Új hozzászólás Aktív témák
-
shai-hulud
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #199 üzenetére
Kiprobaltam... Igy is eselytelen... Sebaj, majd csak nyáron használom
-
shai-hulud
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #197 üzenetére
Na ezt kipróbálom...
Köszi a tippet -
kcsa
veterán
válasz
RetepNyaraB #165 üzenetére
Létezik amúgy egyáltalán olyan earpod, aminek szép telt mélyei vannak? Régebben (amikor in-ear még nem volt jellemző) utáltam a fülhallgatókat: semmi mély, csak közép és/vagy magas, ráadásul folyton kihullott a fülemből. A kérdés komoly, de ezzel nem megyek be az ontopikba, félek hogy háborút gerjesztek
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #165 üzenetére
"Rühellem az almat, de nem kell zsigerböl aljazni."
Hol tettem ilyet? Sokadik iPhone-omat taposom, és rendszeresen használom az earpods-t, de inkább beszélgetésre. Zenére csak akkor, ha nincs kéznél más.
-
tolvaj!
őstag
válasz
RetepNyaraB #70 üzenetére
Nem pedáloztam, csak tényt írtam. Az már más kérdés, hogy nekem MI a készülék is
Azt viszont sajnálom, hogy nem tudod programozni, pedig jelentős kényelmi faktor, ha jól állítod be a dolgokat. Pl nálam hangerőre van állítva a piston és wsm toolsal a készülék hangerő gombjai váltják a zenéket lezárt kijelző mellet. Igaz, hogy már ehhez is "belenyúlás" kellett... -
tolvaj!
őstag
válasz
RetepNyaraB #65 üzenetére
Jó, de nem külső approl volt szó, hanem a gombok minőségéről, milyenségéről és használhatóságáról.
az már más kérdés, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze és a saját fejlesztésű rendszerével működik inkább közre.
-
Dava
tag
válasz
RetepNyaraB #65 üzenetére
Ja külső app-pal is megoldható a dolog
De mondjuk én erre nem építenék... a Nokia bluetooth fejhallgatómat például az istenért se tudtam átprogramozni ilyen app-pal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest