Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
r3dsnake #249 üzenetére
A werszomjas által küldött linken most $15.99 (2 órája még 18.99 volt)
Ibuygou-n akkor hol találom az ezüstöt, ha azt mondod az a legfrissebb verzió?
Mégse ebayen veszem meg, de egy ilyen mindenképp jól jönne. -
Dominó85
addikt
válasz
r3dsnake #244 üzenetére
Bocs, de tévedsz. Az első szériás Piston, az ezüst színű volt és csalódást keltett a prémium megjelenés ellenére a középszerű hangzásával. És arról volt ismeretes, hogy nem volt hátul berácsozva, hanem egybe tömör fém volt. Szóval légy szíves kicsit visszább venni. Ha nekem nem hiszel, akkor olvass xiaomi fórumot, vagy fordítsd le a google segítségével a xiaomi hivatalos china fórumán a szövegeket. Mr.Unexperted User...
De tudod mit? Terjeszd csak a false infókat. Lexarom...
Xiaomishop.com, mint hivatalos forrás? HAHA
Na innentől nem érdekel amit írsz. Jó ég.
Mindenki hallgasson r3dsnake kollégára! Hajrá...
-
Dominó85
addikt
válasz
r3dsnake #242 üzenetére
Te mióta vagy ekkora expert?
Komolyan kérdem. Én sem vagyok az, de legalább láttam már és fogtam, hallgattam már valamennyit. A fenti képeken lévő viszont új volt nekem is. Külsöre csak színben tér el a Piston II-től, de a MIUI romban Piston Youth a neve. Látsz a Piston és a Youth szavaknál II-est? Nem. Na ugye.
-
llaszlo
veterán
válasz
r3dsnake #207 üzenetére
És miért ne árusíthatna más is eredetit??? Más nem juthat hozzá csak az ibuygou vagy mi???
Máshonnét is lehet eredeti terméket venni, főleg webshopból.Sir Riccio: 9fontért mit vársz amikor az ára mindenhol ennek kb a 1.3-1.5x-se még most is? Nem értem, hogy miért nem webshopból vásároltok ilyen terméket. Főleg amit ennyire hamisítanak. A webshopok sokkal megbízhatóbbak.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
r3dsnake #204 üzenetére
Úgy néz ki, valószínűleg már nem csokisakat készítenek, mert a DX-en is arról írnak a vevők, h megszokott gumiszaga van, noha a DX is hivatalos Xiaomi forgalmazó, közvetlenül tőlük szerzik be a garantáltan eredeti példányokat
-
llaszlo
veterán
válasz
r3dsnake #179 üzenetére
Itt most nem az eredetiről van szó hanem a hamisról. És a hamisítványnál is azok az ikonok vannak.
Youtube-on van egy rakás videó a hamis-eredeti xiaomi termékekről. De fentebb is linkeltek egy összehasonlító oldalt. Abban is az van amit én összefoglalva leírtam. A hamis az a 2-es másolata, csak műanyag meg sárga és hasonló dolgok. 2-es eredetit már amúgysem nagyon lehet kapni elég régóta. -
-
-
helixP
nagyúr
válasz
r3dsnake #131 üzenetére
Akkor a szokásos kínai időtartam, köszi!
(Röhej: tegnap megrendeltem, ma reggelre kontaktos lett a headsetem! Megsértődött...)Csoki illat: tegnap néztem egy unboxing videót és a srác is készült a csokira, a véleménye pedig: "valóban olyan, mint a csoki, csak olyan csoki, mintha át lenne itatva valami ipari vegyszerrel
"
-
-
werszomjas
addikt
Én is onnan rendeltem.
Jelenlegi árfolyamon nyomonkövetéses postával kerek 6000ft, ingyen postával 5500ft körül.
-
danielgalaxy
aktív tag
Sok helyről lehet rendelni eredetit, én Ali-ról rendeltem 20 dollárért. Egyszerűen csak meg kell nézni mik a visszajelzések az eladónál és hányan rendeltek tőle, nem kell annyira parázni a hamisítványtól. Persze nyilván 4 meg 5 dolláros ajánlatokat figyelem kívül kell hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest