- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Departed #353 üzenetére
Természetesen az is egy cél, h ne kelljen EQ-val belemalackodni a hangzásba (rengeteg olyan típus létezik, ahol ez mellőzhető - de ez persze már alaposan ízlés kérdése is, kinek mi válik be)
Semleges hangú olyan füles, ami nem emeli ki durván a frekvenciatartomány egyik részét sem: akkor lehetne azt állítani, h kb. azt kapod, ahogyan a hangmérnök kikeverte a zenét. A Piston ettől nagyon, nagyon messze van. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Departed #350 üzenetére
Nem rossz fülhallgató, de semmi különös, és eléggé kiemelő a hangja (régen rossz, ha EQ-val kell megpróbálni elfogadhatóvá tenni) - márpedig amit írtál, h "hallgatni a zenét pontosan olyannak, amilyennek készítették", egy semleges hangú fülhallgatót feltételezne, és ez nagyon nem az
-
Dava
tag
válasz
Departed #350 üzenetére
Hát, ahogy olvasgatok a neten mindenfelé, szerintem ez urban legend hogy más a kettő
De nem is izgat, szóljon jól, az a lényeg!
Edigitalban én direkt oda rendeltem, ahol a webshop szerint volt raktáron. Nagybetűkkel kiírják, hogy itt rögtön átveheted. Elzarándokolok este meló után oda, átverekedem magam a Moszkva téri építkezés-tömegen, állok kb. egymillió évet a sorban mert az eladó srácnak a fax elküldése is gondot okoz ahogy látom, majd a végén mosolyogva közlik, hogy hát az a központi raktárból jön, jöjjek vissza később. Igaz nem vártam meg az 'átveheted' emailt, de nem is terveztem, mivel ott villogott az oldalon, hogy azonnal átvehető ITT...
-
Dava
tag
válasz
Departed #346 üzenetére
Na jólvan, már én is nagyon kíváncsi vagyok, még nem érkezett meg. Az edigital felidegesített, úgyhogy végül nem vettem át tőlük
head-fin van egy topik ahol össze vannak gyűjtve a webshopok, ahol igazoltan eredetit kapsz. Innen választottam, így végül 5500 ft-ra jött ki (csak várni kell vagy 40 napot..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nyaralás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túra és kirándulás topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest