-
-
Azert reagaltam, mert pont Te peldaloztal a miui-n belüli programozhatosaggal. Erre jöttem a tennyel, hogy nem kell miui mindehhez. Az en Hüvelyem pl. nem tamogatja sajna a hangeröbaszkuralast, de a Philips app (szerintem a legjobb amugy a headset vezerlök között) pompasan programozta a gombokat, csak nem müködnek együtt
-
-
Nekem volt hamis es eredeti Piston is. Higgyetek nekem: NEM lehet összekeverni. A hamisat ugy teped le a fejedröl, mintha egy darazsfeszek kijaratat nyomtad volna felreertesböl a füledbe.
Aki eleg öreg ahhoz, hogy tudja mi az a sokol radio, nem teved nagyot emlekei alapjanErdekes, hogy az OnePlus "gyengebb" izolacioval rendelkezik a cikk szerint, pedig szerintem a Piston is nagyon gyenge. En biztos nem vinnem repülöre, de buszra se szivesen, mert fel kell tekerni a hangeröt kemenyen es nekem csak egy par fülem van, a garancia meg mar lejart ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Oakley topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1 humoros
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Magsafe töltő eladó
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest