- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
r3dsnake #244 üzenetére
Bocs, de tévedsz. Az első szériás Piston, az ezüst színű volt és csalódást keltett a prémium megjelenés ellenére a középszerű hangzásával. És arról volt ismeretes, hogy nem volt hátul berácsozva, hanem egybe tömör fém volt. Szóval légy szíves kicsit visszább venni. Ha nekem nem hiszel, akkor olvass xiaomi fórumot, vagy fordítsd le a google segítségével a xiaomi hivatalos china fórumán a szövegeket. Mr.Unexperted User...
De tudod mit? Terjeszd csak a false infókat. Lexarom...
Xiaomishop.com, mint hivatalos forrás? HAHA
Na innentől nem érdekel amit írsz. Jó ég.
Mindenki hallgasson r3dsnake kollégára! Hajrá...
-
Dominó85
addikt
válasz
r3dsnake #242 üzenetére
Te mióta vagy ekkora expert?
Komolyan kérdem. Én sem vagyok az, de legalább láttam már és fogtam, hallgattam már valamennyit. A fenti képeken lévő viszont új volt nekem is. Külsöre csak színben tér el a Piston II-től, de a MIUI romban Piston Youth a neve. Látsz a Piston és a Youth szavaknál II-est? Nem. Na ugye.
-
Dominó85
addikt
Hát ez eléggé egy fehér-ezüst Piston szériás füles. De már a jó ég se tudja Xiaomiéknál, hogy most akkor mi van... Ha jól szól, tartsd meg. Főleg, hogy a WayteQ a Xiaomi magyar forgalmazója!
Ez valószínűleg az új szériás Piston. Azért nem írom oda hogy Piston II, mert a MIUI romban mint fentebb láthatod a "Xiaomi Piston Youth"-nak felel meg a romban látottak alapján.
Már tényleg nem értem, hogy a Xiaomi minek keveri a xart, mert egyértelműen sehol sem írják Piston II-nek, holott kinézetre tökre az fehér-ezüst köntösben.
-
Dominó85
addikt
Xiaomi MIUI rom ->
Általános fülhallgató
Xiaomi Piston Youth (jé ez a fehér galléros ezüst -> NEM Piston II)
Mi piston fejhallgató (jé ez a fekete galléros ezüst -> NEM Piston II)
Xiaomi Piston II (nézd már arany színű füles, olyan, mint az enyém!)
Mi fülhallgató (klasszikus nagyobb driveres)
Mi in-ear fülhallgató (nagy ritkán telefon mellé dobott vacak)De persze én vagyok a hülye és hozzá nem értő, mikor valamennyi járt szinte a kezeim között.
-
Dominó85
addikt
Egyet tisztázzunk: Te első szériás Piston-t vettél, ami hírből sem ismeri a Piston II tudását és teljesítményét. Piston II-ből ezüst NEM létezik. Sőt, a Xiaomishop és hasonló oldalakon felbukkanó színes vackoknak sincsen köze már a Piston II-höz vagy a OneMore design-hoz. Tényleg eredeti, arany színű, fém csipeszes Piston II 2013 enchaned fülest eddig visszaigazoltan, a Pandawillen kívül még nem láttam. Nem szeretem a Pandawill-t, de tőlük garantáltan ez a verzió fog jönni. Az ezüst Piston egy 8USD ár körül mozog, de én még annyit se adnék ki rá. Akcióban a Piston II v1 és enchanced (v2) olyan 17-27USD árszegmensben eredeti (jó esetben).
-
Dominó85
addikt
Nem rémlik, hogy létezne belőle ezüst színű is, aminek a végén rácsosan ki van ütve.
Ez valami nagyon új vagy hamis szagú. Hiába top rated seller. No meg buta lenne innen venni az ember, ha a xiaomishop.com-on jelenleg 19.99USD... Én mondjuk messze kerülöm az E-Baj-t, ahogyan itthon a Fater-át is. Az előbb pedig megbízható visszajelzések szerint 16.99USD az ibuygou-n. Én az E-Baj-t max a nem létező ellenségeimnek kívánnám...
-
Dominó85
addikt
Piston II visszajelzések:
Antelife - HAMIS
Minideal - HAMIS
1949deal - HAMISPandawill - EREDETI
iBuygoo - EREDETIAliexpress 15USD alatt - HAMIS
Aliexpress - 15USD felett - TALÁN eredetiNem teljes a sor, bőven nem, de a webshopok is ugyanolyan szánalmasak mint a kínai webstore-ok az Aliexpress-en. Az enyém 17USD-be került és eredeti! Ha kell még a papír tokját is elő tudom keresni, illetve a mára már sajnos lekopott QR kódról is van képem. Sőt, egyik haverom Aliexpress-ről limitált (200db) sikerült vennie 6 (hat) USD-ért eredetit, igaz v1-est amihez nem jár fémcsipesz. Nekem fullos v2 van. Szóval ne hurrogjatok le itt senkit sem, mert nem jogos. Mázli kérdése az, hogy eredeti lesz-e vagy sem. Leggyakrabban maga a kínai se tudja eredetit árul-e vagy hamisat.
-
Dominó85
addikt
Mert az Aliexpressen nincsenek szöveges vagy akár képes beszámolók mi? Figyu, átverték. Megmondjam, hogy mennyiért vettem a saját és eredeti Piston II-m? Csodálkozni fogsz az árán... A kínaiak rohadtul értenek ahhoz, hogyan baxxanak át és utána meg kerek telt, ártatlan szemekkel néznek és partial refundolnak.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
csabi236 #129 üzenetére
Én is megvenném, csak idő közben 28 dolcsiért lecsaptam egy akciós GK-LPS-re a Knowledge Zenith műhelyéből és nem vágyom másra, mert ez ilyen árban odabax(us).
Télen a Piston 2-őt használom sapka alatt, míg jobb időben majd a fejhallgatót (GK-LPS). Kicsit megkésett a Xiaomi a fejhallgatójával... bár magamat ismerve egy biztos a kezeim közé kerül majd.
-
Dominó85
addikt
Hallgattál is zenét a Piston 2-vel, hogy ennyire okos vagy? Nekem lassan egy éve (11hónapja jelenleg) van egy eredeti Piston 2-m. Most xar a forint, ezt is vedd figyelembe, amúgy Pandawillen 20USD szokott lenni. Eddig messze a legjobb hangú in-ear fülesem. Akinek meg nem tetszik a tényleg túlzó basszus... Egy szó EQ! Ha kell küldök olyan profilokat, amikkel belepistultok, olyan szépen és dinamikusan szól. Szóval ha kérhetem csak az szólja le a Piston 2-őt aki használja/ta és érve is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hővezető paszták
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest